Victor Публикувано на Август 3 Report Сподели Публикувано на Август 3 🎼 Музика: Герго Милов ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Герго Милов Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio, GM Music 🎤 🎵 НЕПОРОЧНА Persiana (текст: Герго Милов) ----------------------------------------------------- Като ме погледнеш — точиш лиги, като те погледна — и не мигаш. Айде, нека турим с тебе бас — ти ли ще ме водиш в къщи, или аз? Колко си прозрачен, ако знаеш — с "малката" опитваш да играеш. Ала малката не се поддава — ще те купи и ще те продава. Припев: Непорочна, непорочна — в твоите очи съм точна. Само да ти кажа, да си знаеш — на гледачка оди да си баеш. Непорочна, непорочна, ама като те започна — кой си, къв си — ще забравиш и на сухо ще се давиш. Чувам, че в града си имаш име — айде, пробвай ме сега да видим. Имиджа ти пръска яко — пробвай ме сега, юнако. Колко си прозрачен, ако знаеш — с "малката" опитваш да играеш. Ала малката не се поддава — ще те купи и ще те продава. Припев (повторение): Непорочна, непорочна — в твоите очи съм точна. Само да ти кажа, да си знаеш — на гледачка оди да си баеш. Непорочна, непорочна, ама като те започна — кой си, къв си — ще забравиш и на сухо ще се давиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 Стига си бълвал, бе! Аман! Нямаше да ни е толкова противна, ако пускаше през три месеца, вместо през три минути! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 провал. флоп. не става. дядо Герго Милов да се отказва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.