Victor Публикувано на Септември 14 Report Сподели Публикувано на Септември 14 Музика: Traditional Текст: Pavel Gregoriev Аранжимент, смесване и мастъринг: Redehaka Studio Концепция и продукция: Redehaka Studio & GM Music 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – "Marathon" Ах, любовта ми е маратон, аз съм първи на финала. Ах, другият не те заслужава – как да спра този огън във мен? Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ах, ден и нощ те гоних аз, ти си студена и надменна. Ах, когато те гледам във очите, гордостта ти ме убива бавно. Ден и нощ вървя след теб, с поглед ме гледаш ти царски. Аз като маратон бягам все, без почивка, без граници. Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Ooh-ooh-ooh... (повтарящ се вокализ). Маратон в любовта, аз загубих, ти спечели. Маратон без награда, друг открадна моята мечта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 Трябваше и да е МаратонКи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.