Jump to content

Препоръчани коментари

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

когато cи ноcителка на морални ценноcти, въплътени в мъдростта на народната песен, но те влече и мастийството!

529264334_31641522592099693_725098167003790882_n.jpg

529920269_31641522525433033_4648542130921592548_n.jpg

Не знаеш дали гледаш Гюрче или Поля народната певачка.

Те затова са написали - и то от двете страни! - кого гледаш, за да няма обърквация. 

• Like 2
преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Емилия едва ли би могла да извади "топ хит" след 4 тотални пословични провала.

Няма да се остави да потъне. Сигурно е наредила някой дует я с Кости, я със Стораро. 
Сега след рождения ден на Преслава не е изключено и те двете да направят песен. От доста време я обработва.

• Like 2
  • skull 1
преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Сега след рождения ден на Преслава не е изключено и те двете да направят песен. От доста време я обработва.

6dc4k1.jpg

Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име; да дойде Твоето царство; да бъде Твоята воля както на небето, така и на земята; не позволявай на Лукавата Емилия да се отърква в звездността, хитовостта и статуса на вечната първа в чалга музиката - Преслава!

• Haha 3
  • Casper 2
преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Емилия едва ли би могла да извади "топ хит" след 4 тотални пословични провала.

Със "Сбърка адреса" се получи и с "Прощавам ти". 
Но...... с копието на "Като за финал" с Галин, "Бях наивна малка, ти ми го открадна" и дуета с Емир...... три.... ако броиш и "Вземах-давах"..... въпреки, че тази версия е по-добра. То флоповете са дуетни при нея, но не разбра, че трябват самостоятелни песни! Като цяло втори дует със Слави - беше излишен. Айде, с Галин поне видеото ми харесва и там пее добре......

всички сме на мнение, че това е флоп.... но Емилия може да си мечтае нейните флопове да имат такъв успех.

• Like 1
преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

всички сме на мнение, че това е флоп.... но Емилия може да си мечтае нейните флопове да имат такъв успех.

След ремикса на Писмо, това ми е най-тъпата песен в албума "Улицата".
Като фаворити с времето мога да нарека: Улицата, Беден в сърцето, В твоето легло, С нервите съм зле, Не вдигай и Нищо ❤️ 

• Casper 1

Драганински е лъскал на Елена Паришева докато е миксирал вокалите на тази песен и ненадейно е създал шедьовър!

• Haha 1
  • Love 2
преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Драганински е лъскал на Елена Паришева докато е миксирал вокалите на тази песен и ненадейно е създал шедьовър!

Една от най-любимите ми песни на Цветелина Янева заедно с "Влез" и "Видимо изневерил". Като цяло това са ми трите нейни любими песни! ❤️ 

преди 2 минути, DevilWish каза:

След ремикса на Писмо, това ми е най-тъпата песен в албума "Улицата".
Като фаворити с времето мога да нарека: Улицата, Беден в сърцето, В твоето легло, С нервите съм зле, Не вдигай и Нищо ❤️ 

На мен "Писмо" ми е тъпа. ❤️ 

• Like 1
Току що, Andrew Cunanan. каза:

На мен "Писмо" ми е тъпа. ❤️ 

На мен "Писмо" даже не ми е от най-слушаните песни..... Чул съм я не повече от 10 пъти и то през март месец сигурно, за кратко ме беше зарибила. Много по-слаба ми е от "С нервите съм зле" и "Не вдигай". И е много под "Улицата"! 

• Like 1
преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Няма да се остави да потъне. Сигурно е наредила някой дует я с Кости, я със Стораро. 

С Преса надали,но със Софка,която не отказва на никой съм почти убеден,че ще я обработи за дует.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

И този флоп със 6М😘

• Love 1
преди 1 минута, DanielPiliov каза:

И този флоп със 6М😘

няма и 1 песен, снимана на това хале, която да е била хит сс

• Like 2
  • Haha 1
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

няма и 1 песен, снимана на това хале, която да е била хит сс

Excuse me?

• Like 1
  • Love 1
  • Kiss 1

Тази вдишва кислород и издишва хелий. Песента е сладка де

• Like 1

Песните от този микс има ли ги като самостоятелни? 

• Like 1
преди 41 минути, Karma93 каза:

Песните от този микс има ли ги като самостоятелни? 

Не, но cамо първата става.

Когато пуcна този микс пропадна наи-много.

• Like 1
преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Не, но cамо първата става.

Когато пуcна този микс пропадна наи-много.

Според мен този момент беше абсолютния пик на Ивана. Доста ротираха микса по Планета.

След туй я направиха “Мега Звезда“ и се започна с едни претоплени манджи 

преди 8 минути, Karma93 каза:

Според мен този момент беше абсолютния пик на Ивана. Доста ротираха микса по Планета.

След туй я направиха “Мега Звезда“ и се започна с едни претоплени манджи 

Преслава вече я беше изтритала от върха тука.

Щом само няколко месеца преди това на най-силният концерт на Пайнер, именно този под слогана "Планета Мура Мега", след недостижимия прием на Ивана целият стадион скандираше името на не коя да е, а на Преслава, положението е ясно. Аз бях фен на Иваня, но в момента, в който Преслава пусна "И когато съмне" - през пролетта на 2006-та ми стана любимка № 1 и забравих за Ивана.

Едно е в микса ти да присъстват неуспорими хитове като "Това е парчето" и "Време за мъже", другото с "Кафе", "Цигара" и "Диети" е риене на дъното скоропостижно.

Иначе тоя албум на Ивана от 2006-та беше първият признак с пенсионирането - 8 песни + микс. За капак тя вместо да заложи на потенциалния вечен хит "Последна чаша" - песен, най-близко до нейния стил, тя снима всичко останало и само нея остави без клип.

"Резерве" и "Сто живота" никакви хитове не бяха. "Най-добрата" беше сезонен хит, но беше смешна след "Лъжа е".

А бозите като "Дерби" и "Адрес Картоф" я запратиха в 11-та глуха.

Тотално неуспешна формула е да се опитваш да преповториш един хит - мастодонт. Сама Камелия донякъде е успявала. Всички останали са се проваляли с гръм и трясък.

• Like 2
преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Преслава вече я беше изтритала от върха тука.

Щом само няколко месеца преди това на най-силният концерт на Пайнер, именно този под слогана "Планета Мура Мега", след недостижимия прием на Ивана целият стадион скандираше името на не коя да е, а на Преслава.

Едно е в микса ти да присъстват неуспорими хитове като "Това е парчето" и "Време за мъже", другото с "Кафе", "Цигара" и "Диети" е риене на дъното скоропостижно.

Иначе тоя албум на Ивана от 2006-та беше първият признак с пенсионирането - 8 песни + микс. За капак тя вместо да заложи на потенциалния вечен хит "Последна чаша" - песен, най-близко до нейния стил, тя снима всичко останало и само нея остави без клип.

"Резерве" и "Сто живота" никакви хитове не бяха. "Най-добрата" беше сезонен хит, но беше смешна след "Лъжа е".

Ама Преслава не беше на Мура Мега

planeta-mura-mega-2006-2xdvd-6511f9e53ba

• Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...