Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват!

SIGNAL.BG

Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Не и празноглавците от Сигнал Точка Бе Ге да изкарат Лиди 40+😭 Мислят си, че в клипа на наистина има кадри от нейния собствен абитуриенски бал, а тя просто спомена, че роклята е на майка й и нейния бал не е могла да отпразнува подобаващо заради Ковид😭 Егати дезинформацията разпространяват!

SIGNAL.BG

Лидия промотира новия си сингъл "Матурата", който излиза на прага на месеца, в който по традиция се провеждат матурите и абитуриентските вечери на

Тия са луди!💩

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

Тия са луди!💩

Много гаден клюкарски сайт е станал, слагат кликбайт заглавия звучащи като евтина сензация, а както виждаме, и информациите си не проверяват. Само цветът му е розов, иначе си е жълт отвсякъде:shit:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Много гаден клюкарски сайт е станал, слагат кликбайт заглавия звучащи като евтина сензация, а както виждаме, и информациите си не проверяват. Само цветът му е розов, иначе си е жълт отвсякъде:shit:

Направо е като емотиконата накрая.... едно голямо, шоколадово..... и топло бебенце. Въпреки, че сайта е всичко друго, само не и бебе. А после Ванилия Сметанова искала да купува нашия форум. Те първо новините си да научат да пишат. 

Сподели в други сайтове

Топ 10 най-слушани през април:

1.[=] Галена - 11.5М

2.[+2] Преслава - 10.9М

3.[=] Азис - 10.5М

4.[+14] Галин - 8.8М

5.[-3] Фики - 7.9М

6.[=] Меди - 7.2М

7.[+2] Емилия - 6.3М

8.[-3] Софи Маринова - 5.7М

9.[-2] Джордан - 5.6М

10.[-2] Емануела - 5.5М

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

SIGNAL.BG

Много добре помня, че когато бях предучилищна, Лидия беше абитуриентка.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Gerganafen каза:

SIGNAL.BG

Е правили са свободни съчинения по снимка и ИИ изпарения, какво са виновни как не-Чипса сама се е докарала на видима възраст 40+? 
Ти се радвай че промпта не е бил снимка от бала на леля Данче ;) 

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, DevilWish каза:

Чая Днес албум ли пуска?

Да, доколкото чух от тийзъра има кавър на "Не е любов" на Джена. Тя е гръцка песен де, ама 100% е чула на Джена версията, гръцката не е известна :D 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Lelqtian каза:

Е правили са свободни съчинения по снимка и ИИ изпарения, какво са виновни как не-Чипса сама се е докарала на видима възраст 40+? 
Ти се радвай че промпта не е бил снимка от бала на леля Данче ;) 

По турско робство имало ли е балове?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Just_Me каза:

Да, доколкото чух от тийзъра има кавър на "Не е любов" на Джена. Тя е гръцка песен де, ама 100% е чула на Джена версията, гръцката не е известна :D 

Евала, че всяка година пуска нов албум. Едно време и ние бяхме така.... сега е скука.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Gerganafen каза:

SIGNAL.BG

Че тя е доста над 40+. По-скоро 55+.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DarkChild каза:

Много добре помня, че когато бях предучилищна, Лидия беше абитуриентка.

През хиляда и седемстотната?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Това не е ли същия кавър като дуета на Цура и Константин?

за тази песен ли имаш предвид? Уж не са на един и същ автор...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Да 1 към 1 ми е - особено отсвира

Ама тази яко е започнала да снима клипове у нас, само две песни не са снимани от Торекс :D 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Bunn каза:

Ама тази яко е започнала да снима клипове у нас, само две песни не са снимани от Торекс :D 

Дошла е на евтиното. Поне и от Ганев да беше купила някоя песен.

Преслушах албума ѝ - похвално че има толкова нейни авторски песни, но като чели нищо не се очертава като някакъв голям хит.
Но ще е интересно някоя наша да купи нейна песен и да я преработи по български модел както Селина.

Очаквах поне да е вербувала някое популярно име за дует.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Bunn каза:

за тази песен ли имаш предвид? Уж не са на един и същ автор...

Една и съща песен.... Абсолютно като тяхната песен. В момента слушам албума й. Предните бяха по-силни....

Сподели в други сайтове

Току що, Bunn каза:

Аз харесвам първите й два албума - от 2022 и 2023, този и миналогодишния не са ми много по вкуса. 

На мен миналогодишния ми хареса, но в момента от 9 песни, първите 5 които чух, нито една не ми харесва. Нищо не ми звучи хитово.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

На мен миналогодишния ми хареса, но в момента от 9 песни, първите 5 които чух, нито една не ми харесва. Нищо не ми звучи хитово.

Объркала съм се за Джена, а толкова си приличаше едната песен от тийзъра.. 😅

Иначе и аз мисля, че предните й албуми са по-силни. На първо слушаме малко мудни ми идват новите песни.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...