Victor Публикувано на Август 4 Report Сподели Публикувано на Август 4 🎼 Музикални кредити: Музика: Оркестър "Северняшки Бисери" Текст: Герго Милов Аранжимент: Илия Георгиев Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция и визуализер: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 ТЕКСТ – “Izpoved" Куплет 1: Появих се на земята, като всеки друг човек. Но, за зла беда, съдбата създаде ми живот нелек. И разбрах, че аз съм бил изоставен кат дете, още щом съм се родил – подиграли се със мен. Пред-припев: Може ли, кажете, децата в домовете самички да стоят и за обич да горят? Припев: (x2) Господи, пази ги, с радост надари ги! Нещастни по света нека няма никога! Куплет 2: Но дойдоха дни щастливи — бях потребен на света. Поискаха ме хора мили, хора, пълни с доброта. Аз обичам ги безкрайно за любовта им всеотдайна. И нека тази доброта да се носи по света. Пред-припев: Може ли, кажете, децата в домовете самички да стоят и за обич да горят? Припев: (x2) Господи, пази ги, с радост надари ги! Нещастни по света нека няма никога! Финален припев: Господи, пази ги, с радост надари ги! Нещастни по света нека няма никога! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Я какъв мъж е създал изкуствения интелект. Въпросът е, че Глория може да иска да му забие един шЪмар заради заглавието на песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Сподели Публикувано Август 13 Ето го!!! Тоя е най-секси!!! @Andrew Cunanan. Чакаме ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.