Jump to content

Вдъхновенията и копиранията на изпълнителите

Препоръчани коментари

това не е "вдъхновение" или "копиране", а ТОТАЛНА КРАЖБА и още по-зле е, че Токича се е писал автор:
image.png.c17da35146cb5c22eec67329678df490.png

ЗАТВОР ЗА НЕГО и ГУЛАГ ЗА АНAЛ!

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

това не е "вдъхновение" или "копиране", а ТОТАЛНА КРАЖБА и още по-зле е, че Токича се е писал автор:
image.png.c17da35146cb5c22eec67329678df490.png

ЗАТВОР ЗА НЕГО и ГУЛАГ ЗА АНAЛ!

На Анелия версията е страхотна! Това е най - любимата ми нейна песен!:heart::ba::girl_in_love:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kitty каза:

На Анелия версията е страхотна! Това е най - любимата ми нейна песен!:heart::ba::girl_in_love:

Анелия няма версия, Анелия като мAнгалка е краднала песента 1:1 от Крейг Дейвид. Крадлива маймуна беше, такава си и остана. Ся само малко е намалила окосмението по челото.

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Karma93 каза:

Celine Dion - A new day has come

Тази песен на Анка я обожавам. Трябваше да я клипират вместо бозата “Щом си до мен“

Последният ѝ албум от Токича беше супер бозав и флопов, един истински хит не излезе от него. Само "Ден без теб" беше интересна и новаторска за нея.

"Щом си до мен" е ад на колела за мен - буквално една от най-тъпите ѝ песни евър. 

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DarkChild каза:

Най - много черната Блу Кантрел да се засегне, че бели хора са направили "арийски" вариант на видеоклиповете и. Тя пък е много смешна - чернокожа жена с изсветлена коса и сини лещи на очите, опитвайки се да мине за бяла.:1000(29)::lol::rolleyes:

Нито против нямам срещу чернокожите по принцип но с това "Black Lives Matter"  минаха всички граници. Освен това истината е, че немалко чернокожи тайно завиждат на белите хора за бялата им кожа и естествените руси или кестеняви коси, за сините очи.  Пък и какви глупости изчетох от тях последното десетилетие - забраняват прясното мляко, защото е бяло на цвят и ги депресира, забраняват шоколадовото мляко, какаото, шоколадовия сладолед и сладкишите "негърче", щото били обида................. Ми, нека и, на такива като нея. Заслужават да бъдат копирани и подигравани. Уж се гордеят с чернокожия си произход, а си изправят и си боядисват косите, слагат си сини лещи на очите..........Много от тях са и доста тъпи, не учат и нямат богата обща култура като белите хора, продължават да имат гето поведение и гето визия............Реват за права, но бягат като дявол от тамян от думата "задължения".  Надути, със самочувствие без покритие, арогантни, знаят само да искат. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kitty каза:

Е, и? Какъв и е проблемът на Риана?:rolleyes:

Това е Бионсе, скъпа, ограмоти се. 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.e6ad228e01cd28b3b5d1609b077a7f5d.pngimage.png.a6a54483b77a6af990faab1cbf2ed3cd.png

image.png.3e8a9fa83a371e2fede637b17e17a070.png

image.png.e879e5db26e884f3f47b8302564c81e5.png

Анелия в ролята на Бионсе за социално слаби.

Бионсето си го заслужава. Тая е с много високо самочувствие без покритие, тя пък щото не си изправя косата, не си слага лещи, не се опитва да се отърка в кралски особи, свързват я с окултизъм..............Чудо голямо, че някой я е копирал.:rolleyes: Анелия поне изглежда далеч по - стилно от нея, и поне не ходи с вирнат до небесата нос. Нито сексуализира бременността си!

Щатското гето си заслужава копиранията. Нашите варианти поне са  по - добри.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...