swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 23 минути, pacho каза: Първо Глория ти я намеси, не аз, явно си мислиш за нея. И второ - сигурно аз съм най-големият й хейтър от всичките форумни фенове на Глория тук, ама ти си плямпай колкото искаш, имаш 1 фен, който явно ти се връзва. Последните 2 поколения не знаят кой е Майкъл Джексън сигурно, това какъв фактор е и за какво? Темата е за Милана, която е яко привързана към чалгата, щом вади вече 5-6-ти проект с такава тематика. Ама нека да е "осмиване", те възвишените попаджии така му викат. Прочети отново, за да си припомниш кой спомена глория първи, това няма как да е друг освен теб в разговор с който и да е човек цялостно За Майкъл - това е едно от най-малоумните неща писани някога, честно. Имам усещането че затъпявам, продължавайки разговора с теб. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Да, аз бях, споменах чалга песните, които Милана е пяла, без да има осмиване, което ти каза, че тя прави и Азис също присъства в поста ми. Тъпо ти е за Майкъл, щото не знаеш как да си защитиш казаното. Масово не го знаят и може и да не разберат кой е, което не омаловажава изпълнителят, което дефакто ти даде за пример с български изпълнител. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 2 часа , pacho каза: Е, поредната заучена реплика, поради дефицити и липса на доводи. А да кажеш, че една Глория е никоя в музиката на България е не малоумно, а дълбоко извратено. Живей си в собствения свят и си слушай репликата на Шаная Туейн, дето виси на аватара ти, щото явно за БГ музика не те бива. По кърищата може и да е някоя - не знаем, не сме селяндури. В музиката обективно за последните 20 години успешните ѝ неща се броят на пръстите на едната ми ръка, е избълвала сигурно над 100 песни, което прави оспеваемостта приблизително минимална. И Българската музика е тотално дъно. Глория с нищо не е допринесла за развитието на истинската българска музика - фоклора. В чалгата, дето е пълно със заемки на сръбски, гръцки и турски фоклор - не може да се твърди, че това е кореняшка българска музика. Народните песни на Гюра са песни за маса и не са фоклорни дори, тя не пее с автентична фоклорна постановка, а сръбска такава. Тя никога не е могла да пее фоклор в истинския смисъл на думата фоклор. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 1 час , pacho каза: Първо Глория ти я намеси, не аз, явно си мислиш за нея. И второ - сигурно аз съм най-големият й хейтър от всичките форумни фенове на Глория тук, ама ти си плямпай колкото искаш, имаш 1 фен, който явно ти се връзва. Последните 2 поколения не знаят кой е Майкъл Джексън сигурно, това какъв фактор е и за какво? Темата е за Милана, която е яко привързана към чалгата, щом вади вече 5-6-ти проект с такава тематика. Ама нека да е "осмиване", те възвишените попаджии така му викат. Сериозно ли сравни приносът на МЖ за музиката с този на Глора?! Delusional at best. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 1 час , swiftiebe каза: Прочети отново, за да си припомниш кой спомена глория първи, това няма как да е друг освен теб в разговор с който и да е човек цялостно За Майкъл - това е едно от най-малоумните неща писани някога, честно. Имам усещането че затъпявам, продължавайки разговора с теб. Единственият хит, който описва мненията на Глориеви във форума: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 1 час, pacho каза: Да, аз бях, споменах чалга песните, които Милана е пяла, без да има осмиване, което ти каза, че тя прави и Азис също присъства в поста ми. Тъпо ти е за Майкъл, щото не знаеш как да си защитиш казаното. Масово не го знаят и може и да не разберат кой е, което не омаловажава изпълнителят, което дефакто ти даде за пример с български изпълнител. Няма човек на планетата, независимо от възрастта, който да не знае кой е Майкъл, да не е слушал Thriller и Billie Jean, примерно. Това че ти си в поп фолк балона и нямаш наблюденията, не значи че масово не го знаят. Това е абсурдно дори музикален инвалид като теб да го каже. Притеснително е, честно. Образовай се спешно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Сериозно ли сравни приносът на МЖ за музиката с този на Глора?! Delusional at best. Само не се прави на тъпак. Сравних глупавият пример! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 1 минута, pacho каза: Само не се прави на тъпак. Сравних глупавият пример! Трудно мога да се престоря на фен на Гюргул! 😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Коя е тая? Пайнер са забранили на Милица да ползва стария си псевдоним? ПогрознЕла е, а кфо парче беше! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 7 минути, swiftiebe каза: Няма човек на планетата, независимо от възрастта, който да не знае кой е Майкъл, да не е слушал Thriller и Billie Jean, примерно. Това че ти си в поп фолк балона и нямаш наблюденията, не значи че масово не го знаят. Това е абсурдно дори музикален инвалид като теб да го каже. Притеснително е, честно. Образовай се спешно. Боже, ти 10-ти клас ли си, защото отговорите ти са такива? Аз съм бил във фолк балона... аз преди да слушам фолк, съм въртял Майкъл и Джанет нон-стоп. Как си позволяваш да даваш квалификации без дори да ме познаваш? И да, 10-15 годишните в България не знаят масово кой е, най-много да са чули една негова песен в радиото. Ама ти явно нямаш наблюдения къде са в днешно време децата - пред тик-ток и ютуб, а не пред VH1 или MTV, както бяха децата от моето поколение. И айде сега модераторите да се размърдат, за дето си позволи да ме обидиш! Явно наистина имаш проблем в четенето с разбиране и то на отговори на твои изказвания. Такова е нивото, малко повече книжки и може да прогресираш! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 4 минути, swiftiebe каза: Глупавия пример го даде ти като намеси Майкъл, тъпак. Тотална малоумщина. аз бих му цитирал Теди Александрова: "Да те обидя даже няма грам, ти плю върху себе си и сам!" преди 2 минути, pacho каза: Боже, ти 10-ти клас ли си, защото отговорите ти са такива? Аз съм бил във фолк балона... аз преди да слушам фолк, съм въртял Майкъл и Джанет нон-стоп. Как си позволяваш да даваш квалификации без дори да ме познаваш? И да, 10-15 годишните в България не знаят масово кой е, най-много да са чули една негова песен в радиото. Ама ти явно нямаш наблюдения къде са в днешно време децата - пред тик-ток и ютуб, а не пред VH1 или MTV, както бяха децата от моето поколение. И айде сега модераторите да се размърдат, за дето си позволи да ме обидиш! MTV не е музикална телевизия от поне 25 години.💀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Току що, pacho каза: Боже, ти 10-ти клас ли си, защото отговорите ти са такива? Аз съм бил във фолк балона... аз преди да слушам фолк, съм въртял Майкъл и Джанет нон-стоп. Как си позволяваш да даваш квалификации без дори да ме познаваш? И да, 10-15 годишните в България не знаят масово кой е, най-много да са чули една негова песен в радиото. Ама ти явно нямаш наблюдения къде са в днешно време децата - пред тик-ток и ютуб, а не пред VH1 или MTV, както бяха децата от моето поколение. Не, в 8-ми съм. Ще си позволявам каквото си искам, първо, второ - правя го на база малоумните ти расъждения. Въртял си Сашка Васева по-скоро, отколкото Майкъл така както гледам. Повярвай ми - знаят. Точно от ТТК и Ютуб си правя този извод, просто твоя fyp е чалгарски и нямаш реални наблюдения. Както казах - балон. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: аз бих му цитирал Теди Александрова: "Да те обидя даже няма грам, ти плю върху себе си и сам!" MTV не е музикална телевизия от поне 25 години.💀 Оф, добре че си ти да ми кажеш.... ама нищо че имат 3-4 канала, по които въртят музика. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 5 минути, asylum каза: Коя е тая? Пайнер са забранили на Милица да ползва стария си псевдоним? ПогрознЕла е, а кфо парче беше! Затуй ли Гюргул толкова рехаво се пласира - с*ксът ѝ куца? Току що, pacho каза: Оф, добре че си ти да ми кажеш.... ама нищо че имат 3-4 канала, по които въртят музика. Забрави да си оцветиш поста. 😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Забрави да си оцветиш поста. 😘 Тя забравя последните няколко да си оцветява, жегна се като казах, че така си придава важност като Гло в мутренските години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 5 минути, swiftiebe каза: Тя забравя последните няколко да си оцветява, жегна се като казах, че така си придава важност като Гло в мутренските години. Тя ще викаш на баща си! Мога да си позволя да си оцветявам и да не си оцветявам, когато си искам. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Току що, pacho каза: Тя ще викаш на баща си! Мога да си позволя да си оцветявам и да не си оцветявам когато си искам. Спокойно, скъпа, лягай вече за бюти слип, че ти е нужен. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Току що, pacho каза: Тя ще викаш на баща си! Мога да си позволя да си оцветявам и да не си оцветявам когато си искам. “na majka ti” ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 asylum, и аз съм изумен какви индивиди имало в тоя форум, че чак взеха да изплуват от тинята. Поне стана малко скандал, че откакто Зайка е с новия си ник и Фокси не е активен беше скучно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Току що, pacho каза: asylum, и аз съм изумен какви индивиди имало в тоя форум, че чак взеха да изплуват от тинята. Поне стана малко скандал, че откакто Зайка е с новия си ник и Фокси не е активен беше скучно. Миличка, радвам се, че те изкефих в такъв случай. Отиди да направиш няколко гледания на някой сингъл на Гло, че все някой трябва. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 5 минути, pacho каза: Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли? Златния глобус се получава в кино и телевизия не за личностни качества, ама не се изненадвам. Тя и вероятно любимката ти Рени беше казала в ББ, че някой от къщата заслужава Нобелова награда в подобен контекст. Колкото повече си отваряш устичката, толкова повече затвърждаваш мнението, че мозъка ти струва 2 стотинки (или е по-правилно да кажа цента вече?). Опита за затапка с магистралата също е толкова out of time, че се усещам прашно само като го прочетох. Миличката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 6 минути, pacho каза: Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 16 минути, pacho каза: asylum, и аз съм изумен какви индивиди слушат Гюра и как я сравняват с Майкъл ДЖ в тоя форум, че чак взеха да изплуват от тинята. Поправка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 15 Report Сподели Публикувано Юни 15 преди 27 минути, swiftiebe каза: Тя забравя последните няколко да си оцветява, жегна се като казах, че така си придава важност като Гло в мутренските години. Нека си слушат там Драгойки и другите селскостопански сръбски плескавици и не коментират. Мутрата на Глория я гръмнаха и кариерата ѝ приключи - толкова за приноса ѝ в "българската музика". Ако беше толкоз устойчив - нямаше Иваня да я натика в ъгъла да си стиска силиконовите цицi след като тамън заприлича на човек, макар и тоя човек да е сръбската военнопрестъпница Цаца. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.