DevilWish Публикувано на вчера в 16:24 Report Сподели Публикувано на вчера в 16:24 Скъпи приятели, Поднасям ви клипа на песента “Утрото няма да изгрее” с много любов. Той е създаден с помощта на изкуствен интелект, но във всеки кадър има и частица от мен, защото активно участвах в неговото създаване. Знам, че технологиите будят различни мнения, но вярвам, че музиката е преди всичко емоция и начин да се докоснем един до друг. В днешно време е все по-трудно един артист да си позволи традиционни клипове – затова търся нови начини да подаря изкуство и красота на тези, които ме обичат. Надявам се да усетите душата ми в тази песен и да оставите любовта да бъде по-силна от предразсъдъците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 16:28 Author Report Сподели Публикувано вчера в 16:28 Много яко видео се е получило! ❤️ Песента е приятна. Нова ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 16:33 Report Сподели Публикувано вчера в 16:33 само мъжа става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 17:03 Author Report Сподели Публикувано вчера в 17:03 преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза: само мъжа става А дали той съществува въобще? И на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано вчера в 17:21 Report Сподели Публикувано вчера в 17:21 @GERGANAFAN скоро и Гуци се завръща! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 17:56 Report Сподели Публикувано вчера в 17:56 Не мога да реша кое е по-реалистично в клипа - кучето на плажа или самата Ина, която има по 6 пръста на ръката. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано вчера в 18:29 Report Сподели Публикувано вчера в 18:29 И тази като Кати, изплискала е легена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано вчера в 18:36 Report Сподели Публикувано вчера в 18:36 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Не мога да реша кое е по-реалистично в клипа - кучето на плажа или самата Ина, която има по 6 пръста на ръката. Този коментар ме накара да си го пусна! Малеее, тая песен нищо не запомних от нея. През цялото време бях напрегнат да броя пръстите. КЪДЕЕЕЕЕЕ Видях само да се замазват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Ина и на 18 не е изглеждала така, камо ли сега. 😆 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.