Andrew Cunanan. Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 41 минути, DevilWish каза: Ааааааааааа, тая също е един от най-големите й хитове! Имаше си хитове жената. Тая песен даже и аз я знаех , а не харесвах такава музика Гръцкият оригинал специално на тази песен е поне 10 пъти по-добър от българският кавър: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 17 минути, DevilWish каза: Била е при Слави. Лунни нощи и грЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯх. Ще разкрият те моите тайни и в ръцете ти ще изгорЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Хайдеееее! ❤️ Пълен плейбек И флегма. Интервюто е ужасно. Неадекватница... 40 хита имала. 5-10 има, да. Не харесвала новите песни. Ами, ясно, но и нейните са катастрофа. Дори не са проблем клиповете за 2 лева. Просто е флегма, евтина на външен вид. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа Току що, Andrew Cunanan. каза: Гръцкият оригинал специално на тази песен е поне 10 пъти по-добър от българският кавър: И това ли ни е кавър? Ето сега научих нещо ново. Сега ще я чуя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Гръцкият оригинал специално на тази песен е поне 10 пъти по-добър от българският кавър: Единствено Кати надминаваше оригиналите! Макар че повечето й хитове са авторски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа на мен това ми е една от най-любимите нейни песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа Току що, KrasyoZlobarQ каза: Пълен плейбек И флегма. Интервюто е ужасно. Неадекватница... 40 хита имала. 5-10 има, да. Не харесвала новите песни. Ами, ясно, но и нейните са катастрофа. Дори не са проблем клиповете за 2 лева. Просто е флегма, евтина на външен вид. Аз и @asylum успяхме да изкараме там 20-тина песни.... но 40 от 66? Предвид, че тогава не всяка песен имаше клип.... Но не знам как е било като е започнала. Тя каза, че от "Пеперуда" тръгват хитовете й, а тя е третата й песен. Току що, Andrew Cunanan. каза: на мен това ми е една от най-любимите нейни песни. Това мисля, че е измежду хитовете й. Даже имаше ремикс включен в албума "Мили момчета". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Пълен плейбек И флегма. Интервюто е ужасно. Неадекватница... 40 хита имала. 5-10 има, да. Не харесвала новите песни. Ами, ясно, но и нейните са катастрофа. Дори не са проблем клиповете за 2 лева. Просто е флегма, евтина на външен вид. Всички чалгарки бяха на плейбек там. Няколко години по-късно почнаха на живо, но май само Тони ни Дачена си спомням да изви гласец. а за флегма - доста я критикуваха, че подскача като луда, а Две луни й беше “дамският” период, в който се правеше на пораснало момиче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, asylum каза: Единствено Кати надминаваше оригиналите! Макар че повечето й хитове са авторски. Да, аз за това не очаквах да е кавър. Между другото не са променяли много аранжимента, но нашата версия е доста по-кратка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: на мен това ми е една от най-любимите нейни песни. Имаше и топ ремикс в последния албум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, asylum каза: Имаше и топ ремикс в последния албум Сега виждам това видео? Тя тая песен нямаше клип? Миксирал ли е нещо тоя Герго? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, DevilWish каза: Аз и @asylum успяхме да изкараме там 20-тина песни.... но 40 от 66? Предвид, че тогава не всяка песен имаше клип.... Но не знам как е било като е започнала. Тя каза, че от "Пеперуда" тръгват хитовете й, а тя е третата й песен. Това мисля, че е измежду хитовете й. Даже имаше ремикс включен в албума "Мили момчета". По участията й всичко се е приемало радушно, та се броят за хитове дори някои пълнежи Току що, DevilWish каза: Сега виждам това видео? Тя тая песен нямаше клип? Миксирал ли е нещо тоя Герго? Имаше тв версия от последната й промоция 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 минута, asylum каза: По участията й всичко се е приемало радушно, та се броят за хитове дори някои пълнежи Имаше тв версия от последната й промоция "Маестро" където я публикува по-рано ме кефи от едно време Каза, че е имала близо 60 участия на месец. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 26 минути, DevilWish каза: Супер любима песен! ❤️ И аз я обожавам! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Катя 🤣 Иначе, с Глория делиха един кур. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 20 минути, DevilWish каза: И това ли ни е кавър? Ето сега научих нещо ново. Сега ще я чуя. Естествено. Повечето хитове тогава (а и сега) са кавъри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза: Пълен плейбек И флегма. Интервюто е ужасно. Неадекватница... 40 хита имала. 5-10 има, да. Не харесвала новите песни. Ами, ясно, но и нейните са катастрофа. Дори не са проблем клиповете за 2 лева. Просто е флегма, евтина на външен вид. В социалните мрежи яко я хранят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 3 минути, DarkChild каза: Катя 🤣 Иначе, с Глория делиха един кур. Да, но Кати бе по-хитова, по-музикална и по-успешна! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа Излизат ми сторита от участие на Гло тази вечер и естествено пее “Не Заслужаваш” Счета просто не е познала с коя се е забъркала! Да си кръсти следващата песен Феникс или Крепост 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа преди 8 часа , asylum каза: сън нестандартни сме топ гадже като гръцки бог гот е на урок играчка-плачка лунна нощ нека да е лято света ще обърна пеперуда две луни нон-стоп който търси, той намира за тебе, майко тъжни очи неотразима нощ и ден като лъскаво ферари сваляй дрехите мили момчета кажи обичам те мисията невъзможна уморих се Тия бяха категорично поне сезонни хитове. А удебелените са й най-големите хитове. 4 макс 5, което не е зле за бездарница като нея. Викаше била номер 1 в държавата! Никога не е била първа. В топ 10, да. Иначе в Ара беше №1, факт. Даже беше повече от Алисия и Стораро взети заедно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа Между другото Деса и Азия са супер забавни. Гледайте ги в Пееш или лъжеш. Като цяло много свежо предаване. Май е единственото дето си пуснах с кеф от тоя тв сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Излизат ми сторита от участие на Гло тази вечер и естествено пее “Не Заслужаваш” Счета просто не е познала с коя се е забъркала! Да си кръсти следващата песен Феникс или Крепост Като гледам само Гюрга отрази тази песен. Да имаш претенциите за топ име и да наредиш 5-6 флопа за има няма 10 месеца си е постижение. Жалко,защото последните й два кавъра в правилните ръце щяха да са мегахитове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа След горнооряховския суджук е време за еленския бут Костадиновите къщи&Sunny Hills (@kostadinovite_kushti) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 8 likes, 0 comments - kostadinovite_kushti on September 26, 2025: "🔥 🎶 ГЛОРИЯ на сцената на празника на Еленския бут! 🔥🎶 📅 25.10... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа пути са го размазали тука: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Излизат ми сторита от участие на Гло тази вечер и естествено пее “Не Заслужаваш” Счета просто не е познала с коя се е забъркала! Да си кръсти следващата песен Феникс или Крепост И аз го пожелах! Значи ще стане 🤣 дано Манол направи Присъда - с клетви! преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза: Тия бяха категорично поне сезонни хитове. А удебелените са й най-големите хитове. 4 макс 5, което не е зле за бездарница като нея. Викаше била номер 1 в държавата! Никога не е била първа. В топ 10, да. Иначе в Ара беше №1, факт. Даже беше повече от Алисия и Стораро взети заедно. Нестандартни беше по-голям хит от ферарито. То сякаш стана голям хит в нета, след като тя спря да пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.