asylum Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 15 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey как ти се отразява известността??? Продължаваш ли експериментите с водород??? Да, преподава ми частни уроци! Подготвяме бомба! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 2 минути, asylum каза: Да, преподава ми частни уроци! Подготвяме бомба! Интелектуалци сте,няма спор! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 17 минути, xroflx9 каза: Интелектуалци сте,няма спор! Ми стана ясно, че ходи по топ курорти. А сега разбрахме и причината - събира вода за експерименти! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 48 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey как ти се отразява известността??? Продължаваш ли експериментите с водород??? Пикло, днеска бой май не си яла! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 1 час, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey как ти се отразява известността??? Продължаваш ли експериментите с водород??? 3,1 хил. реакции · 217 коментара | Daniel Petkanov on Reels WWW.FACEBOOK.COM 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 2 минути, FikLena каза: 3,1 хил. реакции · 217 коментара | Daniel Petkanov on Reels WWW.FACEBOOK.COM Ами дива е! Но аз така или иначе знам че @Emanuela.Carey редовно ми ресърчва профилите в социалните мрежи! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 @fengergana мило,влюбена съм във фермер!!! Можеш да ме намериш на някоя от нивите му!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 преди 52 минути, xroflx9 каза: @fengergana мило,влюбена съм във фермер!!! Можеш да ме намериш на някоя от нивите му!!!! От коя ферма е? 😆 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 преди 23 минути, Bunn каза: От коя ферма е? 😆 Нямам идея,важното са милионите му!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 @Emanuela.Carey пак ли проститурваш без мен??? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 @Bunn мило, харесва ми как рязко им влизаш като мен с въпроси!!! мисля че можем да бъдем приятелки!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 1 минута, fengergana каза: @Bunn мило, харесва ми как рязко им влизаш като мен с въпроси!!! мисля че можем да бъдем приятелки!!!! Разбира се!! Много обичам да разпитвам 😆 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM анестезията е брутално нещо хах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 От 11.07.2025 г. от 22:00, FikLena каза: 3,1 хил. реакции · 217 коментара | Daniel Petkanov on Reels WWW.FACEBOOK.COM Как да и тряскат ножа на плота студена кухня със сигурност е рисърчвала ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 Какво стана с драмата с Fast? @Lelqtian 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 30 минути, Bunn каза: Какво стана с драмата с Fast? @Lelqtian Кой е фаст 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 56 минути, Bunn каза: Какво стана с драмата с Fast? @Lelqtian Напусна форума. Но от опит знам, че пак ще се завърне, както всички напуснали с фанфари. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 1 час, Bunn каза: Какво стана с драмата с Fast? @Lelqtian Каква драма? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 5 минути, KrasyoZlobarQ каза: Напусна форума. Но от опит знам, че пак ще се завърне, както всички напуснали с фанфари. Не е лошо да си организираме томбола, докато още е интересно. Кой ще е най-близко кога ще е шумното завръщане. Аз му давам до края на месеца. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза: Напусна форума. Но от опит знам, че пак ще се завърне, както всички напуснали с фанфари. Само Янева май наистина напусна 🥲раздвижвачката на форОма! Току що, Lelqtian каза: Не е лошо да си организираме томбола, докато още е интересно. Кой ще е най-близко кога ще е шумното завръщане. Аз му давам до края на месеца. Според мен и в момента чете под друг ник 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 преди 1 час, asylum каза: Само Янева май наистина напусна 🥲раздвижвачката на форОма! Според мен и в момента чете под друг ник Каква е била тази Янева? Аз чета от края на 2020та, била ли е още тук? 😃 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 Изкуственият интелект Грок (Grok) започна да псува политици и да обижда потребители. Скандал с изкуствен интелект разтърси X: Шефката подаде оста... WWW.MARICA.BG Изкуственият интелект Грок (Grok) започна да псува политици и да обижда потребители. Турция реагира с незабавна забрана, а... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Сподели Публикувано Юли 13 Ее май ъпдейтнали са вече не псува 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари