Victor Публикувано на Август 14 Report Сподели Публикувано на Август 14 (редактирано) 🎼 Музикални кредити: Музика: Герго Милов Текст: Герго Милов Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music ✨ „Катарзис“ – Yorgos ✨ 🎵 Вдъхновяваща балада, която носи послание за надежда и преодоляване на трудности. 💡 Песента се превръща в стимул за всички, които се чувстват в безизходица, напомняйки им, че изход винаги има, стига да вярват — дори ако само един човек вярва в тях. 🔥 „Катарзис“ показва, че с вяра и постоянство можем да постигнем чудеса и да възкресим силата си, дори след най-тъмните моменти. 💫 Слушай сега и се вдъхнови! 📲 Сподели момента, 💬 кажи мнение . 🎤 ТЕКСТ – “Katarzis " Отказах се да гоня върховете. Отказах се от битка с ветровете. Перото си в прахта оставих и миналото си забравих. Животът ме обгърна – сиво, скучен, и нищо повече не ми се случи. И само някога, изстрадан спомен, посещаваше ме, че не съм забравен. Проклех и дарбата, и любовта на хората – двуличната за кратко помнеща. И сложих маската, приех заблудата, повярвах си, че съм неможещ аз. Разбрах какво е Феникс да възкръснеш, щом някой пепелта изтръска, щом някой вярва в тебе без причина – това е знак, че трябва да те има. Разбрах какво е Феникс да възкръснеш, щом някой пепелта изтръска, щом някой вярва в тебе без причина – това е знак, че трябва да те има. И все едно на 20 съм отново – сърцето ми за жертви е готово. Обратно ти живота ми дари ми, благодаря ти, че спаси ме. Проклех и дарбата, и любовта на хората – двуличната за кратко поомнежта. И сложих маската, приех заблудата, повярвах си, че съм неможещ аз. Разбрах какво е Феникс да възкръснеш, щом някой пепелта изтръска, щом някой вярва в тебе без причина – това е знак, че трябва да те има. Разбрах какво е Феникс да възкръснеш, щом някой пепелта изтръска, щом някой вярва в тебе без причина – това е знак, че трябва да те има. Редактирано Август 14 от Victor правописна грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 14 Report Сподели Публикувано Август 14 Съпругът ми е пуснал нова песен. Я кажете, кога ще пусне клипът с предложението за брак което снима за мен? @fengergana @xroflx9 коментирайте 21-вия ми под ред съпруг. Има ПутенцЯл , нали? @Andrew Cunanan. не е ли секси? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.