Victor Публикувано на Събота в 14:34 Report Сподели Публикувано на Събота в 14:34 🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Test Drive " С тебе на кълбета, правиме сефтето. Яко ща изкърта, левъла превъртам. Дай, дай, дай, дай, дай, дай! Кама Сутра репи да яде, ти от кеф при мене ще ревеш. Ще те правя crazy, crazy, и за тебе аз ще съм amazing. Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти плащам вредни, само ела, легни. После за напред, ще ми носиш мед. Дай, дай, дай, дай, дай, дай! Кама Сутра репи да яде, ти от кеф при мене ще ревеш. Ще те правя crazy, crazy, и за тебе аз ще съм amazing. Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Ще ми пишеш: "Шест, шест, шест, шест, too night!" Ще ти правя test, test, test drive, ще ти правя test, test, test test drive. Ще ми викаш: "Yes, yes, yes, my life!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 14:41 Report Сподели Публикувано Събота в 14:41 @DevilWish ще го прелъстя под носата ти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 14:43 Report Сподели Публикувано Събота в 14:43 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: @DevilWish ще го прелъстя под носата ти. Ще му забия един шЪмар, защото не ме е питал дали да пее за тези неща! Размаза всички псевдо певци моят съпруг! Забравих да кажа...... скоро ставаме трима 😘 КАМА сутра - РеНи да яде!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Събота в 15:46 Report Сподели Публикувано Събота в 15:46 Супер е! Брависимо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.