Jump to content

Галена - MY BIRTHDAY

Препоръчани коментари

• Отговори 43
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

преди 1 час , Danger. каза:

То ако точно тя не си пусне такава песен за кеф, коя друга ще си го позволи… :kicking:

Глория, Екстра Нина, Райна, Ивана 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Ясно е, че песента е направена за нейния собствен кеф. Клипът е приятен и дотам. Да е жива и здрава жената.

Сподели в други сайтове

Сега я чух. Не мисля, че е просто за собствен кеф. Напълно комерсиална песен си е, просто на рождена тематика. Което не изключва и собствения кеф. Едва ли по принцип пуска песни, които да не харесва.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Сцената обичам лудо каза:

Ясно е, че песента е направена за нейния собствен кеф. Клипът е приятен и дотам. Да е жива и здрава жената.

Ясно е само че искате да я оправдаете ако песента флопне. Спокойно заредила е 2 млн за 7-10 дни както обикновено.

Сподели в други сайтове

Естествено, че не е само "за собствен кеф", стига глупости. С тоя лесно смилаем Кости форца ритъм хич ама хич не е целено кифлите да се филмират, особено рожденичките, каквито има всеки ден.:rolleyes: "Как биха я пели хората по участия" също издиша като аргумент. Какви ли не глупави текстове са се пели по турнетата. Нека не прекаляваме във величаенето. Но пък и няма нищо лошо, че е търсен И комерсиалният ефект.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Естествено, че не е само "за собствен кеф", стига глупости. С тоя лесно смилаем Кости форца ритъм хич ама хич не е целено кифлите да се филмират, особено рожденичките, каквито има всеки ден.:rolleyes: "Как биха я пели хората по участия" също издиша като аргумент. Какви ли не глупави текстове са се пели по турнетата. Нека не прекаляваме във величаенето. Но пък и няма нищо лошо, че е търсен И комерсиалният ефект.

Със сигурност биха пели, че са станали на  2х20 :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jalena каза:

Ясно е само че искате да я оправдаете ако песента флопне. Спокойно заредила е 2 млн за 7-10 дни както обикновено.

Ами не, гледай сега как издишат теориите ти, че Галена купува гледания, когато това забие на 500к-1М. 

Вечерта преди да я пусне на участието е споделила че за първи път пуска проект изцяло за себе си. Просто може да си го позволи.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Jalena каза:

Със сигурност биха пели, че са станали на  2х20 :D 

Естествено, че биха. Мислиш ли, че толкова се задълбават. Даже и на майтап, защо не. Ритъмът да върви.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gerganafen каза:

Естествено, че биха. Мислиш ли, че толкова се задълбават. Даже и на майтап, защо не. Ритъмът да върви.

Ми да, те хората и “баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз” пеят, без да са кондуктори. Мъже пеят женски текстове. Чудо големо. ГоУемо превъзнасяне от нЕкои фенове. Да ти се отще да чуеш песничката, братче! 

Иначе Галя и други песни за себе си е пяла - Истински щастлива, Мама Ураган, може и други да има. 

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Ами не, гледай сега как издишат теориите ти, че Галена купува гледания, когато това забие на 500к-1М. 

Вечерта преди да я пусне на участието е споделила че за първи път пуска проект изцяло за себе си. Просто може да си го позволи.

Нека забие, ще видим. Но едва ли. 

Стига с това "може да си го позволи". Колко залезли и актуални са го правили в годините. По-горе са дали примери. 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Gerganafen каза:

Мхм, прав си. Забравих, че аудиторията е пияни студенти и ученици.

Сподели в други сайтове

Като чух първия отсвир и се сетих за

Първо БърЛдей после бъРдей :D

И пак фъфли горката и Косьо не й е изчистил дефектите.

Отново скучна музичка от Костьо.

Its your milf gangbang day

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Още на обяд я чух и много ми хареса цялостно. Видеото е прекрасно, влюбих се в него, текста не е нищо особено, но не е и лош. Музиката не ми харесва, както и в началото не ми допада стила на изпяване. Въпреки всичко - харесвам доста този проект, определено доста повече от "22:22". 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...