Jump to content

Препоръчани коментари

текст | Павлин Петков музика

| Веселин Марков аранжимент |

Васил Марков

микс и мастър | Пламен Велинов

Много непрофесионални записи. С един по-качествен звук щеше да е слушаема!

Само на това ли са способни от Милена Рекърдс? 

Всяка сама се оправя. Кати поне почна да плаща за читаво студио и мастеринг. На Марияна песните звучат като демо.

Видеото е по-потресаващо и мастъра. Жалкото е, че тя може да пее.

Гласът й е като фон на инструментала. Тя къде пее? По ресторанти ли?

преди 6 минути, DarkChild каза:

Гласът й е като фон на инструментала. Тя къде пее? По ресторанти ли?

Май никъде

Момичето има потенциал, но тези Милена са толкова некадърни!! Вижте коментарите...чак се заяждат ако им кажеш нещо... 

Кой стой за тях? Аз мисля, че е Планетчо, на неговото ниво прилича тая "продукция"..

преди 36 минути, Jake каза:

Момичето има потенциал, но тези Милена са толкова некадърни!! Вижте коментарите...чак се заяждат ако им кажеш нещо... 

Кой стой за тях? Аз мисля, че е Планетчо, на неговото ниво прилича тая "продукция"..

Нямат пари това е проблема, на Кати клиповете, шефа искаш да даде 5 бона за 4 клипа 

преди 17 минути, Victor каза:

Нямат пари това е проблема, на Кати клиповете, шефа искаш да даде 5 бона за 4 клипа 

Нищо не се разбира. Ти реален човек ли си?

преди 25 минути, Victor каза:

Кой, какво дал, нищо не разбрах?

Че нямат пари е ясно, но защо изобщо се излагат, че чак и със самочувствие. Да не говорим, че си правят реклама на гърба на Румяна и дори ДВД издали с нейно интервю... Тотално заспали в 99-та. 

Не са в час там! Шефа на компанията беше наел режисьор да прави четири клипа за Кати, обаче се оказало че давал 5000 лв за 4 клипа което е смешно! За това клиповете и са снимани с телефон от други! Има още един клип дето ще пуснат. Там не са в час те са останали още в 1999 година! 

Редактирано от Victor
преди 1 час, Victor каза:

Не са в час там! Шефа на компанията беше наел режисьор да прави четири клипа за Кати, обаче се оказало че давал 5000 лв за 4 клипа което е смешно! За това клиповете и са снимани с телефон от други! Има още един клип дето ще пуснат. Там не са в час те са останали още в 1999 година! 

Явно и Кати милата е останала с 2 лева в джоба щом се мъчи с тях...

АЗ се чудя Кати заши не се обърна към Касъмовите? Дори шяха да и възродят цялата стара продукция......

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...