xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза: Аз говоря като имена. Това че Маноля има е хита е така. Но и Джордан имаше 2 и сега е тотално нищо. Жалка, прарка и софарка имат концерти, албуми, твърда публика, сезонни включвания. Така че хитът е важен, за да си на картата, но само с 3 фена в рама няма как да си над изб.оените 3. Въобще Маноля има късмет, че старите съвсем изпаднаха, а новите са като адреналинки по клубовете. Алфате и мегастарките нямат нищо. Само колаборации. Никоя няма и 1 хит, разпознаваем сред по-шарока аудитория. След 10г десити, лидите термити няма да съществуват. Джуджа 20 години ту има хитови периоди,ту изпада зад борда. А и като бълва копия на Къв съм як няма нищо изненадващо в краха му. Емануела ще има концерт догодина. Знам че ще си един от първите,които ще си купят билет. Ти преди 10 години когато Криско,Тита и Яката дупара мачкаха говореше че чалгата е убита,а стана точно обратното,така че те бързай с прогнозите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 От 15.10.2025 г. от 14:18, DevilWish каза: Един дует по това време и нашата Глора щеше да помирише поне един хит. Анелия би направила дует с Жив Комикс, но не и с осморазрядници като Гюргул. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 9 часа , KrasyoZlobarQ каза: Аз говоря като имена. Това че Маноля има е хита е така. Но и Джордан имаше 2 и сега е тотално нищо. Жалка, прарка и софарка имат концерти, албуми, твърда публика, сезонни включвания. Така че хитът е важен, за да си на картата, но само с 3 фена в рама няма как да си над изб.оените 3. Въобще Маноля има късмет, че старите съвсем изпаднаха, а новите са като адреналинки по клубовете. Алфате и мегастарките нямат нищо. Само колаборации. Никоя няма и 1 хит, разпознаваем сред по-шарока аудитория. След 10г десити, лидите термити няма да съществуват. Емануела си е голямо име, цяла бг я знае. Идол е на много подрастващи с якия си характер и изказвания също. Тя и без хитове е хит, бетонирана в топа. преди 8 часа , Karma93 каза: След Райкова е време Кали да стане водеща на предаването Пази, боже! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Айдеее, след 2 часа съм в Търново и довечера при Коцеее.😍 Може би съм единствената в автобуса , която е издокарана, гримирана, с френски маникюр Всички ме гледат само. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 33 минути, Sunlight каза: Айдеее, след 2 часа съм в Търново и довечера при Коцеее.😍 Може би съм единствената в автобуса , която е издокарана, гримирана, с френски маникюр Всички ме гледат само. Гледайти, завиждайти! 🧿🧿🧿 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 1 час , Sunlight каза: Айдеее, след 2 часа съм в Търново и довечера при Коцеее.😍 Може би съм единствената в автобуса , която е издокарана, гримирана, с френски маникюр Всички ме гледат само. Мислят, че си 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Тая се олива с пазаруването 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Какъв сладък померан има до мен. Вече не ме лае.н😍🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 14 часа , Karma93 каза: След Райкова е време Кали да стане водеща на предаването Искат да си остане интелектуално предаване все пак. Няма от жълтуриите на маг Венета да се прехвърлят на "дай да ти гледам, како" Кали. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Анелия би направила дует с Жив Комикс, но не и с осморазрядници като Гюргул. Има много як дует с Живко Микс - Шампион, но не и Партито 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 12 часа , Stela каза: Брутално звучи! Време е големите да си вземат песни от тези, то се вижда, че пасва перфектно! Искам да я направи, направо и кажете! Абсолютно! А какво ще кажеш за "Да ме търсиш" на Галена? Трябва да й я покажеш? Това също е за Галена или в крайна сметка да я направят дует, вместо да търсят кавър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 12 часа , Stela каза: Ееее то с колко щеше да прави или поне трябваше да направи, ама нали тя е над нещата. С Ивана щяха да пускат, то минаха 100 години и явно никога няма да го чуем. Вече и не искам, тя Ивана западна много под Глория. Помня, че се чуваше и за дует с Миле Китич когато той взе "Ледена кралица". Анелия щеше да подхожда, да. Да, Преслава, Анелия..... щяха да й се отразят добре, но на времето. Ивана е доста под Глория.... да не кажа даже, че от Глория, Камелия, Десислава, Анелия е доста по-зле, но това са фактите. Даже не знам дали може да конкурира Рени към днешна дата. Рена поне има някакви Бебета, Гъзели и хиени, а тая от Остави ме няма нещо дори малко популярно? Да се вземе в ръце! Какви хитове имаше, какво стана от нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 1 час, DarkChild каза: Искат да си остане интелектуално предаване все пак. Няма от жълтуриите на маг Венета да се прехвърлят на "дай да ти гледам, како" Кали. По-скоро Брадърската “избърсахте ли си пишките след тоалетна” Кали 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Уитни Хюстън - жената с шоколадова кожа. Дискотека Боом ПО БАНКА са я платили. Не си знае текста на "Звъня ти, ало..." Галена сръдлата.... все някакви селяни от Толбухин я дразнят, цял живот... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 ТУКА ЛИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? Я какво са ни качили! Това беше един от най-яките им концерти! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Интересно 😀 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 4 минути, Just_Me каза: Интересно 😀 ОЧаквам да му е още по-трудно този път. Преди имаше уау ефект, че чалгар стъпва в Арената. Сега нито има актуални песни, нито се възприема като топ име. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 13 минути, Just_Me каза: Интересно 😀 Toni Storaro 19 м · Скъпи приятели, времето лети бързо, неусетно почти. Догодина и аз ще вляза в клуба на 50-годишните. За личния си празник реших да направя това, което мога най-добре - да пея. Каня ви на 13 ноември в зала „Арена 8888“ София, за да отпразнуваме моя юбилей. Очаква ни грандиозно шоу! Заедно с мен на сцената ще бъдат музикантите от бенда на моя обичан учител и приятел - легендарния Василис Карас, както и колегите, с които изпяхме някои от най-красивите дуети в българската музика. Аз съм Тони Стораро, защото вие бяхте с мен през всичките тези години. Вярвам, че и на 13 ноември ще бъдем заедно. Очаквам ви! Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени само на www.kupibileti.bg. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 15 минути, Just_Me каза: Интересно 😀 А, ето защо лисунгера се сдобри с Преслава Сега освен целия катун от предния концерт ще сложи и нея 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 БОЖЕЕ ПАК ЛИ!??!?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 На Жана малко й трябва да е топ фолк певачка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Интересно, вече ползват новата функция на Ютуб и качват дуетите в 2 канала едновременно без да разделят гледанията Очаквам такива като Доника да се възползват като направят колаборации с големи имена 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Интересно, вече ползват новата функция на Ютуб и качват дуетите в 2 канала едновременно без да разделят гледанията Очаквам такива като Доника да се възползват като направят колаборации с големи имена Това пък откога го има? 😮 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 От поне месец го има. И на Тудора Диапазонска са така дуетите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Интересно, вече ползват новата функция на Ютуб и качват дуетите в 2 канала едновременно без да разделят гледанията Очаквам такива като Доника да се възползват като направят колаборации с големи имена Реално ползите не са супер големи. Евентуално е възможно да се показва видеото и на двете аудитории, но не е гарантирано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари