Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Runevski каза:

Мама Стефи, когато чете коментара:

IMG-0668.gif

IMG_0724.jpeg

Когато дори собствената ти майка не е разбрала кой пол си, явно мис Бони толкова добре гримиргва! 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 14 минути, Mr. Greshen каза:

Счети с нов самостоятелен хит

WWW.INSTAGRAM.COM

76 likes, 3 comments - emilia.online on July 27, 2025: "Помните ли, че ви обещах изненада? 🫶🏻".

Това не е ли песента с Емир, но с нов текст?

Впрочем добре звучи от чутото. Далеч по-добре от дуета.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Не очаквах, че Гален ще репликира свои визии, но явно това корсетче е доста скъпо, та в 3 различни визии го е вплела:
image.png.4ba4a1015f4506d00aa699eca46a3809.png

image.png.5d1a92cb607d1fba89b89f5f85197874.png

image.png.b2b7c3f55b7caaf11325bced7f7ca3e9.png

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Runevski каза:

Мама Стефи, когато чете коментара:

IMG-0668.gif

IMG_0724.jpeg

0225821001646494088_big.jpgoriginal.jpg

мхм

Кефи ме афро прическата на Мама Стефче на втората снимка. Сигурно е специализирала в някое гето в хАмериката.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не очаквах, че Гален ще репликира свои визии, но явно това корсетче е доста скъпо, та в 3 различни визии го е вплела:

Ако не греша, беше споделяла че са отлагали и чакали снимките на Мъко моя само заради него, защото не пристигнало на време.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-8077.jpg

Ма тази сериозно ли става певица? Мислех, че само си чеше крастата тип "вижте ме коя съм, мога да правя квото си поискам благодарение на тати". Ужас 😬

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Just_Me каза:

Ма тази сериозно ли става певица? Мислех, че само си чеше крастата тип "вижте ме коя съм, мога да правя квото си поискам благодарение на тати". Ужас 😬

Аз нали ви казах, че тепърва ще ни я навират. Сигурно има наредени дуети и “хитове” за поне 5 години напред.

• Like 1
  • Sad 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Willy каза:

Ако не греша, беше споделяла че са отлагали и чакали снимките на Мъко моя само заради него, защото не пристигнало на време.

Май беше заради крилата от пера. 

преди 7 минути, Willy каза:

12М за 9 месеца, а в Споти само 500к на двама млади и нови изпълнители.

Наборката на Хиопсовата пирамида - Данчето Пирянкова - "млад" изпълнител?!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Май беше заради крилата от пера. 

Просто можеше да звънне на Джена хатун от 2014 когато Мис Бони оскубваше пера и пауни на велико?

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза:

Е пък всеки ден ли да си купува нов честплейт Гален? Пък и новаторско, повечето, ако не всички, драг кралици го носят отдолу, не съм виждал някоя да го носи като тоалет сам по себе си ... 

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тук хой или микрофон (некожен) държим?
image.png.49704abbc28971da559c6cb275f9d6ce.png

вибратор, явно си мечтае за кор.

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, fengergana каза:

33к за два дни

дано това е края на ескорта

image.png.b66ddc21db38c5a5711a9451407b8a79.png

24 К за 5 дни, от които 18К първият ден, но САБИ ще продължава да пее. Нищо чудно с Мартин да спретнат някой дует.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.b66ddc21db38c5a5711a9451407b8a79.png

24 К за 5 дни, от които 18К първият ден, но САБИ ще продължава да пее. Нищо чудно с Мартин да спретнат някой дует.

Случаят с Мартин е символ на цял синдром в българското общество и българския попфолк - пасивни педе**стчета се правят на алфа мачовци в клиповете и имитират хетеросексуални връзки с красиви жени. Сигурно и на 5-годишните би им било ясно, че Мартин е швестерка. Този синдром е срам за българското общество - лъжци рипат за слава, имитирайки чужда за тях сексуалност. Това поражда злоба и негативизъм сред хората, никой не обича да го лъжат. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Случаят с Мартин е символ на цял синдром в българското общество и българския попфолк - пасивни педе**стчета се правят алфа мачовци в клиповете и имитират хетеросексуални връзки с красиви жени. Сигурно и на 5-годишните би им било ясно, че Мартин е швестерка. Този синдром е срам за българското общество - лъжци рипат за слава, имитирайки чужда за тях сексуалност. Това поражда злоба и негативизъм сред хората, никой не обича да го лъжат. 

Аз пък никога не разбрах нуждата на гейовете постоянно да "разобличат" някой, че е гей...Всякаш ако те са такива и са открити, всички останали са длъжни да се разкриват. МНого хора имат страх от реакции на общество и близки. Всеки гей България, ходи по мъжете и започва да го тества и съмнява за гей...грозное . 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Аз пък никога не разбрах нуждата на гейовете постоянно да "разобличат" някой, че е гей...Всякаш ако те са такива и са открити, всички останали са длъжни да се разкриват. МНого хора имат страх от реакции на общество и близки. 

Няма нужда от разобличаване, в случая то е очевадно. Какъв страх от реакции, като момчето крещи "Аз съм пасивка" и е смешно да се прави на мъжкар. Хората се усещат, имат радар за това в новото време и мразят лъжци. С този клип, това гейче може да привлече към себе си само омраза и негативизъм.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Няма нужда от разобличаване, в случая то е очевадно. Какъв страх от реакции, като момчето крещи "Аз съм пасивка" и е смешно да се прави на мъжкар. Хората се усещат, имат радар за това в новото време и мразят лъжци. С този клип, това гейче може да привлече към себе си само омраза и негативизъм.

Ама това не е обявя за запознанства или секс. Ти няма да спиш с него, какво те вълнува? С гей имидж няма да има успех, нормално е да играе друго. Опитах да допусна гейове за приятели, но те постоянно те тестват, проверяват, тези среди наистина са ужасно токсични. По-зле от жените. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Факт, ама все едно цялата кариера на Галин не е на базата да се прави на алфа мъжкар и голям мачо... Пък на времето постигна някакъв успех :D 

• Like 3
Сподели в други сайтове

О, колко момичета въздишат по Жалин. Не му личи толкова. То и затова има успех. Ако беше толкова видимо, далеч щеше да е в периферията. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Willy каза:

12М за 9 месеца, а в Споти само 500к на двама млади и нови изпълнители.

19M YouTube

3.3M Spotify

1.3 Topic

Въпреки че Симона вече беше известна.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

О, колко момичета въздишат по Жалин. Не му личи толкова. То и затова има успех. Ако беше толкова видимо, далеч щеше да е в периферията. 

Да, ама все пак, и при него всичко е пълен фейк :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...