Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Аз слушах интервюто на Люси и ми хареса! Стига сте защитавали тия гювендии, все едно от техните п*тки сте се пръкнали ❤️ 

От патката е най-важният материал. Тъй че са на правилната анатомична логика. 

Ана опитва да повтори До зори или Дай ми още? Или ще цели комбинация от двете. Още един признак на творческа немощ. Общо взето да повториш голям хит - невъзможно. Следваща стъпка: преминаване към фолклорната общност.

• Haha 2
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 38 минути, pacho каза:

Райна беше наредила Люси във фейса на един шорт от подкаста при Чефо. Беше писала, че лъже за тоя клип, в който си викнала съседите и братовчедите да участват и не е имала изобщо такъв случай. Даже вика да й покаже кой е този клип, за да се запознае с братовчедите си. :D 

Бая лъжи му се насъбраха, първо с Магда, сега с Райна... какво му става, явно виетнамката не пуска често.

мами е спестила епитетите

можеше да включи - малумник, овчи мозък, гръмни се, ман гал, кретен и новия хит права мога да те препикая!!!!

хит: жива страст райна!!!

IMG_4371.jpeg

• Like 2
  • Haha 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jalena каза:

От патката е най-важният материал. Тъй че са на правилната анатомична логика. 

Ана опитва да повтори До зори или Дай ми още? Или ще цели комбинация от двете. Още един признак на творческа немощ. Общо взето да повториш голям хит - невъзможно. Следваща стъпка: преминаване към фолклорната общност.

фоклорен хит!

• Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз слушах интервюто на Люси и ми хареса! Стига сте защитавали тия гювендии, все едно от техните п*тки сте се пръкнали ❤️ 

Мен лично Андреа ме е заченала,а Маноля изродила!!!

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Mr. Greshen каза:

Дай ми още vibe

WWW.INSTAGRAM.COM

299 likes, 29 comments - anelia_official on May 16, 2025: "До събота… #coming #soon #anelia".

Ооооооооооооооооооооо! Това започва яко! Изненада! Вярно , че има "Дай ми още" вайб. Дано е готина!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, fengergana каза:

можеше да включи - малумник, овчи мозък, гръмни се, ман гал, кретен и новия хит права мога да те препикая!!!!

IMG_4371.jpeg

Райна - "Жива страст" - soon !

• Haha 2
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, xroflx9 каза:

А Цуци Пеевска във версчИта те е износила:

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Mr. Greshen каза:

Дай ми още vibe

WWW.INSTAGRAM.COM

299 likes, 29 comments - anelia_official on May 16, 2025: "До събота… #coming #soon #anelia".

Върнала се е при обрязания турски любовник и се кани да атакува с мегахит! Сега остава само да се изруси и нaкyрви. @Kitty коментирай!

• Haha 5
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, fengergana каза:

IMG_4371.jpeg

Всъщност и мами нещо не е оправила годините.. не са 15, а едва 7. “Зле те чувам” го снима с Люси. 
Последния им клип, преди това, беше “проваления” “Нежна полиция” от края на 2008. 

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Всъщност и мами нещо не е оправила годините.. не са 15, а едва 7. “Зле те чувам” го снима с Люси. 
Последния им клип, преди това, беше “проваления” “Нежна полиция” от края на 2008. 

А между двата е

• Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

Забележете, че точно последните ѝ два мегахита са снимани с Люси! Да почне пак да работи с него и забие някой мангасарски кючек - ще разбие! Не знам защо се отказа от тази своя емблема и се прави на културтрегерка! СУХАРКА!

• Like 3
  • Kiss 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Забележете, че точно последните ѝ два мегахита са снимани с Люси! Да почне пак да работи с него и забие някой мангасарски кючек - ще разбие! Не знам защо се отказа от тази своя емблема и се прави на културтрегерка! СУХАРКА!

Всъщност, те сигурно са имали някаква уговорка, защото “Принцеса”, “Сафари” и “Зле те чувам” излезнаха последователно. И аз съм за кючек. Мисля, че е снимала нещо за лятото - да видим. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, xroflx9 каза:

Сега разбираме защо Маноля трябва да спре да се меси на чуждите бремености!

А кой баща те е направил?

Туца Александровска дует ли ще има с израждачката? 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, GSA каза:

Всъщност, те сигурно са имали някаква уговорка, защото “Принцеса”, “Сафари” и “Зле те чувам” излезнаха последователно. И аз съм за кючек. Мисля, че е снимала нещо за лятото - да видим. 

Ужас, тия даже не се сещам кои са. Реално последният хит на Руца е от 2018. Не се ли отказа от нея?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Върнала се е при обрязания турски любовник и се кани да атакува с мегахит! Сега остава само да се изруси и нaкyрви. @Kitty коментирай!

Мегахит? Аня? Приключи тя. Може да се радва на кариера на ретро певачка или фолклорна такава. Да си избере.

• Sad 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Сцената обичам лудо каза:

Досадницита сега със Слави ще бълва ... 

явно сега е решила да се залепи за Слави,белким и нея я огрее концерт в Арената с Ку ку бенд

• Like 5
Сподели в други сайтове

Изгледах интервюто на Люси… секссимвол бил, звезда бил, с Ани Хоанг се били възмущавали от бездарни певци…
Просто му дай микрофон и ще изплеска един тон глупости за отрицателно време.

Винаги е бил комплексиран от това, че е в сянката на чалгарките и за публиката е просто хамалин по клиповете. Затова и при всяка удобна възможност се самоизтъква и се опитва да си препише някакви заслуги или важност.

А пък като започне да се изкарва свръх креативен и оригинален, при положение че е откраднал толкова клипове през годините…

• Like 3
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...