DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 Току що, asylum каза: Не помня, преди знаех. Лелченска песен Джена както винаги е настроена войнствено, само ако пее балади е по-нежна... Супер песен! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 22 часа , SG каза: Толкова не й се пее чалга вече, че чак е стряскащо. На народния концерт беше бетон, все едно друг човек. Попаднаха ми някакви клипчета, наистина е доста по-добре. Тя си обича народно и явно сега като е на такава вълна си дава старание, а и се вижда, че й доставя удоволствие. Но все пак да не забравя и за поп фолк любителите, това а музиката с която се прочу. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 Yanitsa 5 ч · Тронът ми стои добре 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 14 часа , KrasyoZlobarQ каза: Отдавна не може да издокара 2 сърца и птицата на живо. Представям си кама как грачи над тях. Не разбирам как собствените си песни не можеш, но чуждите можеш. Пробваха се и на Залеза и зората 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 Ало, ало - запека ме хвана..... ало, ало..... лудница голяма... ало, ало - кво ли ми остана? С една ръка съм хванала анала, а с другата късам си хартия..... ало, ало - запека ме хвана.... не, не чакаме момчето....... ама пипаме си дупето.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 5 часа , DevilWish каза: Оффффффффффф, тоя моралист!!! БЕЗСРАМНИК! Avi Benedi 17 ч · Хора, наистина съм шокиран... В България този мъж е суперзвезда, а в Австрия всички знаят примери като Conchita Wurst - мъж, който излиза на сцената в дамски дрехи и грим. Неговият талант и глас без съмнение са големи. Но защо трябва да се насърчава подобен образ? Защо точно това се показва на децата ни, вместо да им дава истински ценности и достойни модели за подражание? Болезнено е да видиш, в коя посока върви обществото ни. Моля се на Бог децата ни да имат правилния път и истинските ценности никога да не изчезват. ДАВАЙТЕ ГО НА АЗИС!!! Давайте, да го оправи вече тоя недоволния от живота! МАХАЙ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Оффф тоя Ави не спира да коментара, да се бърка, да си натрапва и налага непоисканото мнение и морални ценности... Все да се изкаже по всяка тема, но за разлика от хората, които коментира и оплюва него никой не го бръсне, че е жив. Може да е всякакъв Азис, но кой е Ави, някакъв си неизвестен герой, дето дори не е българин. Айде, както са ти казали хората да се махаш и да мълчиш! 🤦♀️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Author Report Сподели Публикувано Август 31 преди 2 минути, Stela каза: Оффф тоя Ави не спира да коментара, да се бърка, да си натрапва и налага непоисканото мнение и морални ценности... Все да се изкаже по всяка тема, но за разлика от хората, които коментира и оплюва него никой не го бръсне, че е жив. Може да е всякакъв Азис, но кой е Ави, някакъв си неизвестен герой, дето дори не е българин. Айде, както са ти казали хората да се махаш и да мълчиш! 🤦♀️ Да, аз го написах това, да се маха.... Ами реално, дошъл тук и недоволства, говори за морал, ценности, деца.... а не осъзнава, че всява омраза, интриги и раздор..... С образа на Азис още едно време е имало скандал и провокация и човека точно с това е спечелил. Ави какво има освен един хит с Емилия и едва ли някой знае, че той пее в песента.... Емилия пее с някакъв чужденец ..... ама кой е, едва ли някой толкова се интересува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Но животът се обърна и Галена е топ, а Андре може да си мечтае да бъде поне трети разряд. Сега едната е дебела пияндурничка, а другата - скелет от неопределен пол. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 39 минути, Stela каза: Оффф тоя Ави не спира да коментара, да се бърка, да си натрапва и налага непоисканото мнение и морални ценности... Все да се изкаже по всяка тема, но за разлика от хората, които коментира и оплюва него никой не го бръсне, че е жив. Може да е всякакъв Азис, но кой е Ави, някакъв си неизвестен герой, дето дори не е българин. Айде, както са ти казали хората да се махаш и да мълчиш! 🤦♀️ Да благодарим на счетоводителката, че ни го натрапи. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 53 минути, DevilWish каза: Да, аз го написах това, да се маха.... Ами реално, дошъл тук и недоволства, говори за морал, ценности, деца.... а не осъзнава, че всява омраза, интриги и раздор..... С образа на Азис още едно време е имало скандал и провокация и човека точно с това е спечелил. Ави какво има освен един хит с Емилия и едва ли някой знае, че той пее в песента.... Емилия пее с някакъв чужденец ..... ама кой е, едва ли някой толкова се интересува. преди 18 минути, DarkChild каза: Да благодарим на счетоводителката, че ни го натрапи. Да, реално ако не беше Емилия и дуета им нямаше да знаем за тоя изобщо. Да си погледне собствената държава и какви хора има там, какво е тръгнал да ни гледа нас. Азис не е първия случай, попадали са ми много пъти негови публикации, включително и интригантски такива, много грозна твар е. Да вземат да го връщат в родината му викам аз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Точно 2014 (от когато са снимките) Галена беше пуснала “Хавана Тропикана” с клип на световно ниво, а Андрю вече пускаше доста компромисни видео клипове Тогава Николета Лозанова вече ѝ беше изсмукала жизнената енергия В този клип е даже и по-красива! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: най-добре изпятата версия е тази и то заради Румяна. Сори, ама не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 3 часа , Stela каза: Оффф тоя Ави не спира да коментара, да се бърка, да си натрапва и налага непоисканото мнение и морални ценности... Все да се изкаже по всяка тема, но за разлика от хората, които коментира и оплюва него никой не го бръсне, че е жив. Може да е всякакъв Азис, но кой е Ави, някакъв си неизвестен герой, дето дори не е българин. Айде, както са ти казали хората да се махаш и да мълчиш! 🤦♀️ Е какво друго да прави безработната баба Ави освен да коментира във фейса като наборките си, съвременна версия на седенето с другите пенсии на пейката пред блока? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 10 часа , Emanuela.Carey каза: Кои почерпени лели са тези? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 3 часа , Lelqtian каза: Е какво друго да прави безработната баба Ави освен да коментира във фейса като наборките си, съвременна версия на седенето с другите пенсии на пейката пред блока? На баба от самолет си личи, че е швестерка. Няма ли някой форумем мераклия да му пусне, пе да миряса вече? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 3 часа , Lelqtian каза: Сори, ама не. Изобщо не ги знаех тези български версии. Навремето гърмеше Антик. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Author Report Сподели Публикувано Септември 1 преди 7 часа , Stela каза: Да, реално ако не беше Емилия и дуета им нямаше да знаем за тоя изобщо. Да си погледне собствената държава и какви хора има там, какво е тръгнал да ни гледа нас. Азис не е първия случай, попадали са ми много пъти негови публикации, включително и интригантски такива, много грозна твар е. Да вземат да го връщат в родината му викам аз. Изобщо нямаше да знаем Кой1000034882? е той или по-скоро кое, че сега обсъжда Азис с който не може да се мери по нищо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Author Report Сподели Публикувано Септември 1 Нова тема! А на Ави Бенеди ще пожелаем да си мери приказките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари