Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Lelqtian каза:

А сега ти значи спамиш със "вещицата"? Веднага си сложи сам перманентен бан! 

Не завиждай, че мога да си го позволя :P 

темата е спам и със статут на "Чат мания" :D 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Жива да не бях, надявам се хората да не влизат по други причини, и да се изпразват с по-нормални индивиди! :D 

абе, кат нищо ще те изпразня без да ми мигне окото!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, LuboKurov каза:

Не завиждай, че мога да си го позволя :P 

темата е спам и със статут на "Чат мания" :D 

Почвам тогава :D Специален поздрав за всички! 

• Love 3
Сподели в други сайтове

Току що, LuboKurov каза:

Ако пишеш коментари, които не будят реакция... Защо трябва друг да е виновен?

Не съм направил нищо толкова фрапиращо (в този период), че да предизвикам подобно отблъскване. Бях скандален първите години, 4-5 години преди да купиш форума. Ако погледнеш този мерник на макро ниво, повечето потребители имат нормален растеж.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Не съм направил нищо толкова фрапиращо (в този период), че да предизвикам подобно отблъскване. Бях скандален първите години, 4-5 години преди да купиш форума. Ако погледнеш този мерник на макро ниво, повечето потребители имат нормален растеж.

Мхм. Прави ми впечатление, че ти си този, който не възприема никаква друга гледна точка. 

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Почвам тогава :D Специален поздрав за всички! 

Не е въпросът в темата, а в честотата на постване :) Пробвай с още едно и ще стане забавно. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Просто си 

затова никой не реагира и имаш малко ерекц.... реакции.

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, LuboKurov каза:

Мхм. Прави ми впечатление, че ти си този, който не възприема никаква друга гледна точка. 

Със сигурност не съм без недостатъци, но проблемът е че в този случай действително е имало външно подкопаване от страна на Lelqtian. Искам да бъде призната тази част от загубеното, а не какво съм загубил като цяло. 

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Kriminal каза:

Преди 6 години????

Заклевам се, и аз това си помислих! Сякаш е излязла вчера. Времето лети 💔ма още звучи актуално! Браво на Клейка. Хит Макарена.

• Love 4
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

@з като видя поредната безумна тема на @Fast срещу @Lelqtian

Безумно е когато не харесваш някого, а вместо просто да го приемаш, да му отравяш средата и го засрамваш до степен, че да загуби 50% от репутацията си, и накараш жертвата си да загуби чувството за сигурност в твое присъствие, а когато дойде времето да отговаря за действията си, да не може да пророни едно извинявай, а с цялата си наглост да заплашва, въпреки че изпълняването на закани е солидно доказателство. Дори ако не приемате случая като чиста монета, някои от фактите са неопровержими. Дори той не може да обясни защо го е направил, а се крие зад клипчета и сарказъм..

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Безумно е когато не харесваш някого, а вместо просто да го приемаш, да му отравяш средата и го засрамваш до степен, че да загуби 50% от репутацията си, и накараш жертвата си да загуби чувството за сигурност в твое присъствие, а когато дойде времето да отговаря за действията си, да не може да пророни едно извинявай, а с цялата си наглост да заплашва, въпреки че изпълняването на закани е солидно доказателство. Дори ако не приемате случая като чиста монета, някои от фактите са неопровержими. Дори той не може да обясни защо го е направил, а се крие зад клипчета и сарказъм..

Добре си синтезирал престоя си тук, ама можеше поне в 2-3 изречения, а не в 1.

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Добре си синтезирал престоя си тук, ама можеше поне в 2-3 изречения, а не в 1.

Оплакването от тормоз не е същото като ти самият да пречиняваш тормоз. Каквото повикало, такова се обадило. Аз няма да позволя на никой да ме прави на парцал, а търпението ми не е разрешително. Както казва Бонка: "Някой забавя, но не забравя" .

• Ooo 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Fast каза:

Оплакването от тормоз не е същото като ти самият да пречиняваш тормоз. Каквото повикало, такова се обадило. Аз няма да позволя на никой да ме прави на парцал, а търпението ми не е разрешително. Както казва Бонка: "Някой забавя, но не забравя" .

Баш Бонка го е измислила тоя израз с цялата си мъдрост.

Сам се правиш на парцал с тия детински теми. Благодарение на тях вече безвъзвратно падна в очите на всички като човек, на когото по всичко изглежда, че животът му е чалга, Рамания и хАмерикански жаргон.

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

• Thanks 1
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

@Fast, може би правиш тези теми за за наваксаш с реакциите и да напреднеш в класацията? Така ли е? Ех, тази форумна репутация колко важна се оказа 😂 Надмина някогашните награди на Планета 😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Баш Бонка го е измислила тоя израз с цялата си мъдрост.

Сам се правиш на парцал с тия детински теми. Благодарение на тях вече безвъзвратно падна в очите на всички като човек, на когото по всичко изглежда, че животът му е чалга, Рамания и хАмерикански жаргон.

Дори обвинението за детинщина не е състоятелно, защото когато ги е въртял тези номера, той е гонил 30така, а аз дори не бях навършил 25. Да подпалиш репутацията на някого си е училищно поведение, защото в професионалните среди, разногласията не са предпоставка за неуважение. Т.е. той технически се е държал като тийн, в годината в която фроталния му кортекс се е развил. Не се бях замислял за това. Благодаря. Аз може да съм мрънкало, кречетало или каквото се сетите, но защо никой не коментира неговата позиция? Той не казва "Може би прекалих, извинявам се за всичко, ще опитам да бъда по човечен" а "Фалтите са факти. Няма за какво да се разказвавям" нито адресира заплахите, а ги поднови' "Ще почна пак да ти обръщам внимание" . Това поведение на зрял човек ли ти прилича? Това от което се убедих от тези теми е, че той все още не е в състояние да пусне гръджа на земята, докато е наоколо, винаги ще бъде опасно за мен, и затова, ако анкетата не се преобърне като по-чудо, аз действително ще напусна.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Дори обвинението за детинщина не е състоятелно, защото когато ги е въртял тези номера, той е гонил 30така, а аз дори не бях навършил 25. Да подпалиш репутацията на някого си е училищно поведение, защото в професионалните среди, разногласията не са предпоставка за неуважение. Т.е. той технически се е държал като тийн, в годината в която фроталния му кортекс се е развил. Не се бях замислял за това. Благодаря. Аз може да съм мрънкало, кречетало или каквото се сетите, но защо никой не коментира неговата позиция? Той не казва "Може би прекалих, извинявам се за всичко, ще опитам да бъда по човечен" а "Фалтите са факти. Няма за какво да се разказвавям" нито адресира заплахите, а ги поднови' "Ще почна пак да ти обръщам внимание" . Това поведение на зрял човек ли ти прилича? Това от което се убедих от тези теми е, че той все още не е в състояние да пусне гръджа на земята, докато е наоколо, винаги ще бъде опасно за мен, и затова, ако анкетата не се преобърне като по-чудо, аз действително ще напусна.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

Мили, моля те, първо научи български език, тогава изписвай по 100 фермана в минута. Абсурдно е! Вместо да се фокусираш върху злото, което само ти твърдиш, че @Lelqtian ти е сторил, поработи върху себе си! ❤️ 

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Fast каза:

Аз ще съм третия, който е напуснал заради него. Май трябва да станем петима или десетима, за да ви просветне.

Защо чакаш и заплашваш, ако наистина искаш да напускаш - до сега да си напуснал без да го обявяваш с фанфари и заря? :) 

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...