Victor Публикувано на преди 6 часа Report Сподели Публикувано на преди 6 часа 🎼 Музикални кредити: Музика: Илия Георгиев, Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music Видео реализация: Redehaka Studio 📩 Контакт: redehakastudio@yahoo.com © & ℗ Redehaka Studio, Bulgaria. All rights reserved. 🎤 ТЕКСТ – “Obich moya " Избърши сълзите, ангел мой, вече в миналото ти е той. Няма начин да те нарани, днес животът ти се промени. Аз ще бъда твоята утеха и ще давам, дето взеха. И като скала ще съм опора от природа и от хора. Искам да ти заблестят очите, да си върнеш пак мечтите. Моля те, за мен бъди красива, а за себе си – щастлива. Обич моя, злато мое, с теб какво било – било е. Днес си моята кралица и до края ми – светица. Обич моя, злато мое, с теб какво било – било е. Нека от сега нататък с теб животът ни е сладък. Искам аз смехът ти нежен да ме топли в буря снежна. Аз да мога да ти дам целият любовен плам. Искам да не липсва нещо, аз да бъда твоето всичко. А когато се разплачеш, ти от щастие да плачеш. Искам да ти заблестят очите, да си върнеш пак мечтите. Моля те, за мен бъди красива, а за себе си – щастлива. Обич моя, злато мое, с теб какво било – било е. Днес си моята кралица и до края ми – светица. Обич моя, злато мое, с теб какво било – било е. Нека от сега нататък с теб животът ни е сладък. Обич моя, злато мое, с теб какво било – било е. Днес си моята кралица и до края ми – светица. Обич моя, злато мое, с теб какво било – било е. Нека от сега нататък с теб животът ни е сладък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа Съпругът ми е пуснал нова песен! @Bunn коментирай. Добре ли се отразява личния му живот с мен? Само, че такъв шЪмар ще му забия, че ме нарича кралица в женски род! @Lelqtian ще помагаш ли? Да викнем @asylum и Гюр! Че насилник е голям! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 4 минути, DevilWish каза: Съпругът ми е пуснал нова песен! @Bunn коментирай. Добре ли се отразява личния му живот с мен? Само, че такъв шЪмар ще му забия, че ме нарича кралица в женски род! @Lelqtian ще помагаш ли? Да викнем @asylum и Гюр! Че насилник е голям! твърдо НйЕ, не подкрепям поощряването на дядо Герго и компания с тия извращения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа преди 2 минути, Lelqtian каза: твърдо НйЕ, не подкрепям поощряването на дядо Герго и компания с тия извращения. Да го поздравим! Гюрче ще е бясна - има песен Изповед - мъжът ми я възпя, има песен Кралица - той ми пее за кралица, има песен Обич моя - той взе и това заглавие! Съпруже, моля те посвети ми песен, която вече не е пята! И без това пръстена ти беше Евтин, а бельото .... Евино (вдъхновено от Мария). Все се вдъхновяваш, все от мен минава! Този път ще останеш на сухо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа >>>>>>>>>>> 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 6 часа Report Сподели Публикувано преди 6 часа Ами... много ми харесва !!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.