Emanuela.Carey Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа А си мислех, че по-криндж няма как да стане 1 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: какво мислиш за този образователен проект? Проект без забележка. Ама някак си ангажиращ проект - не е песен, на която да се хвърлят салфетки, и да се танцува. Па и балада не е. Песен със социално послание, която освен одобрение не е донесла много на Милица. Тогава се беше снимала и в Плейбой и се опита да направи ребранд. Това излиза в годината на “Чупката“ на Жалка, а двете са наборки май. Първоначалният и имидж на тийн поп звездица не е бил добре калкулиран 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа Тя ме ревнува И постоянно се сравнява с мен Ти и тя заедно, толкова е забавно Обичам да наранявам егото ѝ [Предприпев] И тя се чуди, чуди се кой го прави по-добре Да накара кръвта ти да се нажежи до ада и после да се охлади [Припев] Лъжа е, че не сме се обичали Изгаряхме един за друг като огън И че не се разболяхме от тъга Когато се разделихме Не се тревожи, че ще те отвлека Където е безопасно, там ще останеш Но само не питай за кого ще мечтаеш Само ти и аз ще знаем това [Куплет 2] Тя ме ревнува Подозира, че вече не те прави щастлив И отдавна не се интересувам от теб Но ми е приятно да наранявам егото ѝ [Предприпев] И тя се чуди, тя се чуди, кой го прави по-добре Да накара кръвта ти да се нажежи до ада и после да се охлади [Припев] Лъжа е, че не се обичахме Изгаряхме един за друг като огън И че не се разболяхме от тъга Когато се разделихме Не се тревожи, че ще те отвлека Където е безопасно, там ще останеш Но само не питай за кого ще мечтаеш Само ти и аз ще знаем това [Инструментална пауза] [Припев] Лъжа е, че не се обичахме Изгаряхме един за друг като огън И че не се разболяхме от тъга Когато се разделихме Не се тревожи, че ще те отвлека Където е безопасно, там ще останеш Но просто Не питай за кого ще сънуваш Само ти и аз ще знаем това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа "усили малко музиката" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано преди 15 часа Author Report Share Публикувано преди 15 часа @LuydmilGenov Песните от албума на Галена са тотални хитове! На участията имат брутален прием, хората буквално се дерат да ги пеят. Изобщо не са се забравили и не са си изживяли живота, както някои от вас си мислите. "Играй", "Докторе", "Неговата жена", "Ток по тялото" и "Запалката" си гърмят здраво, а да не говорим за "Делтата" и "Зиг-заг". Нека така да са забравени ... 🤪❤️ 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: През хиляда и седемстотната? Няма да падам на нивото на една 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа А вие карате ли 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 6 часа , fengergana каза: още една опитваща се да е мами!!! "касиерка съм, лелче"!!!! ИзкуВство!? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Честит празник на Всички празнуващи! Бъдете здрави, лачени и успешни! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа липсва ми това ниво на сеир, което Сашка доставяше години наред. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Галена ще пее на овцевъдите, мами на пилешко мляко!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 9 часа , Stela каза: @LuydmilGenov Песните от албума на Галена са тотални хитове! На участията имат брутален прием, хората буквално се дерат да ги пеят. Изобщо не са се забравили и не са си изживяли живота, както някои от вас си мислите. "Играй", "Докторе", "Неговата жена", "Ток по тялото" и "Запалката" си гърмят здраво, а да не говорим за "Делтата" и "Зиг-заг". Нека така да са забравени ... 🤪❤️ Така е, миличка! ❤️ Галена е най-голямата звезда у нас. Единствената с реална сръбска видимост. Азиска е просто медиен продукт, докато Галена има истински хитове, които Теа Тайрович подпомогна да развие навън. Беше и с нея на голям концерт. Играй се оказа един невероятно хитов хит. Дори папапапа помията Докторе се знае от баба Веска от Тикток. Ток по тялото още гърми здраво макар проблемите с правата. Мисля че покрай изселването на роми от квартали на столицата ще се засили трафика й, защото ги заселват в общински жилища без установен ток. Делтата има удивително задържане вече почти година. Останалите песни вече съм ги забравил, но щом казваш - сто процента са тотални хитове. Поне в Тикток. А и @Willy потвърди, а на него всички трябва да му вярваме. Той никога не би излъгал за Галена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: липсва ми това ниво на сеир, което Сашка доставяше години наред. Нуждаем се от такива диви селянки като Сашка и Пепа в днешната чалга генерация. Аман от инфлуенсърки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 1 час, fengergana каза: Галена ще пее на овцевъдите, мами на пилешко мляко!!! Явно от пилето не е потекло мляко и Грайна е пяла на себе си. Както се вижда дори сянката не е допринесла за повече аудитория. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: by the way помним ли как Джуни скандализира 2013-та с клип, който бе преработен: Ако нямаше заглавие... нямаше нито да я позная, нито да се сетя. Това римейк на Твоите думи на Гуци ли е? Удивително е как на стоп кадър го докарах на фолклорен клип. Според мен е трябвало да седи скрита зад колоната. И без това не я запомнихме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 8 минути, LuydmilGenov каза: Ако нямаше заглавие... нямаше нито да я позная, нито да се сетя. Това римейк на Твоите думи на Гуци ли е? Удивително е как на стоп кадър го докарах на фолклорен клип. Според мен е трябвало да седи скрита зад колоната. И без това не я запомнихме. Песента на Юнона излиза през юли 2013-та, а Твойте думи през януари 2015-та... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Песента на Юнона излиза през юли 2013-та, а Твойте думи през януари 2015-та... Космическото време на Гуци върви по друг начин. Не си прав. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа 10 години от този чудовищен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа Галена - утре в 18:00 Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 392 likes, 15 comments - galena1 on May 6, 2025: "Сряда в 18:00". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 2 часа , LuydmilGenov каза: Явно от пилето не е потекло мляко и Грайна е пяла на себе си. Както се вижда дори сянката не е допринесла за повече аудитория. твоето педи и сянка няма да види скоро като извади летния хит 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Леля Данна с новия нос малко прилича на Преслава 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 49 минути, Emanuela.Carey каза: Леля Данна с новия нос малко прилича на Преслава На втората снимка направо си е Преслава в “Пиян” 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 52 минути, Emanuela.Carey каза: Леля Данна с новия нос малко прилича на Преслава 1:1 e. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 3 часа , LuydmilGenov каза: Явно от пилето не е потекло мляко и Грайна е пяла на себе си. Както се вижда дори сянката не е допринесла за повече аудитория. Ще цитирам едни велик философ казал една непреходна мисъл преди 1 700 години: "Мери си приказките, пикло!" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 1 час , Wild_Style каза: Галена - утре в 18:00 Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 392 likes, 15 comments - galena1 on May 6, 2025: "Сряда в 18:00". Най-накрая! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.