Victor Публикувано на Септември 2 Report Сподели Публикувано на Септември 2 🎼 Музика: Traditional ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio ℗ Diapason Records 2002 © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎤 🎵 Greshna li sum Горя и чезна в дълбока бездна, а гласът ми има мъка негасима. В безкрайни нощи те чакам още – не издържам вече, ти си тъй далече. Разбрах – не мога без тебе на света... И за теб ли е така? Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и студени. Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и студени. Душа ранена и уморена моли се в мрака, страда и те чака. Нима е късно, за да възкръсне цялата от рани – жива любовта ни? Разбрах – не мога без тебе на света... И за теб ли е така? Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и студени. Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и студени. Финал : Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и студени. Грешна ли съм, че така боли ме? Грешна ли съм, моля те, спаси ме. Грешна ли съм, защо сме разделени? Дните ми са пусти, тъжни и студени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 Не, СМЕШНА СИ! След Йоргито ми не вървиш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.