Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Сподели Публикувано Юли 28 преди 20 минути, fengergana каза: спри да спонсорираш разни селянки от съжаление Мухло, току що извиках полиция защото се вижда на камерите как бъркаш в касата и крадеш пари! Не стига, че те пуснах от съжаление да измиеш тоалетните за 5 лева, а си и крадла! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 28 Report Сподели Публикувано Юли 28 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Мухло, току що извиках полиция защото се вижда на камерите как бъркаш в касата и крадеш пари! Не стига, че те пуснах от съжаление да измиеш тоалетните за 5 лева, а си и крадла! пиратке,не крада пари,а ти слагам жълти стотинки, поне да имаш някакви пари в касата,че си срам и резил за селото си!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 28 Report Сподели Публикувано Юли 28 преди 7 минути, fengergana каза: пиратке,не крада пари,а ти слагам жълти стотинки, поне да имаш някакви пари в касата,че си срам и резил за селото си!!! Какви стотинки си слагала като ти не можеш да броиш? Затова пускаш на трима и прибираш оборот за един. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 28 Report Сподели Публикувано Юли 28 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Какви стотинки си слагала като ти не можеш да броиш? Затова пускаш на трима и прибираш оборот за един. това се нарича промоционален пакет,пикло!!!! ваучерите ми в грабо са разграбени!!!!!!!!!!!!!! 1 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 28 Report Сподели Публикувано Юли 28 Скандалите между двете ми приятелки са ми по любими и от тези на Кити и Зайка!!!! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 28 Report Сподели Публикувано Юли 28 преди 53 минути, xroflx9 каза: Скандалите между двете ми приятелки са ми по любими и от тези на Кити и Зайка!!!! С кеф се чете тая тема, когато се карат! Супер вдъхновение дават! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Поредната глупост на EU !! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 13 часа , FikLena каза: Поредната глупост на EU !! Буквално спряха пор**то в Х !! Да не сме в Афганистан.?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 От 28.07.2025 г. от 17:33, xroflx9 каза: Поредната ми успешна миглопластика в @Emanuela.Carey бюти студио ✅ Don't let Azis see this... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Днес един гларус ми грабна закуската от ръцете в центъра докато бях. Така прехвърча над мен,че докато се усетя какво става. Толкова бързо стана всичко. После изтърпях и големите мъки с лазерната епилация на краката. Това нещо си боли ама го изтраях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 6 минути, Sunlight каза: Днес един гларус ми грабна закуската от ръцете в центъра докато бях. Така прехвърча над мен,че докато се усетя какво става. Толкова бързо стана всичко. После изтърпях и големите мъки с лазерната епилация на краката. Това нещо си боли ама го изтраях. Процедурите с лазер не са ли безболезнени? Познавам хора, които са си оперирали очите с лазер например или са махали разни неща и е безболезнено, но може би при космите е различно? А и зависи от лазера? То по-скоро усещаш затопляне ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 6 минути, DevilWish каза: Процедурите с лазер не са ли безболезнени? Познавам хора, които са си оперирали очите с лазер например или са махали разни неща и е безболезнено, но може би при космите е различно? А и зависи от лазера? То по-скоро усещаш затопляне ? Хич не са безболезнени., макар и да ти пускат доста охлаждане. На някои места по краката си боли, на други места по краката не усещаш, зависи. Сега чак края на септември ще ходя пак. Няма само Коце да е гладък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Sunlight каза: Хич не са безболезнени., макар и да ти пускат доста охлаждане. На някои места по краката си боли, на други места по краката не усещаш, зависи. Сега чак края на септември ще ходя пак. Няма само Коце да е гладък. Аз гледах, че има фотоепилатори , но и там също не е напълно безболезнено. Плюсът е, че може да си правиш процедурите вкъщи. Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ Philips Lumea Prestige BRI947/00 - Philips магазин WWW.PHILIPS-ESHOP.BG Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ Philips Lumea Prestige BRI947/00. Philips Lumea Prestige, нашият най-мощен фотоепилатор досега, създаден за извивките на вашето тяло и за лесна употреба у дома. Уникално извитите, интелигентни приставки идеално пасват на вашите извивки и адаптират програмите на процедурите за… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 5 минути, DevilWish каза: Аз гледах, че има фотоепилатори , но и там също не е напълно безболезнено. Плюсът е, че може да си правиш процедурите вкъщи. Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ Philips Lumea Prestige BRI947/00 - Philips магазин WWW.PHILIPS-ESHOP.BG Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ Philips Lumea Prestige BRI947/00. Philips Lumea Prestige, нашият най-мощен фотоепилатор досега, създаден за извивките на вашето тяло и за лесна употреба у дома. Уникално извитите, интелигентни приставки идеално пасват на вашите извивки и адаптират програмите на процедурите за… Нямам нерви, нито време. Предпочитам да не се занимавм аз. На подмишници не боли като съм ходила, макар,че на едната ме болеше малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 Току що, Sunlight каза: Нямам нерви, нито време. Предпочитам да не се занимавм аз. На подмишници не боли като съм ходила, макар,че на едната ме болеше малко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 2 минути, Sunlight каза: Нямам нерви, нито време. Предпочитам да не се занимавм аз. Аз се чудя дали да не пробвам, рекламират го.... Само да не е много бавно и досадно. После да кажеш колко траен е ефекта. А всъщност каква е цената? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 17 минути, DevilWish каза: Аз се чудя дали да не пробвам, рекламират го.... Само да не е много бавно и досадно. После да кажеш колко траен е ефекта. А всъщност каква е цената? Рано е за ефект. Сега са ми гладки. Ама аз направих единична процедура за 245 лв, иначе е 490 лв една. Но за мен направиха изклюючение ,защото от години ходя при тях и за други неща. Трябва да си купиш пакет 6 процедури за към 2000 лв, сега до края на месеца пакета е към 1500 лв на промоция. Като направиш 6 процедури пакета после една процедура ти е само 245 лв, а не 490 лв. Трябва да направиш от 6 до 10 процедури, като после един път в годината правиш една само поддържаща. На 60 дена се ходи за крака. В края на септември ще ходя аз за втората. И сега като направих първа процедура днес ми намазаха краката после със слънцезащитен крем и 2 седмици не трябва да ходиш на плаж казаха. А пък аз имам само една баня за цяло лято. Аз съм правила при тях почистваща процедура за лице, епилация за лице, подмишници и съм доволна. С подмишниците приключих щото пакета ми свърши и бях направила и още процедури и казаха,че вече няма нужда за тях, чак догодина за една поддържаща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 11 минути, Sunlight каза: Рано е за ефект. Сега са ми гладки. Ама аз направих единична процедура за 245 лв, иначе е 490 лв една. Но за мен направиха изклюючение ,защото от години ходя при тях и за други неща. Трябва да си купиш пакет 6 процедури за към 2000 лв, сега до края на месеца пакета е към 1500 лв на промоция. Като направиш 6 процедури пакета после една процедура ти е само 245 лв, а не 490 лв. Трябва да направиш от 6 до 10 процедури, като после един път в годината правиш една само поддържаща. На 60 дена се ходи за крака. В края на септември ще ходя аз за втората. И сега като направих първа процедура днес ми намазаха краката после със слънцезащитен крем и 2 седмици не трябва да ходиш на плаж казаха. А пък аз имам само една баня за цяло лято. Аз съм правила при тях почистваща процедура за лице, епилация за лице, подмишници и съм доволна. С подмишниците приключих щото пакета ми свърши и бях направила и още процедури и казаха,че вече няма нужда за тях, чак догодина за една поддържаща. Да, след такава процедура даже знам, че не е добре да излагаш кожата си на слънце за определен период от време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 12 минути, xroflx9 каза: Да,защото е с мен!!!!! А аз се чудех защо последните седмици си сменила градския транспорт с таксита! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: А аз се чудех защо последните седмици си сменила градския транспорт с таксита! А ти днес заради това ли не работиш????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 1 минута, xroflx9 каза: А ти днес заради това ли не работиш????? Да! Посрещам децата и внуците на село и цял ден въртя баници със сирене и домашни лютеници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Да! Посрещам децата и внуците на село и цял ден въртя баници със сирене и домашни лютеници! А аз се чудя откъде ми мирише на изгоряла манджа!!! Горките хора,сигурно ще получат хранително натравяне!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 2 минути, xroflx9 каза: А аз се чудя откъде ми мирише на изгоряла манджа!!! Горките хора,сигурно ще получат хранително натравяне!!! А такива раздърпани ескорти като теб могат да сготвят само венерическа болест между краката си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 29 Report Сподели Публикувано Юли 29 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: А такива раздърпани ескорти като теб могат да сготвят само венерическа болест между краката си! Друго говореше вчера вечерта!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари