THE IIconic Публикувано Август 26 Report Сподели Публикувано Август 26 @Emanuela.Carey 😘❤️❤️❤️ TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 26 Report Сподели Публикувано Август 26 преди 1 час , THE IIconic каза: @Emanuela.Carey 😘❤️❤️❤️ TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 27 Report Сподели Публикувано Август 27 @fengergana мило в новия сезон на Ергена ще участва приятеля на Буков-Петър!!! Нямам търпение за новия риалити сезон,дано има много лъвчета,които да ни подмокрят!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 27 Report Сподели Публикувано Август 27 преди 51 минути, xroflx9 каза: @fengergana мило в новия сезон на Ергена ще участва приятеля на Буков-Петър!!! Нямам търпение за новия риалити сезон,дано има много лъвчета,които да ни подмокрят!!!!! не гледам диви и красиви,но на него мога да му дам шанс!!!! на предаването също!!!!!!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 28 Report Сподели Публикувано Август 28 преди 15 часа , fengergana каза: не гледам диви и красиви,но на него мога да му дам шанс!!!! на предаването също!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 28 Report Сподели Публикувано Август 28 преди 29 минути, xroflx9 каза: В инстаграм само моите снимки не харесваш!!!!! Не само не ти ги харесвам, а ги репортвам всичките! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Сподели Публикувано Август 29 @Emanuela.Carey🤣🤣 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 29 Report Сподели Публикувано Август 29 @xroflx9 мило, ти отпред аз отзад!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Сподели Публикувано Август 29 преди 24 минути, fengergana каза: @xroflx9 мило, ти отпред аз отзад!!!!!! Наистина огромна промяна за 1 година. Поредното доказателство,че за нас мъжете брадата е като грима за жените!!!!!! Мило,трябва да ти призная че в училищните ми години когато Маруун 5 пръскаха с хитове,Адам Ливайн ме държеше мокра с часове!!! Не че и сега бих го върнала!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 да може да съм нещастна,защото не ми беше писал 4 дни,но днес ми отговори на сторито и аз глупачката започнах да го питам как е и да му се обяснявам че ми е липсвал!!!!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 10 минути, fengergana каза: да може да съм нещастна,защото не ми беше писал 4 дни,но днес ми отговори на сторито и аз глупачката започнах да го питам как е и да му се обяснявам че ми е липсвал!!!!!!!!! Накрая ще станеш злобарка като @Emanuela.Carey мило 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 1 минута, xroflx9 каза: Накрая ще станеш злобарка като @Emanuela.Carey мило никога няма да падна толкова ниско като тази.която си ползва само ръцете целогодишно и краставици лятото!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 1 минута, fengergana каза: никога няма да падна толкова ниско като тази.която си ползва само ръцете целогодишно и краставици лятото!!!!!!!!!!!!!! Според мен си слага във фризера и за през зимата!!!!! Днес ми е черна!!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 3 минути, fengergana каза: никога няма да падна толкова ниско като тази.която си ползва само ръцете целогодишно и краставици лятото!!!!!!!!!!!!!! Кой ти помага да си пишеш коментарите тук скъпа? Помня че напусна училище в 5ти клас да береш ягоди в Англия с фамилията. Още не можеш да сметнеш 7х8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Кой ти помага да си пишеш коментарите тук скъпа? Помня че напусна училище в 5ти клас да береш ягоди в Англия с фамилията. Още не можеш да сметнеш 7х8 7х8 = 67 точно с колкото мъже съм била тази година!!!!! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 12 минути, fengergana каза: 7х8 = 67 точно с колкото мъже съм била тази година!!!!! 7 по 8 е 56, скъпа! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 7 по 8 е 56, скъпа! да.но с толкова бях до 1-ви август!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 11 минути, fengergana каза: да.но с толкова бях до 1-ви август!!! от началото на юли до началото на август тази година предполагам? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 30 Report Сподели Публикувано Август 30 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: 7 по 8 е 56, скъпа! не и по швестерската математика! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Никога не можете да бъдете на нивото на @xroflx9 разберете го! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Никога не можете да бъдете на нивото на @xroflx9 разберете го! Признай че те заслепих с кристално белите ми зъби!!! А перфектният ми френски маникюр е 8мото чудо на света!!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 Нова тема, любими мои 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 31 Report Сподели Публикувано Август 31 преди 1 час, xroflx9 каза: Признай че те заслепих с кристално белите ми зъби!!! А перфектният ми френски маникюр е 8мото чудо на света!!!!! И с шоколадов тен, за да ни напомниш че си плажувала! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Нова тема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари