Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

НЕ!
Просто Александрова не иска да се асоциира с тази утайка, след всичките ѝ изцепки и съдебни дела миналата година. Наркоманка и пияница долна! Трябваше да я тикнат в сливенския затвор да лъска решетките.

Може да си лъска бастуна..... ти пък, в Сливенския е за - жени! 😅

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, DevilWish каза:
5 ч  · 

02.08 | гр.Завет | традиционен празник | Градски стадион
image.png.92c733df886c91f1f74d79fa004c90f9.png
Трябва да се направи нова двойна карта таро! Дайте предложения! Снимката прилича на клип от "Бодигард" на Глория, но версия 2025. СТРАЖА, МОЛЯ!

Снимка, достойна за корица на учебник със заглавие: "КАК ДА БЪДЕМ КИФЛИ!"

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

НЕ!
Просто Александрова не иска да се асоциира с тази утайка, след всичките ѝ изцепки и съдебни дела миналата година. Наркоманка и пияница долна! Трябваше да я тикнат в сливенския затвор да лъска решетките.

Теда прави дуети само с А-листъри като Дон Марио, Силвър, Алекс Робов, Аднан, Фари и Наси!

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Снимка, достойна за корица на учебник със заглавие: "КАК ДА БЪДЕМ КИФЛИ!"

На мен Мона ми прилича на Бодигард на Глория на тая снимка, а тя е като Жената-котка със Свалена маска.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Посочете ми един истински хит на Дион, освен, че шмъркаше редбул и чертаеше линии с фитнес карта? 
На Александрова мога да изредя поне 15.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Теда прави дуети само с А-листъри като Дон Марио, Силвър, Алекс Робов и Наси!

От тези одобрявам само Емануела - най-якия дует и Силвър. Там няма слабо. Дано и новия е добър!

• Like 1
Сподели в други сайтове

На мен Мона ми прилича на Бодигард на Глория на тая снимка, а тя е като Жената-котка със Свалена маска.

С тоя гръб с форма и размери на четирикрилен гардероб, Симона е като Станка Златева до Гюра.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Посочете ми един истински хит на Дион, освен, че шмъркаше редбул и чертаеше линии с фитнес карта? 
На Александрова мога да изредя поне 15.

На Теди й е време за концерт на стадион, а Дион - да търка наровете.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:
5 ч  · 

02.08 | гр.Завет | традиционен празник | Градски стадион
image.png.92c733df886c91f1f74d79fa004c90f9.png
Трябва да се направи нова двойна карта таро! Дайте предложения! Снимката прилича на клип от "Бодигард" на Глория, но версия 2025. СТРАЖА, МОЛЯ!

През 2017 година Лимона каза пред бтв,че не иска да става чалга певица.Явно разбра,че няма много талант и няма да успее в други музикални жанрове и затова се насочи към чалгата.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Теда прави дуети само с А-листъри като Дон Марио, Силвър, Алекс Робов и Наси!

Много преди Галена и Вирго имахме Теди и Емил!

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

С тоя гръб с форма и размери на четирикрилен гардероб, Симона е като Станка Златева до Гюра.

Поне вече няма да й трябва бодигард. :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Имахме и Теди и Емрах! 😍

какво мислиш за това?
Според мен заслужаваше да е 15-20 милионен хит!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Plamen97 каза:

През 2017 година Лимона каза пред бтв,че не иска да става чалга певица.Явно разбра,че няма много талант и няма да успее в други музикални жанрове и затова се насочи към чалгата.

Спомням си, че твърдеше такова нещо. От няколко години песните са й само в поп-фолк жанра. Иначе на мен ми харесват най-много Жега със сърбина и Няма такава жена. От толкова години направи две свестни песни и то дуетни.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Plamen97 каза:

То по тая логика изобщо няма талант, защото в чалгата не знам дали и до група Я се класира.

За 7-8 години кариера няма и един сезонен хит поне, ако това не ѝ е барометър, че не става за тая професия, не знам кое е. 

Години наред ебавахме Тотя, че няма пукнат хит от началото на кариерата си, но Тотя е като Мадона до Сима Загорова. 

• Like 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Теда не я досраме да пусне дует дори с Дончо. Сметайте колко по-срамно е с Дион.

Една от малкото Доникови песни, които харесвам. От Доминикана само "Да съм твоя", "Зарежи го, маме" , транс хита "Най-добрият, правиш ми чиНия", "Браво" и новия транс-боксов хит с Антонио "Тук-там"

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

За момента фаворита ми от песните тази година + на ЖЕНА - Хулигани.

Тая година е пълно с яки песни:

Тединуела

фики егати мацката

джордан маниак

анджи и тони бум

кати обичам те

манол сините ти очи

емрах яж пари

И други

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

То по тая логика изобщо няма талант, защото в чалгата не знам дали и до група Я се класира.

За 7-8 години кариера няма и един сезонен хит поне, ако това не ѝ е барометър, че не става за тая професия, не знам кое е. 

Години наред ебавахме Тотя, че няма пукнат хит от началото на кариерата си, но Тотя е като Мадона до Сима Загорова. 

На майка си се е метнала безхитова. Тотя хитове си има. Да й сърба сюргюна

• Like 3
Сподели в други сайтове

Една от малкото Доникови песни, които харесвам. От Доминикана само "Да съм твоя", "Зарежи го, маме" , транс хита "Най-добрият, правиш ми чиНия", "Браво" и новия транс-боксов хит с Антонио "Тук-там"

Мен ме кефеха само Хубаво ли ти е и Хубави-ца.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

мен само това ме кефи. Макар че партийте на Дончо са неприятни, по-добре Галена да си я бе изпяла цялата самата:

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Мен ме кефеха само Хубаво ли ти е и Хубави-ца.

Бях забравил, че Дончо участва в Хубавица. :( 

• Thanks 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...