Sunlight Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 Файла е почти 20 GB. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Нещо по бюджета ти - чорапи примерно! Ще ти подаря някои от моите,че да ми излезе без пари! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 @fengergana Тошето е в Испания,няма ли да му покажеш нашите места там? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 преди 1 час, xroflx9 каза: @fengergana Тошето е в Испания,няма ли да му покажеш нашите места там? почти всички пасивки,които познавам са там или Малта!!! не е тагнал никой, древна поговорка гласи - с чичак е !!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 4 Report Сподели Публикувано Май 4 преди 1 минута, fengergana каза: почти всички пасивки,които познавам са там или Малта!!! не е тагнал никой, древна поговорка гласи - с чичак е !!!! Разпоретината @Emanuela.Carey го е завела!! Отмъщава ни защото скъсах с него понеже не ми дава да му харча заплатата!!! Затова не харесвам ИТ-та много са стиснати!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 7 часа , xroflx9 каза: Разпоретината @Emanuela.Carey го е завела!! Отмъщава ни защото скъсах с него понеже не ми дава да му харча заплатата!!! Затова не харесвам ИТ-та много са стиснати!!! Не посещавам такива ц*гански дестинации с ваучери от Грабо! С Цвети Янева почиваме само в Абу Даби, Дубай и Свети Влас! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Не посещавам такива ц*гански дестинации с ваучери от Грабо! С Цвети Янева почиваме само в Абу Даби, Дубай и Свети Влас! Гледам че си взела социални помощи! Пак няма да те приема колкото и постове да качиш с тях!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 24 минути, xroflx9 каза: Гледам че си взела социални помощи! Пак няма да те приема колкото и постове да качиш с тях!! Завиждаш че ми пуснаха субсидия за овцевъди и отидох на Бали! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 @xroflx9 @fengergana пак сте ми обсъждали финансите публично. Засрамете се! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Благодаря за поканата! Ще ви подаря одЯло и кЕлим 🌹 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Не посещавам такива ц*гански дестинации с ваучери от Грабо! С Цвети Янева почиваме само в Абу Даби, Дубай и Свети Влас! Кажи на Цура, че не е желана тук. После й прати снимки от гостуването ти у нас, да се пукне от яд! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana пак сте ми обсъждали финансите публично. Засрамете се! А ти престани да ми завиждаш на белите фасети!!! Знам че не можеш да си ги позволиш!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 Question of the culture. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 https://www.youtube.com/watch?v=aXJts81wfOY @fengergana @xroflx9 Саксиите милиони ли струват? 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 2 часа , Karma93 каза: https://www.youtube.com/watch?v=aXJts81wfOY @fengergana @xroflx9 Саксиите милиони ли струват? Аз ги откраднах! Признавам! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 5 часа , Karma93 каза: https://www.youtube.com/watch?v=aXJts81wfOY @fengergana @xroflx9 Саксиите милиони ли струват? Това са @Emanuela.Carey и @Andrew Cunanan. ние с @fengergana крадем само чужди мъже!!!! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 @Emanuela.Carey @Andrew Cunanan. @fengergana записахте ли се? 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 18 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey @Andrew Cunanan. @fengergana записахте ли се? Кадри от влизането ни, което би възмутило всички лелички и стринки: 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 1 час , xroflx9 каза: @Emanuela.Carey @Andrew Cunanan. @fengergana записахте ли се? Не съм се записвал, поканиха ме да участвам с хонорар но аз отказах! Няма да им работя за някакви мижави 200 хиляди лева! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 @xroflx9 аз съм нещастница!!! снощи бях пияна и честитих имения ден на жори руменов!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 2 часа , fengergana каза: @xroflx9 аз съм нещастница!!! снощи бях пияна и честитих имения ден на жори руменов!!! Ох,аз на него съм му навита още от София ден и нощ!!!! Хубаво си направила!! преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Не съм се записвал, поканиха ме да участвам с хонорар но аз отказах! Няма да им работя за някакви мижави 200 хиляди лева! Да,аморе,на мен това са ми джобните за една седмица😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 3 часа , fengergana каза: @xroflx9 аз съм нещастница!!! снощи бях пияна и честитих имения ден на жори руменов!!! кой е този? Пратете линк към профила на оператора на Жоро Игнатов, плс... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза: кой е този? Пратете линк към профила на оператора на Жоро Игнатов, плс... Участваше в София ден и нощ и в някои чалга клипове съм го виждал. Сега мисля че учи за лекар. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Това е толкова въздейсващо. Не го очаквах от Евгени: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.