Jump to content

Чат мания (Май, Юни, Юли, Август 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, Bunn каза:

Каква е била тази Янева? Аз чета от края на 2020та, била ли е още тук? 😃

Фенка на Ивана,която беше измислила някакъв странен критерии за десетилетие от типа на 2008-2018 с цел да набута Ивана на по предно място в някаква тукашна класация.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 774
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 17 минути, xroflx9 каза:

Фенка на Ивана,която беше измислила някакъв странен критерии за десетилетие от типа на 2008-2018 с цел да набута Ивана на по предно място в някаква тукашна класация.

Ааа, сетих се за кого говориш, писала е и след 2020та. 😆

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Bunn каза:

Ааа, сетих се за кого говориш, писала е и след 2020та. 😆

Фенка на Ванча. “Психоложка”. Раздавачка на награди тип “десетилетието” 2008-2018…

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, xroflx9 каза:

Във форума може и да се псуваме,но в Инстаграм си коментираме снимките по същия начин с @Emanuela.Carey

7445-DDC1-D466-4-DF9-A25-C-E91-DB53-B3-F

Отблокирах те само в Револют, за да ми върнеш парите! Каза ми че си го закъсала и ти трябват за ядене, а после качваш сторита на вип сепаретата в гръцки дискотеки!

• Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Отблокирах те само в Револют, за да ми върнеш парите! Каза ми че си го закъсала и ти трябват за ядене, а после качваш сторита на вип сепаретата в гръцки дискотеки!

Аз плащам само в натура!

• Love 1
Сподели в други сайтове

@xroflx9 @fengergana защо не казвате, че снощи Робов ви е въртял в квартирата му?

Ама с тия рокли малко приличате на травестити, не се сърдете споделям мнение! ❤️

• Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 @fengergana защо не казвате, че снощи Робов ви е въртял в квартирата му?

Ама с тия рокли малко приличате на травестити, не се сърдете споделям мнение! ❤️

Просто завиждаш! Докато ние всяка вечер сме с различен мъж,ти по цял ден въртиш манджи с боб и домати!

• Haha 1
  • Love 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Emanuela.Carey каза:

коя си ти,че да ти даваме отчет кой ни го слага???!!!??

тези рокли ти ни го подари,защото са ти станали малки,понеже си заприличала на диня от злоба и преяждане!!!!!!

• Love 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, xroflx9 каза:

Просто завиждаш! Докато ние всяка вечер сме с различен мъж,ти по цял ден въртиш манджи с боб и домати!

Мухло, не стига че ти давам приятелски съвет щото имаш тялото на тухла, а ти се заяждаш!

преди 9 минути, fengergana каза:

коя си ти,че да ти даваме отчет кой ни го слага???!!!??

тези рокли ти ни го подари,защото са ти станали малки,понеже си заприличала на диня от злоба и преяждане!!!!!!

Ц*ганки като тебе могат само да ми чистят пред вратата

spacer.png

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Мухло, не стига че ти давам приятелски съвет щото имаш тялото на тухла, а ти се заяждаш!

Ц*ганки като тебе могат само да ми чистят пред вратата

spacer.png

каква врата ма, у вас е разграден двор!?!??!

уличните кучета те гонят като ходиш до външната тоалетна!!!!!!

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Кулагин: Защо си станала като Емануела и не си държиш на принципите?  
Андреа: Диона е решила да пусне песента

Андреа: Айде че ми звънят, затварям.
Кулагин: Тая лъже, никой не ѝ звъни с дни освен мен!

Къде да подам CV за да ти стана гувернантка????

Сподели в други сайтове

Здравейте, С мъжа ми имаме сериозни сексуални проблеми и не знам към кого да се обърна, та искам да излея мъката си, а ако някой има съвет - приветствам го.

С мъжа ми сме заедно от около 10 години, имаме 2 деца. Той е прекрасен човек, моят най-добър приятел и опора. Всичко между нас е прекрасно с изключение на секса. За всичките горе долу 10 години не знам дали и 10 пъти съм изпитала оргазъм с него. Още в началото знаех, че сексът ни не е каквото искам, но в името на всичко останало, което вървеше супер, реших, че не е най-важното. След толкова време обаче започна да става проблем за мен. Нямам абсолютно никакво желание за интимни отношения, защото всеки акт е посредствен. Опитвала съм мнооого пъти да обясня и покажа какво и как харесвам, но просто не му се получава. Загубила съм желание вече да се обяснявам, като знам, че ефект няма да има. Също така ми е адски тъпо, защото той като свърши, става и край. Изобщо не се старае да ми помогне и на мен да стигна до моя край и винаги си оставам незадоволена. Единственият ми вариант е самозодоволяване, което всички знаем,че не е същото.
Не съм му изневерявала никога, но често си мисля какво ли би било да съм с мъж, който знае какво прави и има желание да се потруди и да достави удоволствие на жена си. Същевремнно не искам да си развалям семейството с изневери.
Важно е да отбележа, че преди него имах доста активен и нека го наречем леко алтернативен сексуален живот. Харесвам секса да е над стандартнито ванила ниво, а мъжът ми няма никакви аспирации към нищо подобно.
Не виждам решение и много ме потиска идеята, че все ще си остана мечтаеща за хубав секс...

• Wow 1
  • Sad 2
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Ивелин Михайлов: НЕ съм спал с Покахонтас от "Витошка"! ️ #bulgaria #bg #fyp #политика #българия.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...