Victor Публикувано на Понеделник в 16:14 Report Сподели Публикувано на Понеделник в 16:14 🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio 🎤 🎵 V KRACHKA На какво се правиш, оуу? Пълен съм с оферти, бол! Само че ме тегли мене — да надскочиме зелено. Аре, малко свали гарда, кат падарин нема да те варда. Кво че си принцесата зелена? Йоргос ти е липсата на тебе! Ша заформиме една интрига, щото то на Перса и не стига. Ако чакам някоя да върже — по-добре да се изнасям бърже. Само слушай и ми вервай, душо! Ша окапят другите като презрели круши! Шушо-мушо! Айде да си кажем с тебе честно — Йоргос е роден за тебе, ма принцесо! Само да ви хвана в крачка — слагам в спиците спирачка! Йоргос, Моргос, Ина, Мина — всичките ще ви изрина! Мани я какво говори тая, на колко мегабайти е, дори не знае! Аз предлагам само проверена информация! Искат мене, искат грация! Хващаме кютука — текстописец, без вода и хляб за около месец. И ако после оцелее — не ще пише, а направо ще пропее! После имам връзки с Редехака! Продуцентът само тебе чака! И накрая — имам ли и уай-фай? Те изстрелвам в тренд в Спотифай! Само да ви хвана в крачка — слагам в спиците спирачка! Йоргос, Моргос, Ина, Мина — всичките ще ви изрина! Само да ви хвана в крачка — слагам в спиците спирачка! Йоргос, Моргос, Ина, Мина — всичките ще ви изрина! Само да ви хвана в крачка — слагам в спиците спирачка! Йоргос, Моргос, Ина, Мина — всичките ще ви изрина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 17:22 Report Сподели Публикувано Понеделник в 17:22 Оф, спри да замърсяваш перфектното творчество на Йоргос със селски пръчки и кьотки като Персияна! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 18:29 Report Сподели Публикувано Понеделник в 18:29 преди 1 час, Karma93 каза: Оф, спри да замърсяваш перфектното творчество на Йоргос със селски пръчки и кьотки като Персияна! ei sega shte q prebia ha ha ha lichi si kolko si prosta! ti doide ot AL , no nie te priehme ti si edna prosta shivachka na persiiski kilimi Ей, ти с кривите очи - ще ти ги направя сини! Не ми пипай мъжът, мама ти да *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само на персийски килими ще ми станеш, уродлице! А ТИ МЕРЗАВЕЦО, какво си я включил в песента си? Даже позволение не ми е искал, а е подписал с мене в общината! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 18:35 Report Сподели Публикувано Понеделник в 18:35 АЛЕЛЕ! Обаче чух песента! Брутално добра е! Преслава и Галена бързо да я купуват за дует! @Andrew Cunanan. Това с леко променен текст, но нещо подобно ще е егати хита. Има надежда за поп-фолка! Предложете им го! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.