GSA Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Хубава песен, ама клипът пак е тотал щета. Няма и следа от Глория от преди 2010 година… 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 Музика: Десислава Петрова и Атанас Колев Текст: Глория и Мариета Ангелова Аранжимент: Калин Димитров Беквокали: Кремена Димитрова Да не се окаже, че Деса и Наско Колев, а жената на Токича е пяла вокалите.. 😂 Без майтап текста изглежда като писан от жената на Токича, голяма боза е.. На Глория трябва да и се забрави да участва в текстовете на песните си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 Песента е ТОП, за мен по-добрата и любима от двете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 Тази песен също е много хубава,като другата. За тази определено ми трябваше няколко пъти да я чуя,докато другата от първия път ме грабна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.