Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 10:00

Препоръчани коментари

Дано улучи хит. Ама предвид, че "По легло да ни върви" е супер тъпа, не знам. Не вярвам скоро да се мине "Делта форс".

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, asylum каза:

Тя е мийм певица и винаги ще я канят някъде за сеира. Ако уцели хит, ще е бонус, но работа си има

Не знам защо въобще сте доволни, че работа щяла да има? Всички стари имат. И какво като имат участия, а сякаш не са активни певици?

Сподели в други сайтове

За съжаление визията е последния проблем на Андреа. Ако беше все още с всичкия си, можеше да мачка дори да е дебела.
Нещата които се случват в главата ѝ я изкараха от клуба на големите имена.

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Sunlight каза:

Коце отново ще е в Пееш или лъжеш в неделя ден след като се върна от него. 😍 Йееее. 

Защо? И умрелите кучета знаят , че той не пее, а лъже.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

За съжаление визията е последния проблем на Андреа. Ако беше все още с всичкия си, можеше да мачка дори да е дебела.
Нещата които се случват в главата ѝ я изкараха от клуба на големите имена.

Що, в новия клип изглежда супер. 

но да, липсва й хит. А това е объркан барометър за модерно. Още разчита на Кости, който за пореден път пробутва тъпа песен за нашия пазар. Наистина кога негова песен е прокопсала ? Турболенция? Защо се набутват тия тъпи чалгарки? Колко се изредиха вече и НЕ става. Даже оная песен на Цура и Жалка е пълен боклук. 

Малии, сега видях дневния чарт... Папи Ханс е номер 2. Мара купува, за да е в топ 10.  Новата песен на Фики - флоп. 

Очакваме ли нов флоп от Жалка 10 дни преди концерта?

Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Що, в новия клип изглежда супер. 

но да, липсва й хит. А това е объркан барометър за модерно. Още разчита на Кости, който за пореден път пробутва тъпа песен за нашия пазар. Наистина кога негова песен е прокопсала ? Турболенция? Защо се набутват тия тъпи чалгарки? Колко се изредиха вече и НЕ става. Даже оная песен на Цура и Жалка е пълен боклук. 

Малии, сега видях дневния чарт... Папи Ханс е номер 2. Мара купува, за да е в топ 10.  Новата песен на Фики - флоп. 

Очакваме ли нов флоп от Жалка 10 дни преди концерта?

Ами той е правил и "Делта форс". "Зиг-заг" пак е на Кости.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DevilWish каза:

❤️❤️❤️ Добре дошла, Любов! ❤️❤️❤️ 

Ти си й най-неосъзнатият фен на Тотя. Искаш да я мразиш, но я обичаш! 

168353836596163.jpg

Сподели в други сайтове

Ти си й най-неосъзнатият фен на Тотя. Искаш да я мразиш, но я обичаш! 

168353836596163.jpg

Не е вярно! Осъзнат фен съм. Тотя я харесвам още от "Страст в очите" или там 2004 някъде, откакто слушам. :D Имам любими песни и го признавам! Нищо, че редовно говорим за нейното голямо аки.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Делта Форс е ок. Зиг-заг беше един тотален балон. Колкото дуета с Цура е хит, та толкова и Зиг-заг. И да, няма помен от самостоятелни песни на Жалка в топ 100, освен 22-22... която е категорично зад Счети :D Буквално пуска нова песен и старите вече ги няма. 

Сподели в други сайтове

Делта Форс е ок. Зиг-заг беше един тотален балон. Колкото дуета с Цура е хит, та толкова и Зиг-заг. И да, няма помен от самостоятелни песни на Жалка в топ 100, освен 22-22... която е категорично зад Счети :D Буквално пуска нова песен и старите вече ги няма. 

Ами за лятна песен си беше ок. Просто "Делта форс" е големия хит. Значи пак е направил нещо в последната година.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Ами за лятна песен си беше ок. Просто "Делта форс" е големия хит. Значи пак е направил нещо в последната година.

Сега направи списък на неуспешните в същата година-две. Вероятно 1 на 10 е успешна.

Сподели в други сайтове

Сега направи списък на неуспешните в същата година-две. Вероятно 1 на 10 е успешна.

Освен Галена, Цветелина Янева, Мария и Андреа друга работила ли е с него? Само те си останаха. Даже Янева го ползва само за дуета с Галена, който между другото е една от любимите ми песни тази година. Разбира се много след "Хулигани" и "Дъното копай", но пак........ 

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Освен Галена, Цветелина Янева, Мария и Андреа друга работила ли е с него? Само те си останаха. Даже Янева го ползва само за дуета с Галена, който между другото е една от любимите ми песни тази година. Разбира се много след "Хулигани" и "Дъното копай", но пак........ 

ЯнЪца не пусна ли и тя? Или нещо се бъркам?

Сподели в други сайтове

ЯнЪца не пусна ли и тя? Или нещо се бъркам?

Мисля, че не. Освен "Прекалено си красив" тя друга песен имаше ли тая година,че тотално се изгуби сред флопове.
Между другото е нормално Андреа да има надежди за Оцко и Кости, защото точно с Кости започна да прави хит след хит и опитва по стария начин. То и "Дай ми всичко" например беше кавър, но това не попречи на песента. Важното е да е правилната за нея. Това наистина има стария вайб като видео и музика до някаква степен, но дали ще стане хит - ще видим. Пеенето е малко неясно при нея. Човек вместо "топа" чува "Тъпа"

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Мисля, че не. Освен "Прекалено си красив" тя друга песен имаше ли тая година,че тотално се изгуби сред флопове.
Между другото е нормално Андреа да има надежди за Оцко и Кости, защото точно с Кости започна да прави хит след хит и опитва по стария начин. То и "Дай ми всичко" например беше кавър, но това не попречи на песента. Важното е да е правилната за нея. Това наистина има стария вайб като видео и музика до някаква степен, но дали ще стане хит - ще видим. Пеенето е малко неясно при нея. Човек вместо "топа" чува "Тъпа"

Никакъв хит няма да стане. Изобщо е тотално незапеваема. Жалко за клипа и похарчените пари. Песни й трябват на Андри, песни. 

Дай ми всичко си беше готов хит. Това тук е повърня.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Никакъв хит няма да стане. Изобщо е тотално незапеваема. Жалко за клипа и похарчените пари. Песни й трябват на Андри, песни. 

Дай ми всичко си беше готов хит. Това тук е повърня.

Дори и с кавър, ако попадне на точната песен и стане хит, ще има някаква инерция.
Да, в случая частите на Андри са незапеваеми, но самата песен си е голям потенциален хит и ако нещо попречи ще е точно това "изпяване". Иначе, виж - музиката е супер. То за това е била и такъв хит.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

според манг,, сигнал беге

Много си добра е на Кости.

Шмекерия

Бали,-бали, гали

Току що, DevilWish каза:

Дори и с кавър, ако попадне на точната песен и стане хит, ще има някаква инерция.
Да, в случая частите на Андри са незапеваеми, но самата песен си е голям потенциален хит и ако нещо попречи ще е точно това "изпяване". Иначе, виж - музиката е супер. То за това е била и такъв хит.

Не знам... този типичен Кости ритъм е толкова омръзнал, че въобще не ме впечатли.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

според манг,, сигнал беге

Много си добра е на Кости.

Шмекерия

Бали,-бали, гали

Не знам... този типичен Кости ритъм е толкова омръзнал, че въобще не ме впечатли.

Бали-Бали, Дубай е суупер песен и даже е една от малкото на Марчето които са чукали 1 М. като не броим "АКО жени изневери". Всичко друго е под тях :D 

Сподели в други сайтове

Цанка съсипва песента с неговото нареждане на неразбираем език. Клипът е Бионсе, а песента неуспешен опит за клониране на кечинеса на:

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, DevilWish каза:

Делта Форс не е на Кости, просто Галена го е включила в нейния кавър. Музиката си е на съвсем друг композитор.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...