Jump to content

Чат мания (Май, Юни, Юли, Август 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 774
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Злите езици говорят, че от както те е минал вече не му ставало!

Да,защото съм като оркестъра на Титаник в леглото!!! Давя се,но продължавам да свиря!!!! Нормално е да не може да се възстанови след мен

• Haha 1
  • Tongue 1
  • drunk 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Фенка на певеца Алехандро Санз   което се преместила заради него в Испания да му ходи на концертите сега излиза с твърдение, че той я е използвал сексуално, когато тя била на 18, а той на 49 г. бил. 

В началото се следвали в истаграм, харесвал й снимките, коментирал ги, станали приятели онлайн. И връзката им станала и сексуална, тя станала и част от екипа му. И изведнъж тая осъзнава слез толкова години, че той я бил използвал, какъв кошмар било да бъде с него ше кажеш, че зорлян я е карал да бъде с него. 

Алехандро излезе с  изявление вчера, че имал хубав спомен за нея и как двама възрастни споделяли обич и се чувствали свободни и съжалявал, че това чувство вече го няма и й пожелава да намери своя път и щастие. А той през май й отказал да инвестира в къщите й и явно му отмъщава.

Той си има приятелка и може да му се отрази на връзката. 

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Sunlight каза:

Фенка на певеца Алехандро Санз   което се преместила заради него в Испания да му ходи на концертите сега излиза с твърдение, че той я е използвал сексуално, когато тя била на 18, а той на 49 г. бил

В началото се следвали в истаграм, харесвал й снимките, коментирал ги, станали приятели онлайн. И връзката им станала и сексуална, тя станала и част от екипа му. И изведнъж тая осъзнава слез толкова години, че той я бил използвал, какъв кошмар било да бъде с него ше кажеш, че зорлян я е карал да бъде с него. 

Алехандро излезе с  изявление вчера, че имал хубав спомен за нея и как двама възрастни споделяли обич и се чувствали свободни и съжалявал, че това чувство вече го няма и й пожелава да намери своя път и щастие. А той през май й отказал да инвестира в къщите й и явно му отмъщава.

Той си има приятелка и може да му се отрази на връзката. 

Абсолютно, двама възрастни. Педофилска история. Поне не е била 8ми клас? Позрав Слънце!

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Първо огромните му секси ръце биват изцапани целите в брашно от месенето на питки и баници, второ огромните му секси ръце ме размят по плота като парче тесто:

WWW.INSTAGRAM.COM

3,309 likes, 89 comments - ilias.christoforidis90 on May 30, 2025: "This Baby just Woke up 👶🏻👶🏻👶🏻. #reels #instagram #explore #reels #instavideos".

• Tongue 1
Сподели в други сайтове

От 18.06.2025 г. от 12:44, Lelqtian каза:

Абсолютно, двама възрастни. Педофилска история. Поне не е била 8ми клас? Позрав Слънце!

Отказал й е да инвестира в семейните й къщи, затова му отмъщава  и почва да е уж жертвата тя. Ще кажеш, че насила е била с него.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Отказал й е да инвестира в семейните й къщи, затова му отмъщава  и почва да е уж жертвата тя. Ще кажеш, че насила е била с него.

Това не променя факта че педофила може да и бъде дядо. 

Сподели в други сайтове

От 17.06.2025 г. от 22:21, Mr. Greshen каза:

@fengergana @Bunn

WWW.INSTAGRAM.COM

359 likes, 26 comments - mucahitkulak on June 17, 2025: "Slow down but don’t stop…".

WWW.INSTAGRAM.COM

sistemasertanejo on May 14, 2025: "😮‍💨🔥 #henriqueejuliano #sertanejo #musicasertaneja #status #sertanejouniversitario #reels".

• Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...