DevilWish Публикувано Понеделник в 11:24 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 11:24 Дано улучи хит. Ама предвид, че "По легло да ни върви" е супер тъпа, не знам. Не вярвам скоро да се мине "Делта форс". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 11:31 Report Сподели Публикувано Понеделник в 11:31 преди 30 минути, asylum каза: Тя е мийм певица и винаги ще я канят някъде за сеира. Ако уцели хит, ще е бонус, но работа си има Не знам защо въобще сте доволни, че работа щяла да има? Всички стари имат. И какво като имат участия, а сякаш не са активни певици? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 11:38 Report Сподели Публикувано Понеделник в 11:38 За съжаление визията е последния проблем на Андреа. Ако беше все още с всичкия си, можеше да мачка дори да е дебела. Нещата които се случват в главата ѝ я изкараха от клуба на големите имена. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 12:57 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 12:57 Мислих, че е нова песен? Защо я е качил пак? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Понеделник в 14:26 Report Сподели Публикувано Понеделник в 14:26 Коце отново ще е в Пееш или лъжеш в неделя ден след като се върна от него. 😍 Йееее. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Понеделник в 14:56 Report Сподели Публикувано Понеделник в 14:56 преди 29 минути, Sunlight каза: Коце отново ще е в Пееш или лъжеш в неделя ден след като се върна от него. 😍 Йееее. Защо? И умрелите кучета знаят , че той не пее, а лъже. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:30 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:30 ❤️❤️❤️ Добре дошла, Любов! ❤️❤️❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:47 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:47 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: За съжаление визията е последния проблем на Андреа. Ако беше все още с всичкия си, можеше да мачка дори да е дебела. Нещата които се случват в главата ѝ я изкараха от клуба на големите имена. Що, в новия клип изглежда супер. но да, липсва й хит. А това е объркан барометър за модерно. Още разчита на Кости, който за пореден път пробутва тъпа песен за нашия пазар. Наистина кога негова песен е прокопсала ? Турболенция? Защо се набутват тия тъпи чалгарки? Колко се изредиха вече и НЕ става. Даже оная песен на Цура и Жалка е пълен боклук. Малии, сега видях дневния чарт... Папи Ханс е номер 2. Мара купува, за да е в топ 10. Новата песен на Фики - флоп. Очакваме ли нов флоп от Жалка 10 дни преди концерта? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:48 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:48 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Що, в новия клип изглежда супер. но да, липсва й хит. А това е объркан барометър за модерно. Още разчита на Кости, който за пореден път пробутва тъпа песен за нашия пазар. Наистина кога негова песен е прокопсала ? Турболенция? Защо се набутват тия тъпи чалгарки? Колко се изредиха вече и НЕ става. Даже оная песен на Цура и Жалка е пълен боклук. Малии, сега видях дневния чарт... Папи Ханс е номер 2. Мара купува, за да е в топ 10. Новата песен на Фики - флоп. Очакваме ли нов флоп от Жалка 10 дни преди концерта? Ами той е правил и "Делта форс". "Зиг-заг" пак е на Кости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:48 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:48 преди 16 минути, DevilWish каза: ❤️❤️❤️ Добре дошла, Любов! ❤️❤️❤️ Ти си й най-неосъзнатият фен на Тотя. Искаш да я мразиш, но я обичаш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:49 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:49 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Ти си й най-неосъзнатият фен на Тотя. Искаш да я мразиш, но я обичаш! Не е вярно! Осъзнат фен съм. Тотя я харесвам още от "Страст в очите" или там 2004 някъде, откакто слушам. Имам любими песни и го признавам! Нищо, че редовно говорим за нейното голямо аки. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:50 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:50 Току що, DevilWish каза: Ами той е правил и "Делта форс". "Зиг-заг" пак е на Кости. Делта Форс е ок. Зиг-заг беше един тотален балон. Колкото дуета с Цура е хит, та толкова и Зиг-заг. И да, няма помен от самостоятелни песни на Жалка в топ 100, освен 22-22... която е категорично зад Счети Буквално пуска нова песен и старите вече ги няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:51 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:51 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Делта Форс е ок. Зиг-заг беше един тотален балон. Колкото дуета с Цура е хит, та толкова и Зиг-заг. И да, няма помен от самостоятелни песни на Жалка в топ 100, освен 22-22... която е категорично зад Счети Буквално пуска нова песен и старите вече ги няма. Ами за лятна песен си беше ок. Просто "Делта форс" е големия хит. Значи пак е направил нещо в последната година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:52 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:52 Току що, DevilWish каза: Ами за лятна песен си беше ок. Просто "Делта форс" е големия хит. Значи пак е направил нещо в последната година. Сега направи списък на неуспешните в същата година-две. Вероятно 1 на 10 е успешна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:54 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:54 Току що, KrasyoZlobarQ каза: Сега направи списък на неуспешните в същата година-две. Вероятно 1 на 10 е успешна. Освен Галена, Цветелина Янева, Мария и Андреа друга работила ли е с него? Само те си останаха. Даже Янева го ползва само за дуета с Галена, който между другото е една от любимите ми песни тази година. Разбира се много след "Хулигани" и "Дъното копай", но пак........ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:54 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:54 Току що, DevilWish каза: Освен Галена, Цветелина Янева, Мария и Андреа друга работила ли е с него? Само те си останаха. Даже Янева го ползва само за дуета с Галена, който между другото е една от любимите ми песни тази година. Разбира се много след "Хулигани" и "Дъното копай", но пак........ ЯнЪца не пусна ли и тя? Или нещо се бъркам? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 15:57 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:57 Току що, KrasyoZlobarQ каза: ЯнЪца не пусна ли и тя? Или нещо се бъркам? Мисля, че не. Освен "Прекалено си красив" тя друга песен имаше ли тая година,че тотално се изгуби сред флопове. Между другото е нормално Андреа да има надежди за Оцко и Кости, защото точно с Кости започна да прави хит след хит и опитва по стария начин. То и "Дай ми всичко" например беше кавър, но това не попречи на песента. Важното е да е правилната за нея. Това наистина има стария вайб като видео и музика до някаква степен, но дали ще стане хит - ще видим. Пеенето е малко неясно при нея. Човек вместо "топа" чува "Тъпа" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:59 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:59 преди 1 минута, DevilWish каза: Мисля, че не. Освен "Прекалено си красив" тя друга песен имаше ли тая година,че тотално се изгуби сред флопове. Между другото е нормално Андреа да има надежди за Оцко и Кости, защото точно с Кости започна да прави хит след хит и опитва по стария начин. То и "Дай ми всичко" например беше кавър, но това не попречи на песента. Важното е да е правилната за нея. Това наистина има стария вайб като видео и музика до някаква степен, но дали ще стане хит - ще видим. Пеенето е малко неясно при нея. Човек вместо "топа" чува "Тъпа" Никакъв хит няма да стане. Изобщо е тотално незапеваема. Жалко за клипа и похарчените пари. Песни й трябват на Андри, песни. Дай ми всичко си беше готов хит. Това тук е повърня. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 16:02 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:02 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Никакъв хит няма да стане. Изобщо е тотално незапеваема. Жалко за клипа и похарчените пари. Песни й трябват на Андри, песни. Дай ми всичко си беше готов хит. Това тук е повърня. Дори и с кавър, ако попадне на точната песен и стане хит, ще има някаква инерция. Да, в случая частите на Андри са незапеваеми, но самата песен си е голям потенциален хит и ако нещо попречи ще е точно това "изпяване". Иначе, виж - музиката е супер. То за това е била и такъв хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 16:03 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:03 преди 3 минути, DevilWish каза: Мисля, че не. Освен "Прекалено си красив" тя друга песен имаше ли тая година,че тотално се изгуби сред флопове. Между другото е нормално Андреа да има надежди за Оцко и Кости, защото точно с Кости започна да прави хит след хит и опитва по стария начин. То и "Дай ми всичко" например беше кавър, но това не попречи на песента. Важното е да е правилната за нея. Това наистина има стария вайб като видео и музика до някаква степен, но дали ще стане хит - ще видим. Пеенето е малко неясно при нея. Човек вместо "топа" чува "Тъпа" според манг,, сигнал беге Много си добра е на Кости. Шмекерия Бали,-бали, гали Току що, DevilWish каза: Дори и с кавър, ако попадне на точната песен и стане хит, ще има някаква инерция. Да, в случая частите на Андри са незапеваеми, но самата песен си е голям потенциален хит и ако нещо попречи ще е точно това "изпяване". Иначе, виж - музиката е супер. То за това е била и такъв хит. Не знам... този типичен Кости ритъм е толкова омръзнал, че въобще не ме впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Понеделник в 16:05 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:05 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: според манг,, сигнал беге Много си добра е на Кости. Шмекерия Бали,-бали, гали Не знам... този типичен Кости ритъм е толкова омръзнал, че въобще не ме впечатли. Бали-Бали, Дубай е суупер песен и даже е една от малкото на Марчето които са чукали 1 М. като не броим "АКО жени изневери". Всичко друго е под тях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 16:15 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:15 Цанка съсипва песента с неговото нареждане на неразбираем език. Клипът е Бионсе, а песента неуспешен опит за клониране на кечинеса на: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 16:16 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:16 преди 18 минути, DevilWish каза: Мисля, че не. Освен "Прекалено си красив" тя друга песен имаше ли тая година,че тотално се изгуби сред флопове. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 16:22 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:22 преди 33 минути, DevilWish каза: Ами той е правил и "Делта форс". "Зиг-заг" пак е на Кости. Делта Форс не е на Кости, просто Галена го е включила в нейния кавър. Музиката си е на съвсем друг композитор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 16:44 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:44 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.