Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Jake каза:

Факт. Райна днес е най-зле от всички топ имена от онова време. Най-нисък хонорар, най-малко участия, най-малко хитове.  И напълно заслужено. Тя забрави старите си песни и последните 10+ години избълва абсолютно неадекватни бози...аз много я харесвах едно време. Имаше страхотни песни, беше различна. 

Като цяло да се направи хит днес е адски трудно...в попа пък са още по-зле, той направо изчезна. 

Точно. В интерес на обективността да добавим и Малина. Тя е още по-голямо дъно към днешна дата, но се задържа повече. 

Повечето от турнето са активни изпълнители. Може би само Малина, Гуци, Райна и Андри потънаха. Останалите са все още на линия. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Точно. В интерес на обективността да добавим и Малина. Тя е още по-голямо дъно към днешна дата, но се задържа повече. 

Повечето от турнето са активни изпълнители. Може би само Малина, Гуци, Райна и Андри потънаха. Останалите са все още на линия. 

image.png.bbbbfbdbf895803a2124cd91126fdda2.pngimage.png.8df3a1aa065aa12099d03fdbae7282dc.png

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Малина всъщност излезе най-хитра от всички...Едно време беше единствената която не пееше на живо и си правеше каквото иска. Имаше по песен -две на година, винаги кавъри и винаги с Азис. Тази жена направи кариера и пари, на почти нищо.. Нито талант, нито визия. Има два издадени албума за 30 години. Но пък страхотно самочувствие и наглост. Виждал съм я и на живо към 2005-та, няма такова самочувствие... Ужасна жена, но много хитра.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Райна е нещо като Глория. Те не носят на критика, правят си това което си знаят и ако някой им каже нещо градивно, веднага им ставаш враг.

Познавах Райна косвено, веднъж под една песен преди години казах, че не е нейната или нещо такова, тя хвана и ме блокира, въпреки че имахме комуникация преди това. 

дам,кралица!!! не ѝ трябва негативната ти енергия, която сипеш. Пробвай и с Андра, ще ти каже 

ti ne mi li be6e nqkakav fen

IMG_3438.jpeg

• Like 1
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

image.png.bbbbfbdbf895803a2124cd91126fdda2.pngimage.png.8df3a1aa065aa12099d03fdbae7282dc.png

Поне половината гледания са купени. Виж лайковете. И колко хора знаят въпросните песни? С тия гледания трябва да са тресли дискотеките поне 3 месеца.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

дам,кралица!!! не ѝ трябва негативната ти енергия, която сипеш. Пробвай и с Андра, ще ти каже 

ti ne mi li be6e nqkakav fen

IMG_3438.jpeg

Какво ли не са ме заплашвали в социалните мрежи.... Дори такива като Бареков, Шкварек....Възраждане.. та една Райна и Андееа ли ще ме изплаши.  Общо взето и в социалните мрежи и на живо съм същия, нямам никакви притеснения да изразя мнение и да вляза в битка. :Д

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

ходиМЕ, мислиМЕ, говориМЕ... 

Не е излъчвано ли? Имало ли го е това шоу или Луна го е извадила от архива?

Изобщо нямам спомен за такова шоу, но явно го е имало. Било е боза, никой не си спомня 😁

Сподели в други сайтове

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

За мен това е най-доброто на Румяна. Супер аранжимент. Също и Ден след ден. Въобще повечето и балади са топ. Кючеците са гадни. Това Остър завой, някакви ципове имаше... винаги съм се чудил как е пяла такива шитни.

Дръж си панталона и качи ме на пилона... :roll1:

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Добре, връщам си думите. Малина е по-добре от Райна. Допускам, че 75% от трафика не е купен.  Значи махалите я харесват или имената, които участват като фийч подпомагат.

Screenshot - 2025-07-04T233311.037.png

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

Какво ли не са ме заплашвали в социалните мрежи.... Дори такива като Бареков, Шкварек....Възраждане.. та една Райна и Андееа ли ще ме изплаши.  Общо взето и в социалните мрежи и на живо съм същия, нямам никакви притеснения да изразя мнение и да вляза в битка. :Д

Шкварек ми е ужасно секси! ❤️ 

• Like 1
  • Haha 1
  • Ooo 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

туй Орнела ❤️

преди 5 минути, Stela каза:

Изобщо нямам спомен за такова шоу, но явно го е имало. Било е боза, никой не си спомня 😁

Не е излъчвано - само са се заснели.

преди 12 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Маля се беше оттеглила за няколко години, но откакно се завърна е много вървежна по клубове и събори. Не очаквах да се завърне тъй успешно. Почти всеки ден излизат клипове с големи приеми. 

преди 8 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Поне половината гледания са купени. Виж лайковете. И колко хора знаят въпросните песни? С тия гледания трябва да са тресли дискотеките поне 3 месеца.

Но кючекът си беше хит. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

Това е моята житейска стратегия 🥰

Дръж си панталона,
докат търкаше се у пилона,
регулярно мушкай в мен питоня,
докато сълзи не отроня!

• Haha 1
  • Wow 1
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Миличка, откога си падаш по пилони. Аз не нося панталони. Предпочитам шлифери. 

"бързо свалих ти панталона, но всичко свърши помежду ни. Не се надигна нищо там" хахахаах

"не недай се вини, затова че не ти стана, си виновен само ти"

Брутално

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Оф,тука пак са се събрали двамата мрънкалника. Липсват само онзи другия на Деса и на Гюрга,щеше да е пълна идилията. Понякога ми идва да им се пусна безплатно,за да им оправя настроението за седмици напред,но после се сещам,че не си заслужава!!!!

• Like 1
  • Haha 2
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Оф,тука пак са се събрали двамата мрънкалника. Липсват само онзи другия на Деса и на Гюрга,щеше да е пълна идилията. Понякога ми идва да им се пусна безплатно,за да им оправя настроението за седмици напред,но после се сещам,че не си заслужава!!!!

мила, ти и диаманти да им хвърлиш, те ще ги помислят за камъни.

• Like 3
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, fengergana каза:

като бях малък у нас се слушаше Гергана,Райна и Малина,а майка ми мами имаше касетки на Цветелина,Румяна,Гло и Пантерите!!!!!!!!

А баща ми имаше голям календар на Луна с личен автограф на негово име. Тя му го беше дала...  😂😂😂 

• Haha 1
  • Love 3
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

ох Иван в този клип и в За господина ме мокри откакто бях на 15!!!!!!!!!

а иначе дори и парите да са й помагали на Андра, поне е знаела как да ги ползва!!!!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Още ли харесваш тая безличница нехаризматична? :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

ох Иван в този клип и в За господина ме мокри откакто бях на 15!!!!!!!!!

а иначе дори и парите да са й помагали на Андра, поне е знаела как да ги ползва!!!!

А в Хоп???

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

А в Хоп???

ако имаше как да се изрежат само сцените с моделите и батките от клиповете на педазис нямаше да гледам по рно, но той ми е гнусен и не мога!!!!!!

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...