Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Willy каза:

Screenshot-20250608-115241-Chrome.jpg

С толкова фолклорен репертоар, толкова. Нито се напъна поне 1 фолклорен албум да направи за турнето, нито нищо - въобразила си е, че само заради легендите хората ще хукнат да слушат 3 часа народно от чалгарката Деси Слава. Ето го резултата. Дано поне за НДК веднъж използва акъла си и ребрандира концерта, като обяви, че за финал ще е смесен концерт.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, fengergana каза:

мила,имаше лайв в тикток, както винаги наркото не знаеше къде се намира и дънеше плейбека,а на сцената имаше 10-15 лапета

Като не си бил там, недей приказва. Децата не са ли хора? И отзад колко хора имаше. Лично бях на сцената до Коце и едва не го смачкаха, едва не ме събориха и всичко се буташе и викаше. И какво като е пил, отношението му към хората беше уникално. Дано някой изпълнител да има такава любов като него и след толкова години.

• Haha 3
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

С толкова фолклорен репертоар, толкова. Нито се напъна поне 1 фолклорен албум да направи за турнето, нито нищо - въобразила си е, че само заради легендите хората ще хукнат да слушат 3 часа народно от чалгарката Деси Слава. Ето го резултата. Дано поне за НДК веднъж използва акъла си и ребрандира концерта, като обяви, че за финал ще е смесен концерт.

Повечето хора не знаят, че може да пее народно. Абсолютна неадекватница, чак ме кефи 🤣 да викне Кати за подкрепа с хита Имала майка! 

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Като не си бил там, недей приказва. Децата не са ли хора? И отзад колко хора имаше. Лично бях на сцената до Коце и едва не го смачкаха, едва не ме събориха и всичко се буташе и викаше. И какво като е пил, отношението му към хората беше уникално. Дано някой изпълнител да има такава любов като него и след толкова години.

Не са! Кой е казал, че са?!

• Haha 6
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Sunlight каза:

"И какво като е пил, и какво като само си отваря устата" Евалата, голям "певец".

• Like 3
  • Haha 2
  • Dislike 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, DevilWish каза:

Виж я тука каква жена е :D 

Виждаме, от боята, но все пак готова за сливенския затвор. За разлика от Дион, който е за централен софийски или където го разпределят да обслужва пандизчийте. 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, GSA каза:

Тези билети не са ли само от дадената платформа за билети, не като цяло? Ще си ги напълни според мен. 

Да, ама главно от там започна да продава и рекламкира. Последно като гледах в Eventim е още по-трагично.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

По добре да го премести от НДКто в някоя кръчма тогава. И да прескочи народното. 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Gerganafen каза:

"И какво като е пил, и какво като само си отваря устата" Евалата, голям "певец".

Напротив, Коце пее и на живо. Нали бях до него и даваше и на хората да пеят. Освен това му беше вчера трето участие подред. Като не сте били при него й не го знаете като човек, не приказвайте глупости. 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Той Константин на запис звучи фалшиво и в студио не може да пее, вие искате на живо?! Луди ли сте? Стига толкова терор над клетите посетители на Плаза!

• Like 4
  • Haha 1
  • Love 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Напротив, Коце пее и на живо. Нали бях до него и даваше и на хората да пеят. Освен това му беше вчера трето участие подред. Като не сте били при него й не го знаете като човек, не приказвайте глупости. 

Слънце, знаем че ти е любимец, ма той на запис звучи вече хипер зле, с тия цигарени закуски, та си представям как е на живо. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Lelqtian каза:

По добре да го премести от НДКто в някоя кръчма тогава. И да прескочи народното. 

Предвид продадените към момента билети - подлезът на СУ е най-удачен вариант за тази вечеринка. Даже и той ще ѝ е широк.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Sunlight каза:

Голямо геройство, че му било 3-то участие. Медицински лица работят 3 дни по 12+ часа и оживяват, и не им е извинение да се напиват на работното място. И то работата им не е да си отварят устата като риба час и половина и после чао.

• Like 7
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Голямо геройство, че му било 3-то участие. Медицински лица работят 3 дни по 12+ часа и оживяват, и не им е извинение да се напиват на работното място. И то работата им не е да си отварят устата като риба час и половина и после чао.

Аз даже не съм сигурен, че "участията" на Константин са с продължителност час и 30 минути, 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

Предвид продадените към момента билети - подлезът на СУ е най-удачен вариант за тази вечеринка. Даже и той ще ѝ е широк.

Подлезът на Централна гара.

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз даже не съм сигурен, че "участията" на Константин са с продължителност час и 30 минути, 

Повечето участия са 40-50 минути. Някои остават повече. 

Хитът на Лято 2025 излезе! Нали се оплаквахте, че само Тедануела имаме…

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

Какво интервю с изкуствено генериран човек?! Ебаси тъпотията!

• Like 6
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза:

Впрочем как се продава концерта на кокаин?

рехаво, аз очаквах да е още по-зле :D 

https://www.eventim.bg/bg/bileti/konstantin-sofia-sports-hall-arena-8888-sofia-1493189/performance.html

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Bunn каза:

Притеснително е кой би дал 160 лева да гледа и слуша вечно пияният и надрусан наркоман.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bunn каза:

Освен @Sunlight за друг не знам

Бе, като гледам е продал около половината зала, което пак за неговата кариера и възможности е твърде много. 

Някои си помислиха, че са Преслава и с лекота и без реклама - ще продадат най-голямата зала в България за 4-5 месеца. Ами НЕ са.

Кама е пръснала на тоя концерт - топ прием + бис.

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Бе, като гледам е продал около половината зала, което пак за неговата кариера и възможности е твърде много. 

Някои си помислиха, че са Преслава и с лекота и без реклама - ще продадат най-голямата зала в България за 4-5 месеца. Ами НЕ са.

Кама е пръснала на тоя концерт - топ прием + бис.

Излезе по-успешен от Азис

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...