Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза:

Сравния с 21-вата година на Гюра, в която направи нейния концерт за 20 годишнината. Тя буквално бе умряла за половината генерална публика преди 10 години, а за друга половина изобщо не бе същетвувала. ВЪпреки песни като "Хриле", "Убиваш на място" и "Обратна захапка" концертът бе разпродаден и към днешна дата май е единственият ѝ фул концерт в НДК след промоцията на 12 диаманта от 2000-на годинаа.

Галена е в пъти над нея.

Наистина вече изглежда като мания с тая Глория... двете нямат нищо общо, нито като кариера, нито като таргет група. Виждаме, че Галена колкото и пари да хвърля и колкото проекти да прави, бързо се забравят. Всъщност.....кой е най-големия хит на Галена?И тя няма нещо много отличаващо се......90% от нейните песни са няколкомесечни хита.  Знам диагнозата може би, който е на 100 години.. 

• Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, Jake каза:

Наистина вече изглежда като мания с тая Глория... двете нямат нищо общо, нито като кариера, нито като таргет група. Виждаме, че Галена колкото и пари да хвърля и колкото проекти да прави, бързо се забравят. Всъщност.....кой е най-големия хит на Галена?И тя няма нещо много отличаващо се......90% от нейните песни са няколкомесечни хита.  Знам диагнозата може би, който е на 100 години.. 

Галена е най-хитовият изпълнител последните няколко години. 

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Галена е най-хитовият изпълнител последните няколко години. 

Кой са тези големи хитове които всеки може да запее?? Запалката? :Д Галена без постоянно бълване на проекти и много пари ще бъде забравена много бързо. Тя е Андреа на стероиди, но поне е по-талантлива като певица. 😃

Това е нейната песен която ми е любима:

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

Кой са тези големи хитове които всеки може да запее?? Запалката? :Д Галена без постоянно бълване на проекти и много пари ще бъде забравена много бързо. Тя е Андреа на стероиди, но поне е по-талантлива като певица. 😃

Само за ден, Неплатена сметка, Черен списък, Не ставам втора, Хормони, Една целувка, My birthday, Да ти олекне, Body Language

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Jake каза:

Андреа е издишала от 2013 и никога не е приемана сериозно и нищо повече от секс бомба в пиков период. Гери-Никол на чалгата. Галена е топ име от 2008, това са почти 20 години, достигнала е върхове, най-слушана е, постави рекорди итн. Но, това всичко ти е ясно и на теб, не знам даже защо го пиша.

• Like 8
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Gerganafen каза:

Защо толкова мразиш специално Лида? Именно чрез дуети с нея Галин наложи и двете ти любимки... Когато му се появи обещаващ изпълнител, първият му ход е "Айде да го побутнем с дует с Лидия". Десита, Адам, Симона... Все нея използва за трамплин на новите, това не ви ли говори нещо? Голям хейт към Лидия тук, все едно гаджетата ви е взела. А знаем, че това Дрисита Вършачката по го умее. :P

Не знам Гнида да е помогнала на някого с дует… само на нея са помагали

преди 9 часа , Emanuela.Carey каза:

Джорджия е купила AI демото на Преслава и Галена

Покажи скрито съдържание

Хит Джорджия! Прогрес и певица на годината! 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Karma93 каза:

Тия еволюции са много интересни за гледане. 

Как нагло са игнорирали най-големия и хит, Бурята в сърцето ми ;) 

преди 23 минути, WindWalkerMonk каза:

Цялата тема тръгна от това, че Галена западала. Ако тя върви надолу, не знам за останалите жени какво да кажем. 

Сварили сме им житото, какво друго да кажем? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Karma93 каза:

Тия еволюции са много интересни за гледане. 

Факт, доста интересно за гледане. Галена е може би единствената с такава огромна, видима и плавна еволюция към световно израстване и проекти на високо ниво. Браво за старанията, вложенията и желанието за развитие.

• Like 9
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Емануела е наела вила в същия комплекс като Василка, даже ги е тагнала.

Сега Леля Азия ще я блокира за дето ѝ разобличи лъжата, че е собственик.

WWW.INSTAGRAM.COM

1,474 likes, 25 comments - emanuelaofficialll on July 21, 2025

Нарочно е наела там да го изобличи и тормози ❤️още повече ми се издигна фочите! Емирка! Шейхка! Султанка!

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

А на Гюр коя песен се знае, освен дуетът с Гъзис?

от Галфона по-успешна няма последните 10 години и доста песни й се знаят, въпреки че няма да останат във времето. То на коя ли след 2005-та остават!? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Не знам Гнида да е помогнала на някого с дует… само на нея са помагали

Да не са й сестри, че да им е длъжна? Тя има само брат :DНякои харчат парите на някой шишо, други - семейни пари, трети като Лиди имат късмет да са шефските любимки. Ако зачеркнем всички, на които не им се е налагало да се бутат сами, а да успели по горните методи, щяхме да се лишим от половината чалга: Глория, Ивана, Преслава...

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Нарочно е наела там да го изобличи и тормози ❤️още повече ми се издигна фочите! Емирка! Шейхка! Султанка!

Елза Парини се е снимала без перуката? 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, WindWalkerMonk каза:

Цялата тема тръгна от това, че Галена западала. Ако тя върви надолу, не знам за останалите жени какво да кажем. 

Ма да, точно!

Стара каравана

феноменален

делтафорс

ти не си за мен

пантера

хавана тропикана

пак ли

по по по

тихо ми пази

на две големи

и много други

преди 10 минути, DarkChild каза:

Глория и Николай Славеев гърмят в квартала.

Фамерика лЕ!?

Току що, Lelqtian каза:

Елза Парини се е снимала без перуката? 

Елза е наела друга вила да тормози Маноля. Верижна реакция, братлееее

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

А на Гюр коя песен се знае, освен дуетът с какчето ?

от Галфона по-успешна няма последните 10 години и доста песни й се знаят, въпреки че няма да останат във времето. То на коя ли след 2005-та остават!? 

То вече има ли песен която да е останала във времето освен Луда по тебе и Сен тропе и ще видим и те докога. Засега всичко на Галена се знае по дискотеките. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

То вече има ли песен която да е останала във времето освен Луда по тебе и Сен тропе и ще видим и те докога. Засега всичко на Галена се знае по дискотеките. 

Тъй е то, тъй е. Знаят се и на Ванча, Петра старите. И туй то. Галеса и Мануелсия къртят клубовете

преди 1 минута, DarkChild каза:

Не, в Булгария.

Скъса ли си бритоня барем? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Гло не е нищо пред мега таланта и мегазвездата, Галена. 

Само с глас те разплаква....от ужас. 

WWW.FACEBOOK.COM

Галена - За тебе майко | Гласът на България 2022 Поздрав за Глория и всички майки! ❤️❤️❤️.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Гло не е нищо пред мега таланта и мегазвездата, Галена. 

Само с глас те разплаква....от ужас. 

WWW.FACEBOOK.COM

Галена - За тебе майко | Гласът на България 2022 Поздрав за Глория и всички майки! ❤️❤️❤️.

Добре, че беше Галя, та да чуем за тая изпърдяна песен. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...