Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Опипа ме с очи,
нахален си - личи,
да бъда скромна - да бе, да.
ХАЙДЕ КЛАРИНЕТАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!! УУУУУ УУУУ УУУУУ !

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , FolkEmpire каза:

Лоренцо трябва да яде. Как... :D

най-вече - бой трябва да яде тоа келеш, или най-малкото Гюр да му забие малко шЪмари

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:

Сигурно и тя не я понася. Пепа я мрази , Емануела не я понасяше... много колежки.... Дали още е така?

Така така, само, че Алисия не се отказа , и остана хитов и предпочитан изпълнител и извън Ара което е доказателство, че продуцента е само измиване и оправдание. Как пък Алисия не заляза след Ара, ми напротив? Емануела също, вижте къде е. Като имаш усет за песен, за клип, за хит - нещата се получават. Кати беше изпълнител, който всички знаеха, че е мега бездарна, но беше секси за времето си (ранна Андреа - не може да пее, ама е кака да те отрака) и правеше хитачки въпреки бездарността си. Тръгнала сега да ми става номер 1. Няма да стане и проблема не е в Милена Рекърдс - и те ще ти завъртят парчето ако имаш да си платиш клипа и песента. Проблема е в кинтите. И в Пайнер да отиде, клип няма да и платят и ще си остане на това ниво. Вече нищо не зависи от продуцента, те са излишни. Наливаш пара в песен и клип, с усет кое е хит , с късмет и нещата стават и с един Youtube, който е медията на света в момента. Така, че не и е проблема Милена Рекърдс. Проблема е в ниското качество на продукцията и. В Пайнер например, дори с договор те да и финансират клиповете, нали знаете техните какви са - евтини. Продуцента няма да лее много в теб. Доплащаш си и това е. Само Преслава имаше късмета да не и не налага това навремето, да и правят клипове където 15 години да се чекне по дивани и хората да припадат по нея заради харизмата, която имаше. И гласа. На нея и клип не и трябва. Другия е Азис който каквото и да изпее, то става и хит и се слуша и то пак е заради гласа и името му. Друг такъв няма да има.

А и сегашното поколение нито я знае коя е...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, alisali1234 каза:

Така така, само, че Алисия не се отказа , и остана хитов и предпочитан изпълнител и извън Ара което е доказателство, че продуцента е само измиване и оправдание. Как пък Алисия не заляза след Ара, ми напротив? Емануела също, вижте къде е. Като имаш усет за песен, за клип, за хит - нещата се получават. Кати беше изпълнител, който всички знаеха, че е мега бездарна, но беше секси за времето си (ранна Андреа - не може да пее, ама е кака да те отрака) и правеше хитачки въпреки бездарността си. Тръгнала сега да ми става номер 1. Няма да стане и проблема не е в Милена Рекърдс - и те ще ти завъртят парчето ако имаш да си платиш клипа и песента. Проблема е в кинтите. И в Пайнер да отиде, клип няма да и платят и ще си остане на това ниво. Вече нищо не зависи от продуцента, те са излишни. Наливаш пара в песен и клип, с усет кое е хит , с късмет и нещата стават и с един Youtube, който е медията на света в момента. Така, че не и е проблема Милена Рекърдс. Проблема е в ниското качество на продукцията и. В Пайнер например, дори с договор те да и финансират клиповете, нали знаете техните какви са - евтини. Продуцента няма да лее много в теб. Доплащаш си и това е. Само Преслава имаше късмета да не и не налага това навремето, да и правят клипове където 15 години да се чекне по дивани и хората да припадат по нея заради харизмата, която имаше. И гласа. На нея и клип не и трябва. Другия е Азис който каквото и да изпее, то става и хит и се слуша и то пак е заради гласа и името му. Друг такъв няма да има.

Е, моля ти се.... кой не е чувал този глас на Кати? Такова нещо забравя ли се ? :D :D :D 
Колкото до Алисия и аз съм съгласен. Ама тя вече не е ли в Ара? 

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Е, моля ти се.... кой не е чувал този глас на Кати? Такова нещо забравя ли се ? :D :D :D 
Колкото до Алисия и аз съм съгласен. Ама тя вече не е ли в Ара? 

WWW.INSTAGRAM.COM

269 likes, 24 comments - kati.mihailova1 on August 25, 2025: "💋💋".

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

:D :D :D❤️❤️❤️ 
Ами смешно или не, днешните еднодневки наистина могат да мечтаят песните им да останат. Хвана хитови времена за музиката.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, alisali1234 каза:

Acq cu e B Apa

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Acq cu e B Apa

Да, и аз питах един приятел преди време и ми каза, че си стои в Ара, за това и сега се учудих? 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

IMG_2621.jpeg

2 вещици с нарисувани вежди. Какво правят заедно? Въобще Мая-та да не се е завърнала трайно?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза:

2 вещици с нарисувани вежди. Какво правят заедно? Въобще Мая-та да не се е завърнала трайно?

Това да не ти е МАЯ ЗА ХЛЯБ? Това е МАЯ НУРИ!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, KrasyoZlobarQ каза:

не е ли очевидно? Рисуват си веждите!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

555717999_3988267457985157_176171143014013601_n.jpg

Изкуственият интелект ги е разкрасил. Друг е въпросът, че Емрах е с леко женско сако, а Коцето е много унил? 

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, DevilWish каза:

Да, и аз питах един приятел преди време и ми каза, че си стои в Ара, за това и сега се учудих? 

Май не е , просто ако си я поръчаш през тях си взимат процента. Мисля, че е абсолютно независима. Може да ги ползва за издателство, ама мисля, че е с KVZ.

Сподели в други сайтове

Току що, alisali1234 каза:

Май не е , просто ако си я поръчаш през тях си взимат процента. Мисля, че е абсолютно независима. Може да ги ползва за издателство, ама мисля, че е с KVZ.

Ако и тя не е там вече, то остана ли някой..... Вече в тези компании май няма никой :D 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Не, върна се в Америка. В сигнал точка веце оня ден писаха, че след 5 участия в бг си взела сбогом с феновете и отхвърчала пак

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, alisali1234 каза:

В Ара е, но и колкото Преслава е в Пайнер, на ниво партньори са, но участията и на двете минават през фирмите с доста нисък процент

Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

Само новите ли? Цифра стари начело с вакарелската СОТаджийка могат да си мечтаят за хитовете на Кати, стари или нови! 

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DevilWish каза:

Изкуственият интелект ги е разкрасил. Друг е въпросът, че Емрах е с леко женско сако, а Коцето е много унил? 

Че с какво друго сако да е, ако не женско? Коцьо е тъжен защото дори форумната кралица от Меден Рудник не се вози на градския транспорт! 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Lelqtian каза:

Че с какво друго сако да е, ако не женско? Коцьо е тъжен защото дори форумната кралица от Меден Рудник не се вози на градския транспорт! 

С такова, което е на бодли. Много ще му отива. 

Сподели в други сайтове

И безнадежднииииииииии с тееееееееееееееееееб такааааааааааааааааааааааааааааа, като зората и залезааааааааааааааа ❤️❤️❤️ 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   3 Потребители

• Create New...