Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Поне тялото ми няма формата на преносим фризер като твоето

spacer.png

Малко ми е избягало филтърчето🥹

• Отговори 495
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Днес имам рожден ден. Изкарвам и днес и после 3 дена само за мен. Утре на фризьорката, връщам си лилавото и оттам при Коце да си припомни как съм била с якия цвят коса, че покрай болниците изобщо не ми беше до фризьор 2 месеца. Цвят шоколад не е за мен, скучно е. 

преди 8 минути, Sunlight каза:

Днес имам рожден ден. Изкарвам и днес и после 3 дена само за мен. Утре на фризьорката, връщам си лилавото и оттам при Коце да си припомни как съм била с якия цвят коса, че покрай болниците изобщо не ми беше до фризьор 2 месеца. Цвят шоколад не е за мен, скучно е. 

Честита да си, драга! 🌹😘

преди 3 часа , Sunlight каза:

Честит рожден ден Танче, сичко най-, живи и здрави най-вече. 

преди 1 час , FikLena каза:

Хубаво искате нови избори.. но няма да има промяна.. пак едно и също..

Screenshot_20251211_121557_Facebook.jpg

Нали ти ги искаше, бе, на̀ ти ся!

преди 1 час, xroflx9 каза:

Викаш ли “Още,Още” по хотелите????

Тебе вече и по хотелите не те пускат разпоретино!

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Известието е от мен нали?💋

Не, ти си мютната, блокирана и унизена както винаги!

преди 21 минути, xroflx9 каза:

Очаквай съобщение от мен в OLX тогава😛

Отдавна не ползвам подобни сайтове. Всичко си купувам чисто ново! Включително и к*рвите!

преди 50 минути, Emanuela.Carey каза:

Отдавна не ползвам подобни сайтове. Всичко си купувам чисто ново! Включително и к*рвите!

Но явно от евтините щом не съм била на адреса ти!!!

Сега съм на фризьор. Връщам си лилавото и кичурите. Ники лак ме изненада вчера с един голям букет червени рози и други неща, и от брат ми имам уникален букет и други..

преди 36 минути, xroflx9 каза:

Пак мързелуваш на работа!!! @Emanuela.Carey

IMG-4534.jpg

Я, изпросила си от някъде 5 лева да си пуснеш интернет. Трябва да намалиш сладкото, че напоследък не те искат клиентите.

преди 35 минути, xroflx9 каза:

Аз тоя Бачорски не мога да го дишам. В черния ми списък е заедно с теб!!!! Дано бъде cancel-нат в най-скоро време

Още ли те е яд, че взе за жена съселянката ти Атанаска вместо теб? Отново си жалка!

преди 49 минути, Emanuela.Carey каза:

Още ли те е яд, че взе за жена съселянката ти Атанаска вместо теб? Отново си жалка!

Този и последния мъж на земята да остане пак ще предпочета някой дезодорант!!!!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...