KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 Как усетих Дания и Армения Австрия е тотален фаворит. Нищо друго няма шанс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Author Report Сподели Публикувано Май 15 Ай стига бе, австралиеца отпадна ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 преди 13 минути, Jalena каза: Австрия е тотален фаворит. Нищо друго няма шанс. Цяла Европа е в шок. Вижте коментарите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 15 Report Сподели Публикувано Май 15 преди 1 час , FikLena каза: Цяла Европа е в шок. Вижте коментарите Това е единственият стейджинг, който ме задържа 100% в зяпане. А песента си е мелодична. И, моята прогноза е от март месец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 9 часа , Jalena каза: Това е единственият стейджинг, който ме задържа 100% в зяпане. А песента си е мелодична. И, моята прогноза е от март месец Много интересно букитата дават доста висок коеф. 4 !?!??! Щвеция дава Baby Lasagna вайп.. няма да спечелят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 17 минути, FikLena каза: Много интересно букитата дават доста висок коеф. 4 !?!??! Щвеция дава Baby Lasagna вайп.. няма да спечелят Швеция винаги кърти буукитата, щото е най-предвидимият победител. Реално с шанс под 50%, изобщо не им е сигурно нищо. Озадачен съм на ниския резултат на Украйна и съответно високия на Израел. Не знам как си представят първата да е извън топ 10 като пак ще изкъртят 200-300 точки от телевота. Или тъпата песен на Израел под №6. Тотална спекула. Но и израелците са много задружни и подкрепят. Виждам ги така Австрия Финландия Холандия Гърция Естония Франция Мисля че балоните са Швеция, Малта... Израел и Украйна за пореден път ще изместят десетката. Да им дадат 0 точки журитата. Но и така пак ще са напред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Author Report Сподели Публикувано Май 16 преди 54 минути, Jalena каза: Швеция винаги кърти буукитата, щото е най-предвидимият победител. Реално с шанс под 50%, изобщо не им е сигурно нищо. Озадачен съм на ниския резултат на Украйна и съответно високия на Израел. Не знам как си представят първата да е извън топ 10 като пак ще изкъртят 200-300 точки от телевота. Или тъпата песен на Израел под №6. Тотална спекула. Но и израелците са много задружни и подкрепят. Виждам ги така Австрия Финландия Холандия Гърция Естония Франция Мисля че балоните са Швеция, Малта... Израел и Украйна за пореден път ще изместят десетката. Да им дадат 0 точки журитата. Но и така пак ще са напред. Какво точно не разбираш за Изр**л? Пропагандната им машина, без значение колко тъпа или не им е песента, миналата година подсигури почти да спечелят телевота, мислиш че тая година ще е нещо по-различно? Даже като нищо може да спечелят ако са напазарили и малко журита. Австрийката госпожа колкото и добре да пее и стейджинг и сичко твърде повтаря Немо за да спечели според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 19 минути, Lelqtian каза: Австрийката госпожа колкото и добре да пее и стейджинг и сичко твърде повтаря Немо за да спечели според мен. Филипинка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 2 часа , Lelqtian каза: Какво точно не разбираш за Изр**л? Пропагандната им машина, без значение колко тъпа или не им е песента, миналата година подсигури почти да спечелят телевота, мислиш че тая година ще е нещо по-различно? Даже като нищо може да спечелят ако са напазарили и малко журита. Австрийката госпожа колкото и добре да пее и стейджинг и сичко твърде повтаря Немо за да спечели според мен. Да, продължава линията на Немо. Но да си признаем - Немо е в историята и никой не му помни песента. Въобще тая година няма друг логичен победител. Учудвам се, че Украйна са я бутнали назад. Не толкова Израел. Хубаво са се постарали да заглушат публиката и да не се чуват освиркванията. А най-голята пародия е как дават шефчето без звук хахахах Голям страх да не се стовари омразата към него отново. Съвсем заслужено, естествено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари