Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

с тая перелина е лелчинско-травеститска версия на батман, с много лош лифтинг, направо като жокера в лицето.

Сподели в други сайтове

Чудех се какво му е липсвало на този концерт - Симони Заглорова.... трябваше да забие Плачи земльо с Драгана, да намаже малко.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Willy каза:

Или са купени или има много реклами, лайковете бяха 12к като имаше само 300к, сега са 16к с милион отгоре и по 100к гледания на ден. 🫠

гледах клипчета от бушидо пловдив и хората знаеха текста, така че ХИТ!!! на мен също много ми харесва

@xroflx9 мило, разминах се с Таушанов и се подмокрих,но той загледа само приятелката ми!!!!!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

ХИТ!!!

IMG_7342.jpeg

Без АМ :D 

преди 9 часа , xroflx9 каза:

Андра с хит за ужас на разбирачите тук,които развиваха теории колко последствена била песента.

Смаза! И е супер яка песента! Мен ме е зарибила. И с "Дай ми всичко" размаза ония двамата. Само така!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

дано изджаса 10-12М в дългосрочен план.

Дано! Нека й се даде хъс и започне да пуска все по-често песни с яки клипове! Да я нахъсаме, че в жанра е скука!

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, DevilWish каза:

Без АМ :D 

Смаза! И е супер яка песента! Мен ме е зарибила. И с "Дай ми всичко" размаза ония двамата. Само така!

Покажете реакции на публика на тая песен, например клипчета в Тикток.  Тодорка е набила реклама в YT. 

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Administrator каза:

Покажете реакции на публика на тая песен, например клипчета в Тикток.  Тодорка е набила реклама в YT. 

Ами че те всички си правят реклама. Нека! Песента си е яка! Да набива реклама! 

SIGNAL.BG

Андреа, Tzanca Uraganu и Costi са на първото място в попфолк класацията 50-те най... с „Topa Topa.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

с тая перелина е лелчинско-травеститска версия на батман, с много лош лифтинг, направо като жокера в лицето.

Леле...като обърнаха камерата колко празно е било. Вижте секторите :o Не знам дали и 2000 души има.

преди 1 час , DevilWish каза:

Ами че те всички си правят реклама. Нека! Песента си е яка! Да набива реклама! 

SIGNAL.BG

Андреа, Tzanca Uraganu и Costi са на първото място в попфолк класацията 50-те най... с „Topa Topa.

Проблемът е, когато въпреки трафика няма ефект. Та, чакам брутални приеми от участия. Иначе не ми я хвалете.

преди 1 час, DevilWish каза:

Вероника ❤️❤️❤️ 
image.png.4723b7a4d28bcf64136be3629db5a614.png

И тонове филтри.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Леле...като обърнаха камерата колко празно е било. Вижте секторите :o Не знам дали и 2000 души има.

Проблемът е, когато въпреки трафика няма ефект. Та, чакам брутални приеми от участия. Иначе не ми я хвалете.

И тонове филтри.

Със сигурност ще излезе как я пее по участия. То пък само това ли е фактора за една песен?
На едно участие може да е вяло, а на друго да има супер добър прием. 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Emanuela.Carey каза:

Галена обаче е направила пауза с участията до концерта. Като гледам ще има доста хореография в цялото шоу.

spacer.png

Screenshot-20251104-144003-Instagram.jpg

Screenshot-20251104-144136-Instagram.jpg

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Къде ги видя тия празни сектори, всичко беше пълно... Ако имаш предвид тези непосредствено отстрани на сцената - те изобщо не бяха пуснати за продажба, видимостта там е намалена. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DenFevgo каза:

Къде ги видя тия празни сектори, всичко беше пълно... Ако имаш предвид тези непосредствено отстрани на сцената - те изобщо не бяха пуснати за продажба, видимостта там е намалена. 

Ами как няма да е намалена видимостта, като умишлено бяха стоварили сцената почти в средата на залата. Явно ги е дострашало да пуснат билети за пълния капацитет. На концерта на Криско в същата зала преди 2 месеца сцената беше в края и всички сектори си бяха пълни.

Сподели в други сайтове

Току що, FikLena каза:

Xaxaxa

Трябваше да пита шЪмар ли искате?

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Вероника ❤️❤️❤️ 
image.png.4723b7a4d28bcf64136be3629db5a614.png

Виждахме я почти наскоро, освен ако не си е сменила не само главата, а и цялото тяло под нея. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FikLena каза:

Xaxaxa

Явно се опитва да направи хит като Райние, но без Бейза Ходжа нещо не му се получава ... 

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

🇧🇬🇲🇰🗣️🇷🇸След като сериозен скандал спря концерта на сръбската попфолк звезда Цеца Ражнатович в северномакедонския град Велес...

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

мегахит: РАЙНА!!!

IMG_7340.jpeg

Освен ако жена му , не е мъж. Това може и да е комплимент.

Полинено ми е!!! ❤️ 
Майка ми ме пита, кой пее :D 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Administrator каза:

Много ясно, че ще набие реклама. Песента е яка, клипът е топ, това й е шансът за заръщане в Б група на чалгата, не трябва да го изтърва.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...