Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 1 час, Fast каза:

Всъщност, резултатът от анкетата не е толкова дефинитивен, защото поне десетина души са се въздържали. т.е. мнението е по-скоро разделено..

О, ма разбира се. Удобен повод да се извъртиш отново и да пуснеш същата тема за амнайсти път след 3 седмици 🤣

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

О, ма разбира се. Удобен повод да се извъртиш отново и да пуснеш същата тема за амнайсти път след 3 седмици 🤣

За разлика от 2023, през 2025 вече нищо не ме задържа + взел съм си всичко, което ми трябва. Вече съм излязъл съм от мобилните устройства. Просто чакам датата. Не правя нищо от раз.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Fast каза:

За разлика от 2023, през 2025 вече нищо не ме задържа + взел съм си всичко, което ми трябва. Вече съм излязъл съм от мобилните устройства. Просто чакам датата. Не правя нищо от раз.

Screenshot_2025-07-05-12-23-25-719_com.facebook.katana.jpg

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

От утре нататък ке е 

Потребителите със съвест също ще се отдръпнат в даден момент + отношението на форума към ситуацията ще смачка проспекта за нови регистрации, защото кой би искал да бъде сред потребители с подобен социално дарвинистки манталитет в чалга форум, от всичките места? Живеца тук идва от останалите свестни хора, които внасят конструктивност, и не са се удавили в краен сарказъм и ирония. Въпрос на време е да останете двамата да си спамите клипове на Валя Великова и сие, и няколко подгласника. Така виждам бъдещия пейзаж на форума. 

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Fast каза:

Потребителите със съвест също ще се отдръпнат в даден момент + отношението на форума към ситуацията ще смачка проспекта за нови регистрации, защото кой би искал да бъде сред потребители с подобен социално дарвинистки манталитет в чалга форум, от всичките места? Живеца тук идва от останалите свестни хора, които внасят конструктивност, и не са се удавили в краен сарказъм и ирония. Въпрос на време е да останете двамата да си спамите клипове на Валя Великова и сие, и няколко подгласника. Така виждам бъдещия пейзаж на форума. 

Ба, не съм споделял Ванчето от месеци, ма айде за теб специално. Мерси, че ме подсети

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Да баннем ли таз леля, бе?

Доста подмолно. Анкетата беше анонимна с причина. В този ред на нещата, я покажи кой е бил "За" оставането.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, KrasyoZlobarQ каза:

@Thecranfan @Bunn @Kitty @Jouey @Runevski @Jake @Senhor @stereoto_

Да баннем ли таз леля, бе?

Screenshot - 2025-07-05T181403.178.png

Ау, ЕклеРени се изложи. Няма да я хваля вече 💔

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Fast каза:

Доста подмолно. Анкетата беше анонимна с причина. В този ред на нещата, я покажи кой е бил "За" оставането.

Подмолно? Анкетата приключи. Нали не си представяш, че резултатите ще имат последица, още повече с анонимно отчитане?

Резултатите са категорични, но не в твоя полза. Това е реалността.

Screenshot - 2025-07-05T184541.028.png

• Thanks 3
Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Нали не си представяш, че резултатите ще имат последица

Голяма част от тези потребители са относително активни. Излагаш ги на потенциално преследвачество. 

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Голяма част от тези потребители са относително активни. Излагаш ги на потенциално преследвачество. 

Искаш да кажеш, че си ги манипулирал да гласуват по определен начин и сега те са в опасност?

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Искаш да кажеш, че си ги манипулирал да гласуват по определен начин и сега те са в опасност?

Не. Сега вижда кой точно е "против" него, и ще почне да ходи след тях.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Не. Сега вижда кой точно е "против" него, и ще почне да ходи след тях.

От коментарите виждам, че поне 50% от въпросните са гласували по погрешка. 

• Thanks 3
Сподели в други сайтове

От 4.07.2025 г. от 13:05, Fast каза:

Всъщност, резултатът от анкетата не е толкова дефинитивен, защото поне десетина души са се въздържали. т.е. мнението е по-скоро разделено.

Резултатът е такъв, какъвто е. И той е убедително над 67%   (над 2/3) не в подкрепа на твоите очаквания. Ти обаче продължаваш да словоблудстваш и да се заблуждаваш, че не бил дефинитивен. Колко процента те удовлетворяват?

• Thanks 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Резултатът е такъв, какъвто е. И той е убедително над 67%   (над 2/3) не в подкрепа на твоите очаквания.

Но това не променя, че е морално грешно, и има поне десетина въздържали се.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Но това не променя, че е морално грешно.

Значи поставяш под съмнение моралния компас на 70+% от всички? И също така излиза че мнението им струва 0. Защо ти беше тази анкета, когато обезсмисляш избора им?

• Thanks 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Значи поставяш под съмнение моралния компас на 70+% от всички? И също така излиза че мнението им струва 0. Защо ти беше тази анкета, когато обезсмисляш избора им?

Да, и по тази причина напускам тази вечер. Ако един потребител е причинил толкова гадости на друг потребител, вкл. микротравми, би трябвало да бъде пътник по презумпция, независимо от наличието на позитивни качества.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Щото не е в негова полза, а и както ти определи, тази тема е тип Чат Мания. 
би било много наивно да очаква, че дори и да бяхме гласували против лелята, нещо щеше да се случи… Не може да се поставят такива ултиматуми “аз или той”. Фастово решение е да напусне. 

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Да, и по тази причина напускам тази вечер. Ако един потребител е причинил толкова гадости на друг потребител, вкл. микротравми, би трябвало да бъде пътник по презумпция, независимо от наличието на позитивни качества.

Не можеш да убедиш мнозинството, че нещо, което е в твоята глава, е факт, ако ще и 88 теми да пуснеш. По-скоро със спама си настройваш още хора срещу себе си. 

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, asylum каза:

Не можеш да убедиш мнозинството, че нещо, което е в твоята глава, е факт, ако ще и 88 теми да пуснеш. По-скоро със спама си настройваш още хора срещу себе си. 

Там е проблемът, че не в моята глава, а е налична подробна документация. Това са неща, които е извършвал в публични пространства. Заплахите, кампанията, никнеймовете. Всичко си е там. Резултатът от кампанията се вижда и в самите ми форумни мерници, както показах преди няколко месеца. Потребителите със смачкано съотношение между постове/репутация/прекарано време представляват малък процент от форума.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Fast каза:

Там е проблемът, че не в моята глава, а е налична подробна документация. Това са неща, които е извършвал в публични пространства. Заплахите, кампанията, никнеймовете. Всичко си е там. Резултатът от кампанията се вижда и в самите ми форумни мерници, както показах преди няколко месеца. Потребителите със смачкано съотношение между постове/репутация/прекарано време представляват малък процент от форума.

Никой от нас не се убеди в никой от тези “аргументи”. Излез от балона си и се запитай защо само ти виждаш такива неща.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...