Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 5 часа , DevilWish каза: Същото важи и за Данна. Имаме си оригинал: ПРЕСЛАВА. Като знаем колко е дърта Данчето, Преса е копието. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 1 час, Гальо каза: 😬😬 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 51 минути, FikLena каза: Пуснете я веднага !!! Освободете я! Еи кво толкова? Само 3 пъти? На 11 юли Дебора беше оставена за постоянно в ареста. Това е третият път, в който е хващана да шофира в нетрезво състояние. Пуснаха фолкпевицата Дебора под домашен арест (ВИДЕО) NOVA.BG Мярката се гледа при закрити врата заради медицински данни на 6-годишния ѝ син Ша я пуснат, да си цъка вътре в сливенския, бяха писали как и се точили вече там, нека не останат разочаровани! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Айдее ще започнат сега да валят дуети. Я ти Софка, Преслава, Томас, Дамян, цялото семейство Стораро един по един, Даймъндите по азбучен ред. Лелеее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Не е най-доброто факт, но това се очерта като най-големият ХИТ от последните дни! Не я спирам… 1.5М за 4 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 8 минути, DanielPiliov каза: Не е най-доброто факт, но това се очерта като най-големият ХИТ от последните дни! Не я спирам… 1.5М за 4 дни Пеенето на Азис ми в бърка мозъка 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 1 час , Гальо каза: 😬😬 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 22 минути, DanielPiliov каза: Не е най-доброто факт, но това се очерта като най-големият ХИТ от последните дни! Не я спирам… 1.5М за 4 дни Тази година и двете песни на Преслава не ми харесват, докато още слушам Нервите и Не вдигай от албума. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 7 минути, Willy каза: Тази година и двете песни на Преслава не ми харесват, докато още слушам Нервите и Не вдигай от албума. И аз съм така.... Не ми допадат, Галена също нищо не направи. За сега е слаба година, поне първата половина. Не може все още да се разчита само на Азис и дуетите му... Манго носи жанра на гърба си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Жалка пак заложи на грешния кон Дори не се конкурира с пепа и азия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 кокаин наистина ли не се научи да пазарува и лайкове? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 На "Жалка" дуетите с Азия са поставили рекорди в Ютуб и бяха поне двойно по-успешни от Дискотека бум и Кой бе кой, така че ако поиска да прави с него, резултата е ясен. Напротив, получихме различен проект, кефи ме, слушам го, това ми стига. 😇 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Willy каза: На "Жалка" дуетите с Азия са поставили рекорди в Ютуб и бяха поне двойно по-успешни от Дискотека бум и Кой бе кой, така че ако поиска да прави с него, резултата е ясен. Напротив, получихме различен проект, кефи ме, слушам го, това ми стига. 😇 Да бе, да бе.. може да си го позволи, знаем това Ако беше с аранжимента от последната минута - щеше да е топ. Ама уви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 3 минути, Willy каза: На "Жалка" дуетите с Азия са поставили рекорди в Ютуб и бяха поне двойно по-успешни от Дискотека бум и Кой бе кой, така че ако поиска да прави с него, резултата е ясен. Напротив, получихме различен проект, кефи ме, слушам го, това ми стига. 😇 leave Preslava alone! Песента на Галена и Вирго > буламача на родата на Кокаин. Кого залъгва с тези фейк вюз. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Галена рулира по дискотеките. Азис и Преслава не са дори близо. В смисъл не говоря за песента им, тя е голям хит със сигурност. Говорим общо. Но Преслава има песни които като се пуснат се знаят от всички също. На тях топ хитове не им трябват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Не виждам проблем с гледанията на "Амнезия". 400 хиляди гледания за два дена си е добър резултат. Все пак говорим за рап песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: leave Preslava alone! Песента на Галена и Вирго > буламача на родата на Кокаин. Кого залъгва с тези фейк вюз. Как кого - зайка! На наистина ли вярва, че щерка му ще предизвика 600к гледания за 2 нощи? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Галена рулира по дискотеките. Азис и Преслава не са дори близо. В смисъл не говоря за песента им, тя е голям хит със сигурност. Говорим общо. Но Преслава има песни които като се пуснат се знаят от всички също. На тях топ хитове не им трябват. Коментирай, че бърдейската песен на Галош ми се наби в главата, а след близо 2 месеца още няма и 800 К гледания? преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Как кого - зайка! На наистина ли вярва, че щерка му ще предизвика 600к гледания за 2 нощи? Да беше купил и тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Коментирай, че бърдейската песен на Галош ми се наби в главата, а след близо 2 месеца още няма и 800 К гледания? Да беше купил и тук. Защо да се набутва за канализацията на Дамян? Не е за коментар, че въобще си си пуснал тази чакия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 @Gerganafen @fengergana качили са Гери в канала в тубата. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 И Дамян купи на това, но е ясно, че безуспешно. Тая даже не й запомнихме името, а е като шесторница - Джия, Мия, Гия, Пламена, Грета или Джена... прилича на тотален клонинг. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Коментирай, че бърдейската песен на Галош ми се наби в главата, а след близо 2 месеца още няма и 800 К гледания? Да беше купил и тук. Ужасна е. Но и аз слушам Карли Бич. Та имаме гилти изкушения. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 това ли ви е хита? С тея смешни гледания? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 баба се разпищоли, влече си ковренския адет откакто бе табуретка на продуцента си. Иначе е яка. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: баба се разпищоли, влече си ковренския адет откакто бе табуретка на продуцента си. Иначе е яка. Изглежда супер, Радвам се че мина към по-естествена визия, беше залитнала в някакви тежки фотошопи и нелогични визии. Реално Деси Слава прилича повече от всякога на образа си от началото на кариерата си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари