Jump to content

Евровизия 2025 - Втори полуфинал - 15 май, 22:00

Препоръчани коментари

преди 1 час , FikLena каза:

Цяла Европа е в шок. Вижте коментарите

Това е единственият стейджинг, който ме задържа 100% в зяпане. А песента си е мелодична. И, моята прогноза е от март месец :D 

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Jalena каза:

Това е единственият стейджинг, който ме задържа 100% в зяпане. А песента си е мелодична. И, моята прогноза е от март месец :D 

Много интересно букитата дават доста висок коеф. 4 !?!??!

Щвеция дава Baby Lasagna вайп.. няма да спечелят

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, FikLena каза:

Много интересно букитата дават доста висок коеф. 4 !?!??!

Щвеция дава Baby Lasagna вайп.. няма да спечелят

Швеция винаги кърти буукитата, щото е най-предвидимият победител. Реално с шанс под 50%, изобщо не им е сигурно нищо. Озадачен съм на ниския резултат на Украйна и съответно високия на Израел. Не знам как си представят първата да е извън топ 10 като пак ще изкъртят 200-300 точки от телевота.

Или тъпата песен на Израел под №6. Тотална спекула. Но и израелците са много задружни и подкрепят. 

Виждам ги така

1. Австрия
  2. Финландия
  3. Холандия
  4. Гърция
  5. Естония
  6. Франция

Мисля че балоните са Швеция, Малта... Израел и Украйна за пореден път ще изместят десетката. Да им дадат 0 точки журитата. Но и така пак ще са напред.

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Jalena каза:

Швеция винаги кърти буукитата, щото е най-предвидимият победител. Реално с шанс под 50%, изобщо не им е сигурно нищо. Озадачен съм на ниския резултат на Украйна и съответно високия на Израел. Не знам как си представят първата да е извън топ 10 като пак ще изкъртят 200-300 точки от телевота.

Или тъпата песен на Израел под №6. Тотална спекула. Но и израелците са много задружни и подкрепят. 

Виждам ги така

1. Австрия
  2. Финландия
  3. Холандия
  4. Гърция
  5. Естония
  6. Франция

Мисля че балоните са Швеция, Малта... Израел и Украйна за пореден път ще изместят десетката. Да им дадат 0 точки журитата. Но и така пак ще са напред.

Какво точно не разбираш за Изр**л? Пропагандната им машина, без значение колко тъпа или не им е песента,  миналата година подсигури почти да спечелят телевота, мислиш че тая година ще е нещо по-различно? Даже като нищо може да спечелят ако са напазарили и малко журита. 

Австрийката госпожа колкото и добре да пее и стейджинг и сичко твърде повтаря Немо за да спечели според мен. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Lelqtian каза:

Какво точно не разбираш за Изр**л? Пропагандната им машина, без значение колко тъпа или не им е песента,  миналата година подсигури почти да спечелят телевота, мислиш че тая година ще е нещо по-различно? Даже като нищо може да спечелят ако са напазарили и малко журита. 

Австрийката госпожа колкото и добре да пее и стейджинг и сичко твърде повтаря Немо за да спечели според мен. 

Да, продължава линията на Немо. Но да си признаем - Немо е в историята и никой не му помни песента. Въобще тая година няма друг логичен победител. 

Учудвам се, че Украйна са я бутнали назад. Не толкова Израел. Хубаво са се постарали да заглушат публиката и да не се чуват освиркванията. А най-голята пародия е как дават шефчето без звук хахахах

Голям страх да не се стовари омразата към него отново. Съвсем заслужено, естествено.

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...