Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 2 часа , pacho каза: Чух се сега с нея. Каза че умишлено го е кенсълирала, за да питаш и да не знаеш защо. Не знаех, че си пиете кафето заедно и се имате на бързо набиране. Ти носиш повече естетика и арт от нея, ще бъде хубаво да те вземе да ѝ станеш криейтив директор, белким кариерата ѝ отлепи от дъното. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Не знаех, че си пиете кафето заедно и се имате на бързо набиране. Ти носиш повече естетика и арт от нея, ще бъде хубаво да те вземе да ѝ станеш криейтив директор, белким кариерата ѝ отлепи от дъното. По-добре да се снима и вместо нея в клиповете, че със сигурност има повече харизма от тоз тулуп в саксия. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Пак флопна… мисля че официално претенциите ѝ за нова лидерка са в коша. Меди и Сашка да закриват лейбъла, видя се че са неспособни за продуценти. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Author Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Пак флопна… мисля че официално претенциите ѝ за нова лидерка са в коша. Меди и Сашка да закриват лейбъла, видя се че са неспособни за продуценти. Супер! И то да се маха вече. Да ходи да рекламира минерални води. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Пак флопна… мисля че официално претенциите ѝ за нова лидерка са в коша. Меди и Сашка да закриват лейбъла, видя се че са неспособни за продуценти. И тия са й много на гнусната невестулка! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 6 Author Report Сподели Публикувано Юли 6 Току що, asylum каза: И тия са й много на гнусната невестулка! Тая трябва да я замерват с развалени вмирисани яйца, домати и спаружени краставици! Противна личност! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Колко гледания в първия ден смятате за успех? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 13 минути, Karma93 каза: Колко гледания в първия ден смятате за успех? Не по-малко от 500 000! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Пак флопна… мисля че официално претенциите ѝ за нова лидерка са в коша. Меди и Сашка да закриват лейбъла, видя се че са неспособни за продуценти. Песента е тъпа, а Сланина е безлична. То ако ставаше само с мятане из дискотеките, Ария, с къде по-яки песни, вече щеше да е отдавна № 1. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Не разбирам хейта ви към Селина. Млада,красива и талантлива,не знам с кое ви дразни 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 55 минути, Karma93 каза: Колко гледания в първия ден смятате за успех? 1,200 😛 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Ария, с къде по-яки песни, вече щеше да е отдавна № 1. Ариа си продаде катерицата на футболисти и залезе безславно… Отчаяна за мъжко внимание като две тукашни форумки! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Факта че първо помислих това за Леля Данче след тунинга, а то било самата Преслава 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 2 минути, xroflx9 каза: Не разбирам хейта ви към Селина. Млада,красива и талантлива,не знам с кое ви дразни Мен лично ме дразни, че ѝ дават само тъпи песни и я закопават. Маман Галина досега да я беше вербувала за дуети с половината жанр. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Мен лично ме дразни, че ѝ дават само тъпи песни и я закопават. Маман Галина досега да я беше вербувала за дуети с половината жанр. И мен това ме дразни,но какво да сторя?? Меди ме вика само за час и след това ме гони!!!!! Нямам право на мнение!!! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 😂😂😂 1 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 5 минути, Just_Me каза: 😂😂😂 Смятай колко трябва си загорял,за да имаш мераци към дебил като Счета. Сексапила й е колкото кафеварка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 За всички многобройни феновИ. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 hi 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза: За всички многобройни феновИ. Леля Любка пак сее огън и жупел в гилдията, в опит да открои себе си над всички останали. Аман. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 37 минути, xroflx9 каза: Не разбирам хейта ви към Селина. Млада,красива и талантлива,не знам с кое ви дразни ????? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 23 минути, KrasyoZlobarQ каза: За всички многобройни феновИ. не е "легенда", а само един обикновен 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: hi Изрусена 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: ????? И? Сравнено с Лидия и Десита и останалите си изглежда напълно нормално. А и в тяло си е брутална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: ????? Имаше и по-грозен клип под друго име, не Стефани, май по Тянков 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари