Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 41 минути, DevilWish каза:

Ааааааааааа, тая също е един от най-големите й хитове! Имаше си хитове жената. Тая песен даже и аз я знаех , а не харесвах такава музика :D 

Гръцкият оригинал специално на тази песен е поне 10 пъти по-добър от българският кавър:

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DevilWish каза:

Била е при Слави. 
Лунни нощи и грЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯх.
Ще разкрият те моите тайни и в ръцете ти ще изгорЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
Хайдеееее! ❤️ 

Пълен плейбек :D  И флегма. 

Интервюто е ужасно. Неадекватница... 40 хита имала. 5-10 има, да. Не харесвала новите песни. Ами, ясно, но и нейните са катастрофа. Дори не са проблем клиповете за 2 лева. Просто е флегма, евтина на външен вид. 

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Гръцкият оригинал специално на тази песен е поне 10 пъти по-добър от българският кавър:

И това ли ни е кавър? Ето сега научих нещо ново.  Сега ще я чуя. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Единствено Кати надминаваше оригиналите! Макар че повечето й хитове са авторски.

Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Интервюто е ужасно. Неадекватница... 40 хита имала. 5-10 има, да. Не харесвала новите песни. Ами, ясно, но и нейните са катастрофа. Дори не са проблем клиповете за 2 лева. Просто е флегма, евтина на външен вид. 

Аз и @asylum успяхме да изкараме там 20-тина песни.... но 40 от 66? Предвид, че тогава не всяка песен имаше клип.... Но не знам как е било като е започнала. Тя каза, че от "Пеперуда" тръгват хитовете й, а тя е третата й песен.

Току що, Andrew Cunanan. каза:

на мен това ми е една от най-любимите нейни песни. 

Това мисля, че е измежду хитовете й. Даже имаше ремикс включен в албума "Мили момчета".

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Всички чалгарки бяха на плейбек там. Няколко години по-късно почнаха на живо, но май само Тони ни Дачена си спомням да изви гласец. 
а за флегма - доста я критикуваха, че подскача като луда, а Две луни й беше “дамският” период, в който се правеше на пораснало момиче

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Единствено Кати надминаваше оригиналите! Макар че повечето й хитове са авторски.

Да, аз за това не очаквах да е кавър. Между другото не са променяли много аранжимента, но нашата версия е доста по-кратка. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

на мен това ми е една от най-любимите нейни песни. 

Имаше и топ ремикс в последния албум 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Имаше и топ ремикс в последния албум 

Сега виждам това видео? Тя тая песен нямаше клип? Миксирал ли е нещо тоя Герго?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Аз и @asylum успяхме да изкараме там 20-тина песни.... но 40 от 66? Предвид, че тогава не всяка песен имаше клип.... Но не знам как е било като е започнала. Тя каза, че от "Пеперуда" тръгват хитовете й, а тя е третата й песен.

Това мисля, че е измежду хитовете й. Даже имаше ремикс включен в албума "Мили момчета".

По участията й всичко се е приемало радушно, та се броят за хитове дори някои пълнежи

Току що, DevilWish каза:

Сега виждам това видео? Тя тая песен нямаше клип? Миксирал ли е нещо тоя Герго?

Имаше тв версия от последната й промоция

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

По участията й всичко се е приемало радушно, та се броят за хитове дори някои пълнежи

Имаше тв версия от последната й промоция

"Маестро" където я публикува по-рано ме кефи от едно време :D 
Каза, че е имала близо 60 участия на месец. 

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, DevilWish каза:

Супер любима песен! ❤️ И аз я обожавам!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

Катя 🤣

Иначе, с Глория делиха един кур.

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, DevilWish каза:

И това ли ни е кавър? Ето сега научих нещо ново.  Сега ще я чуя. 

Естествено. Повечето хитове тогава (а и сега) са кавъри.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:

В социалните мрежи яко я хранят.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DarkChild каза:

Катя 🤣

Иначе, с Глория делиха един кур.

Да, но Кати бе по-хитова, по-музикална и по-успешна!

Сподели в други сайтове

Излизат ми сторита от участие на Гло тази вечер и естествено пее “Не Заслужаваш”

Счета просто не е познала с коя се е забъркала! Да си кръсти следващата песен Феникс или Крепост

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , asylum каза:

сън

нестандартни сме

топ гадже

като гръцки бог

гот е

на урок

играчка-плачка

лунна нощ

нека да е лято

света ще обърна

пеперуда

две луни

нон-стоп

който търси, той намира

за тебе, майко

тъжни очи

неотразима

нощ и ден

като лъскаво ферари

сваляй дрехите

мили момчета

кажи обичам те

мисията невъзможна

уморих се

Тия бяха категорично поне сезонни хитове. А удебелените са й най-големите хитове. 4 макс 5, което не е зле за бездарница като нея. 

Викаше била номер 1 в държавата! Никога не е била първа. В топ 10, да. Иначе в Ара беше №1, факт. Даже беше повече от Алисия и Стораро взети заедно.

Сподели в други сайтове

Между другото Деса и Азия са супер забавни. Гледайте ги в Пееш или лъжеш.  Като цяло много свежо предаване. Май е единственото дето си пуснах с кеф от тоя тв сезон :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Излизат ми сторита от участие на Гло тази вечер и естествено пее “Не Заслужаваш”

Счета просто не е познала с коя се е забъркала! Да си кръсти следващата песен Феникс или Крепост

Като гледам само Гюрга отрази тази песен. Да имаш претенциите за топ име и да наредиш 5-6 флопа за има няма 10 месеца си е постижение. Жалко,защото последните й два кавъра в правилните ръце щяха да са мегахитове

Сподели в други сайтове

След горнооряховския суджук е време за еленския бут

WWW.INSTAGRAM.COM

8 likes, 0 comments - kostadinovite_kushti on September 26, 2025: "🔥 🎶 ГЛОРИЯ на сцената на празника на Еленския бут! 🔥🎶 📅 25.10...

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

И аз го пожелах! Значи ще стане 🤣 дано Манол направи Присъда - с клетви!

преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Тия бяха категорично поне сезонни хитове. А удебелените са й най-големите хитове. 4 макс 5, което не е зле за бездарница като нея. 

Викаше била номер 1 в държавата! Никога не е била първа. В топ 10, да. Иначе в Ара беше №1, факт. Даже беше повече от Алисия и Стораро взети заедно.

Нестандартни беше по-голям хит от ферарито. То сякаш стана голям хит в нета, след като тя спря да пее.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...