xroflx9 Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 1 час, Bunn каза: Каква е била тази Янева? Аз чета от края на 2020та, била ли е още тук? 😃 Фенка на Ивана,която беше измислила някакъв странен критерии за десетилетие от типа на 2008-2018 с цел да набута Ивана на по предно място в някаква тукашна класация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 17 минути, xroflx9 каза: Фенка на Ивана,която беше измислила някакъв странен критерии за десетилетие от типа на 2008-2018 с цел да набута Ивана на по предно място в някаква тукашна класация. Ааа, сетих се за кого говориш, писала е и след 2020та. 😆 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 @xroflx9 @fengergana убихте статистиката 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 10 часа , Bunn каза: Ааа, сетих се за кого говориш, писала е и след 2020та. 😆 Фенка на Ванча. “Психоложка”. Раздавачка на награди тип “десетилетието” 2008-2018… 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 40 минути, xroflx9 каза: Във форума може и да се псуваме,но в Инстаграм си коментираме снимките по същия начин с @Emanuela.Carey Отблокирах те само в Револют, за да ми върнеш парите! Каза ми че си го закъсала и ти трябват за ядене, а после качваш сторита на вип сепаретата в гръцки дискотеки! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Отблокирах те само в Револют, за да ми върнеш парите! Каза ми че си го закъсала и ти трябват за ядене, а после качваш сторита на вип сепаретата в гръцки дискотеки! Аз плащам само в натура! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix_GLO Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Браво на Мони ! 🙏❤️⭐️🍀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 4 минути, Fenix_GLO каза: Браво на Мони ! 🙏❤️⭐️🍀 Мони? Моника , която пееше “Ако има бог“? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix_GLO Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Току що, Karma93 каза: Мони? Моника , която пееше “Ако има бог“? На Глория - щерка и 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 5 минути, Karma93 каза: Мони? Моника , която пееше “Ако има бог“? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 @xroflx9 @fengergana защо не казвате, че снощи Робов ви е въртял в квартирата му? Ама с тия рокли малко приличате на травестити, не се сърдете споделям мнение! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana защо не казвате, че снощи Робов ви е въртял в квартирата му? Ама с тия рокли малко приличате на травестити, не се сърдете споделям мнение! ❤️ Просто завиждаш! Докато ние всяка вечер сме с различен мъж,ти по цял ден въртиш манджи с боб и домати! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 @Emanuela.Carey когато надуя музиката след 23:00 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana защо не казвате, че снощи Робов ви е въртял в квартирата му? Ама с тия рокли малко приличате на травестити, не се сърдете споделям мнение! ❤️ коя си ти,че да ти даваме отчет кой ни го слага???!!!?? тези рокли ти ни го подари,защото са ти станали малки,понеже си заприличала на диня от злоба и преяждане!!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 22 минути, xroflx9 каза: Просто завиждаш! Докато ние всяка вечер сме с различен мъж,ти по цял ден въртиш манджи с боб и домати! Мухло, не стига че ти давам приятелски съвет щото имаш тялото на тухла, а ти се заяждаш! преди 9 минути, fengergana каза: коя си ти,че да ти даваме отчет кой ни го слага???!!!?? тези рокли ти ни го подари,защото са ти станали малки,понеже си заприличала на диня от злоба и преяждане!!!!!! Ц*ганки като тебе могат само да ми чистят пред вратата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Току що, Emanuela.Carey каза: Мухло, не стига че ти давам приятелски съвет щото имаш тялото на тухла, а ти се заяждаш! Ц*ганки като тебе могат само да ми чистят пред вратата каква врата ма, у вас е разграден двор!?!??! уличните кучета те гонят като ходиш до външната тоалетна!!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Мухло, не стига че ти давам приятелски съвет щото имаш тялото на тухла, а ти се заяждаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 1 минута, fengergana каза: каква врата ма, у вас е разграден двор!?!??! уличните кучета те гонят като ходиш до външната тоалетна!!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 точка. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 какво си се скрила @xroflx9??? този не се ли думкаше със суперсаш 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 4 минути, fengergana каза: какво си се скрила @xroflx9??? този не се ли думкаше със суперсаш Мило,аз дори не поглеждам такива сервитьорчета!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 15 Report Сподели Публикувано Юли 15 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Кулагин: Защо си станала като Емануела и не си държиш на принципите? Андреа: Диона е решила да пусне песента Андреа: Айде че ми звънят, затварям. Кулагин: Тая лъже, никой не ѝ звъни с дни освен мен! Къде да подам CV за да ти стана гувернантка???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 15 Report Сподели Публикувано Юли 15 преди 17 минути, xroflx9 каза: Къде да подам CV за да ти стана гувернантка???? Пробвай първо в Макдоналдс! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 Здравейте, С мъжа ми имаме сериозни сексуални проблеми и не знам към кого да се обърна, та искам да излея мъката си, а ако някой има съвет - приветствам го. С мъжа ми сме заедно от около 10 години, имаме 2 деца. Той е прекрасен човек, моят най-добър приятел и опора. Всичко между нас е прекрасно с изключение на секса. За всичките горе долу 10 години не знам дали и 10 пъти съм изпитала оргазъм с него. Още в началото знаех, че сексът ни не е каквото искам, но в името на всичко останало, което вървеше супер, реших, че не е най-важното. След толкова време обаче започна да става проблем за мен. Нямам абсолютно никакво желание за интимни отношения, защото всеки акт е посредствен. Опитвала съм мнооого пъти да обясня и покажа какво и как харесвам, но просто не му се получава. Загубила съм желание вече да се обяснявам, като знам, че ефект няма да има. Също така ми е адски тъпо, защото той като свърши, става и край. Изобщо не се старае да ми помогне и на мен да стигна до моя край и винаги си оставам незадоволена. Единственият ми вариант е самозодоволяване, което всички знаем,че не е същото. Не съм му изневерявала никога, но често си мисля какво ли би било да съм с мъж, който знае какво прави и има желание да се потруди и да достави удоволствие на жена си. Същевремнно не искам да си развалям семейството с изневери. Важно е да отбележа, че преди него имах доста активен и нека го наречем леко алтернативен сексуален живот. Харесвам секса да е над стандартнито ванила ниво, а мъжът ми няма никакви аспирации към нищо подобно. Не виждам решение и много ме потиска идеята, че все ще си остана мечтаеща за хубав секс... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 5,6 хил. реакции · 231 споделяния | Ивелин Михайлов: НЕ съм спал с... WWW.FACEBOOK.COM Ивелин Михайлов: НЕ съм спал с Покахонтас от "Витошка"! ❌️ #bulgaria #bg #fyp #политика #българия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари