Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

Ясно ли е? Ще пея, до когато ми се пее и ще изглеждам перфектно и със СТО ГЛАВИ ДА СЪМ!

SIGNAL.BG

Фолк дивата Таня Боева изненада почитателите си с признание – на 51 години тя се е превърнала в модел и все по-често получава покани да бъде рекламно лице.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 13 минути, DevilWish каза:

Ясно ли е? Ще пея, до когато ми се пее и ще изглеждам перфектно и със СТО ГЛАВИ ДА СЪМ!

SIGNAL.BG

Фолк дивата Таня Боева изненада почитателите си с признание – на 51 години тя се е превърнала в модел и все по-често получава покани да бъде рекламно лице.

И тая нещо превъртя. Скоро ми попадна част от гостуването и в Сблъсък от 2002 в спор срещу Ицо Хазарта. Отвращаваше се от циничните му текстове, в които всичко е казано буквално и нецензурно. А сега тя рекламира рап песните на сина си, текстовете на които са същите ужасии. Била горда и го подкрепяла. :dontknow:

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Runevski каза:

И тая нещо превъртя. Скоро ми попадна част от гостуването и в Сблъсък от 2002 в спор срещу Ицо Хазарта. Отвращаваше се от циничните му текстове, в които всичко е казано буквално и нецензурно. А сега тя рекламира рап песните на сина си, текстовете на които са същите ужасии. Била горда и го подкрепяла. :dontknow:

Ами то и това се връща. Защото не е харесвала такива текстове, сега синът й пее точно такива. И иска или не, ще го подкрепя. Или ще каже "тогава бях по-млада". Ама кой го интересува каква си била? Нали сега клекна и одобряваш това.... Изглеждала еди-как си. Айде, моля ти се. Все едно са десет певиците..... ей самочувствие... на база на какво? Ако на времето си имала хитове, сега къде са ти хитовете? От годините нямаш такива и се подвизаваш денонощно в тик-ток с новите си глави.
На времето имаше много яки песни, но днес има поне 100 по-актуални от нея. Даже 200-300. Ако си в списък 301-вата..... и това е удовлетворяващо за теб. Тая песен "Полудяваш ли" даже никой не знае или не помни как звучи. Последните хитове на Тик-Тока са от Оцко..... и сигурно са от 2012-2013.... Кой беше ти и там с Идеално лош се получи, след това нахвърля клише до клише. Къде са й хитовете от преди години като Дама пика, Луд умора няма, Лошо момче, Лутам се, Кой е Тузара и т.н.? На какви се правят тия в спикът извън 300-та не е ясно..... 

Той @Lelqtian добре категоризира Коя34?, ами тия които са извън Списък 300? А някои със самочувствие? Харесвах я като изпълнител, като глас, но за мен една Глория е много повече към днешна дата външно и като песни. Някои в топ 10 , а било то в години УЖ в топ 1, вече не са и в топ 300! Същото важи и за Мега-звезди и за не знам си още какви...... Като Гюракула поне си работи, концерти, участия..... Ивана ?!?! Таня Тик-Тока?!?! Кво правят? Тя Ивана хубаво си го каза - ЧИНИИ!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

SIGNAL.BG

Ми тя изглежда по-добре от младините си :D Смятай каква грозница беше. Правилно си кова нос и лице. 

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Ми тя изглежда по-добре от младините си :D Смятай каква грозница беше. Правилно си кова нос и лице. 

Тя всъщност е първата с клъцнат нос, нали?

image.png.d025c2a780657c2fb872164bd1b1e0ff.png

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, pacho каза:

Таня ви Боева дано само не я канят за рекламно лице на чеЙли и джапанки.

TKC75.jpg

За реклама на глави обаче, става.
Зная как те влече да си със сбръчкосано краче,
да го прибереш - ти, че много ще смърди.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DevilWish каза:

Тя всъщност е първата с клъцнат нос, нали?

image.png.d025c2a780657c2fb872164bd1b1e0ff.png

Първата, за която знам, но имаше някаква Елвира или там някаква подобна дето също си прави операции... та не знам. Лила Иванова също си направи операция на лицето... ама не знам кой е първи и кой какво е цепил-полирал-начуквал-разплувал-изрязвал-подрязвал и смазвал.

Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Първата, за която знам, но имаше някаква Елвира или там някаква подобна дето също си прави операции... та не знам. Лила Иванова също си направи операция на лицето... ама не знам кой е първи.

И аз съм чувал първо за Таня Боева. Тя от едно време се хвали - за песни, за кавъри била първа. Една статия бяха споделили , където лаеше против "Летвата" и Мира, тя била първата видиш ли с версия на тази песен. Добре, но защо твоята песен никой не я знае, а на Мира стана такъв голям хит? Много неадекватно. И там за "Непокорни сме" където беше съскала за "Зле разпределени". Ами, голяма работа.... чак пък 1:1 не са и на Преслава песента е много по-добра..... Дори и тая песен не е сред големите й хитове..... Ама къде е днес Преслава, къде си ти...... Реве все сред хитовите певици с по-големите хитове на "нейните" версии. :D 
То и на "Дама пика" - Еми Стамболова има някаква версия и трябва да реве срещу Таня Тик-Тока по нейната логика? 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Ох Деса изобщо не ми се вписва до баба Мими

IMG-9607.jpg

Оф, как може от най-комерсиалната музика да тръгнеш да правиш дует с естрададжийки..... В поп-фолка си беше най-добре.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DenFevgo каза:

Страхотно се държи жената. Това е участие от преди години. Явно някакъв селски бек много я искаше, даваха й написано на салфетка на сцената да ходила при него... И тя отговори "Ако искате, вие трябва да дойдете, не аз." Долу пък се опитваха да й пробутват пари, които тя никога не взима така или иначе, защото не е дива селянка да върви с банкноти в ръка. Но тези бяха доста нагли и продължаваха, което провокира нейната реакция. Колкото до охраната - тя си е от дискотеката и е нормално да върви с певицата. Стига сте дрънкали глупости и сте си насосвали някакви неща сами...

Не казвам, че трябва да вземе парите, но може да не хвърля такива погледи. Манталитета на повечето е такъв, че са свикнали да дават бакшиши на музикантите и да го правят демонстративно. Тя обаче нали е дама с класа уж, хубаво е и реакциите й да са класни. Същото се отнася и за наглеца, който я сваля. Дразнещо е, но с претенциите, които тя има трябва да показва друго отношение. 

Сподели в други сайтове

От 9.09.2025 г. от 12:46, Willy каза:

Тъпо парче, слиза с повече охрана и от Тръмп и вика "проблем ли искате". Какво ми се прави на мафиот, не си Цеца?!

"Тоя човек иска да спре концерта..."
Ма, какъв концерт, ма, овцо, това е участие в дискотека!

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , DenFevgo каза:

Страхотно се държи жената. Това е участие от преди години. Явно някакъв селски бек много я искаше, даваха й написано на салфетка на сцената да ходила при него... И тя отговори "Ако искате, вие трябва да дойдете, не аз." Долу пък се опитваха да й пробутват пари, които тя никога не взима така или иначе, защото не е дива селянка да върви с банкноти в ръка. Но тези бяха доста нагли и продължаваха, което провокира нейната реакция. Колкото до охраната - тя си е от дискотеката и е нормално да върви с певицата. Стига сте дрънкали глупости и сте си насосвали някакви неща сами...

Тя плейбечи про боно.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Ох Деса изобщо не ми се вписва до баба Мими

IMG-9607.jpg

Аз виждам 3 баби.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Оф, как може от най-комерсиалната музика да тръгнеш да правиш дует с естрададжийки..... В поп-фолка си беше най-добре.

Събрали са се наборките, само пейката им липсва … 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

"Тоя човек иска да спре концерта..."
Ма, какъв концерт, ма, овцо, това е участие в дискотека!

Овците ще те съдят за клевета за това сравнение! 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Оф, как може от най-комерсиалната музика да тръгнеш да правиш дует с естрададжийки..... В поп-

Азия, правейки "Не сме безгрешни" с Гюр.
i75_ArticleImage_145574.jpg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Азия, правейки "Не сме безгрешни" с Гюр.
i75_ArticleImage_145574.jpg

Много подходящо :D Но това на Деса вече е върхът! :D 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DenFevgo каза:

Пълна помия

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Runevski каза:

Смее ли да не го подкрепя? Би извадил старите й глави от мазето и да ги развее из медиите. Ще го хвали, ми. 

преди 6 часа , DevilWish каза:

SG я изнудва с нещо, за да му угажда на естрадните прищевки! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   3 Потребители

• Create New...