Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 51 минути, FikLena каза:

Пуснете я веднага !!! Освободете я!

Еи кво толкова? Само 3 пъти? 

На 11 юли Дебора беше оставена за постоянно в ареста. Това е третият път, в който е хващана да шофира в нетрезво състояние. 

NOVA.BG

Мярката се гледа при закрити врата заради медицински данни на 6-годишния ѝ син

Ша я пуснат, да си цъка вътре в сливенския, бяха писали как и се точили вече там, нека не останат разочаровани!  

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

Айдее ще започнат сега да валят дуети. Я ти Софка, Преслава, Томас, Дамян, цялото семейство Стораро един по един, Даймъндите по азбучен ред.

IMG-7747.jpg

Лелеее

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DanielPiliov каза:

Не е най-доброто факт, но това се очерта като най-големият ХИТ от последните дни! Не я спирам…

1.5М за 4 дни

Пеенето на Азис ми в бърка мозъка

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, DanielPiliov каза:

Не е най-доброто факт, но това се очерта като най-големият ХИТ от последните дни! Не я спирам…

1.5М за 4 дни

Тази година и двете песни на Преслава не ми харесват, докато още слушам Нервите и Не вдигай от албума.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Тази година и двете песни на Преслава не ми харесват, докато още слушам Нервите и Не вдигай от албума.

И аз съм така.... Не ми допадат, Галена също нищо не направи. За сега е слаба година, поне първата половина.  Не може все още да се разчита само на Азис и дуетите му... Манго носи жанра на гърба си. 

Сподели в други сайтове

На "Жалка" дуетите с Азия са поставили рекорди в Ютуб и бяха поне двойно по-успешни от Дискотека бум и Кой бе кой, така че ако поиска да прави с него, резултата е ясен. Напротив, получихме различен проект, кефи ме, слушам го, това ми стига. 😇

• Like 7
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

На "Жалка" дуетите с Азия са поставили рекорди в Ютуб и бяха поне двойно по-успешни от Дискотека бум и Кой бе кой, така че ако поиска да прави с него, резултата е ясен. Напротив, получихме различен проект, кефи ме, слушам го, това ми стига. 😇

Да бе, да бе.. може да си го позволи, знаем това :D 

Ако беше с аранжимента от последната минута - щеше да е топ. Ама уви.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

leave Preslava alone!

Песента на Галена и Вирго > буламача на родата на Кокаин. Кого залъгва с тези фейк вюз.

• Like 5
Сподели в други сайтове

Галена рулира по дискотеките. Азис и Преслава не са дори близо. В смисъл не говоря за песента им, тя е голям хит със сигурност. Говорим общо. Но Преслава има песни които като се пуснат се знаят от всички също. На тях топ хитове не им трябват. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

leave Preslava alone!

Песента на Галена и Вирго > буламача на родата на Кокаин. Кого залъгва с тези фейк вюз.

Как кого - зайка!

На наистина ли вярва, че щерка му ще предизвика 600к гледания за 2 нощи?

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Галена рулира по дискотеките. Азис и Преслава не са дори близо. В смисъл не говоря за песента им, тя е голям хит със сигурност. Говорим общо. Но Преслава има песни които като се пуснат се знаят от всички също. На тях топ хитове не им трябват. 

Коментирай, че бърдейската песен на Галош ми се наби в главата, а след близо 2 месеца още няма и 800 К гледания?

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Как кого - зайка!

На наистина ли вярва, че щерка му ще предизвика 600к гледания за 2 нощи?

image.png.ec9c2b6826f9386632b794eaec240402.png

Да беше купил и тук.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Коментирай, че бърдейската песен на Галош ми се наби в главата, а след близо 2 месеца още няма и 800 К гледания?

Да беше купил и тук.

Защо да се набутва за канализацията на Дамян?

Не е за коментар, че въобще си си пуснал тази чакия.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

И Дамян купи на това, но е ясно, че безуспешно. Тая даже не й запомнихме името, а е като шесторница - Джия, Мия, Гия, Пламена, Грета или Джена... прилича на тотален клонинг.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Да беше купил и тук.

Ужасна е. Но и аз слушам Карли Бич. Та имаме гилти изкушения.

• Like 1
  • Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

баба се разпищоли, влече си ковренския адет откакто бе табуретка на продуцента си. Иначе е яка.

519418887_122236438352060792_5581431896848593539_n.jpg

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

баба се разпищоли, влече си ковренския адет откакто бе табуретка на продуцента си. Иначе е яка.

519418887_122236438352060792_5581431896848593539_n.jpg

Изглежда супер, Радвам се че мина към по-естествена визия, беше залитнала в някакви тежки фотошопи и нелогични визии. Реално Деси Слава прилича повече от всякога на образа си от началото на кариерата си. 

image.png.9c3a337a66fc3b6f1d6859f253265f16.png

image.png.a17c254ca16b8d09a9b34ce2161c4786.png

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...