Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Емрах е на лайв и си припява песни на Теди Александрова

Ломска явно пак го е набарала с ромската си шунда

IMG-9738.jpg

Изневерява на новата си? ъм? Интересно! :D 

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DevilWish каза:

Викаш - да се връща при бившата, да остави родата.

Да се молим за милите агнета, Стораро ще изколи цялата мааала. Да си гледа братовчедката Ямрах и да забрави бившата. В интерес на агнетата.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Да се молим за милите агнета, Стораро ще изколи цялата мааала. Да си гледа братовчедката Ямрах и да забрави бившата. В интерес на агнетата.

Така е. Дали ще я гледа, дали ще я пляска... това вече е друга тема на разговор.

Сподели в други сайтове

Мая и Снежина!

да очакваме ли Марко и Магапаса?

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

IMG_2433.jpeg

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Киара и Андреа стъпиха на призовата позиция в „50-те най...“ с дуетния си сингъл „Без коз“, само двайсетина дни след излизането на парчето.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Karma93 каза:

Разминах се с Людмил Токичовия. Казвам ви, защото не е честно само аз да съм потърпевш 

много гадна пед алска енергия излъчва!!!!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Karma93 каза:

Разминах се с Людмил Токичовия. Казвам ви, защото не е честно само аз да съм потърпевш 

За успокоение на мислите и тялото.

преди 1 час , fengergana каза:

много гадна пед алска енергия излъчва!!!!

Е, да беше само това....... мазно, мазно...... колко по-мазно?

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Karma93 каза:

За Людмил Дженов ли говориш? 

От километри му личи. И в Гласът също. Токича ще се откаже. Просто нищо не се получава. За мен трябва да пробва по 2 макс 3 на много изпълнители и който захване. Може да прави лайв формати в канала си. Трябва някаква концепция. Сега просто си губи времето. Разбира се ако е за кеф - ок. Но ако ще прави бизнес, да се понапънат малко.

Сподели в други сайтове

Ох не ми остава време да вляза в тоя форум от месеци... :Д Какво изпуснах? 

Деса кърти тая година....всички се смяхте за турнето с народните песни, а това я издигна на друго ниво и си отвори нова ниша....Доста хитро. Освен това тая година си върна гласа който нямаше от години... 

Като цяло обаче слаба година за жанра, много.... Дори Галена и Преса тая година са с бози. За Галена дори е по-зле.

Галин след цял нов албум с песни и клипове - нито една не стана дори популярна. ...

Сподели в други сайтове

От 15.09.2025 г. от 21:16, Andrew Cunanan. каза:

Анелия е тръгнала по пътя на Глория и Ивана, с тази разлика, че Глория има солидна фенска маса и каквото и да направи тази фенска маса ще припада по нея, ще я слуша и ще си купи билет за неин концерт, а разликата с Ивана е, че Ивана има огромно останали във времето тотални хитове за масовата аудитория.

Анелия нито има фенска маса, нито някакви хитове-мастодонти, останали във времето. А в последните години ѝ е трудно да вади и сезонни хитове. Дори, когато беше топ 3, директно след Галош и Персил, пак имаше много на брой полу-празни участия и беше супер неадекватна. Аз снимки на опашки пред дискотеки за нейни участия не съм виждал, нито по концертите в последните 17-18 години е правила фурор с появата си, нито е била масова любимка след 2010-та.

Нея едно 7-8 години я държаха силните песните + инерцията, когато започна да пуска по-слаби неща - залезе. Не е нормално един от най-големите ѝ хитове това десетилетие да е дует с осморазрядницата Папиломиш.

По-съм склонен да вярвам, че Кокаин ще си напълни залата от Анелия, той е простодушен, близък до народа и харесван, тя е скучна, изтъркана и на никой не му пука за нея.

Тръгнала е тя, много добре знаем накъде. Клозета на двора. Дано не е пила от чая на другата посерка, че съвсем ша стане мазало. 

Сподели в други сайтове

От 15.09.2025 г. от 21:27, fengergana каза:

4 милиона за хит РАЙНА!!!

мами догодина да пълни арената за 25години хитова кариера (само 5 от които в топ 10)с хоротеките от цяла България!!!!!!!

Ми има късмет Стамена, що да няма, какви хитове вади жената! 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Тръгнала е тя, много добре знаем накъде. Клозета на двора. Дано не е пила от чая на другата посерка, че съвсем ша стане мазало. 

Ще

Сподели в други сайтове

От 17.09.2025 г. от 13:04, DevilWish каза:

Харем, бейби! Харем!
image.png.91137409c0f431369767b8714b2084b1.png

Според мен ще е вариант на тази, която е кавър на наша песен на Стефчо Бенд, по-известна като "Такти по такти":

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , Jake каза:

Като цяло обаче слаба година за жанра, много.... Дори Галена и Преса тая година са с бози. За Галена дори е по-зле.

Преслава има среден соло хит + хит с Азис, стартирал с над 500к за ден.

Галена държи соло хита на годината, летен голям хит с Цура, както и хит в попа с приеми. Разпродаден концерт, най-слушан изпълнител за година, жури в предаване. 

Знам че ви се иска да са залязали и провалени, обаче няма как да стане скоро. 😉

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Just_Me каза:

Според мен ще е вариант на тази, която е кавър на наша песен на Стефчо Бенд, по-известна като "Такти по такти":

Възможно е. Не си я представям, но звучи логично да е тя :D 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...