Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 минути, Jake каза:

Страхотно изпълнение за домашно караоке и любител, но не и за певица. Райна нито има музикално образование, нито знам да я пяла някъде преди Пайнер.

просто печели конкурса в приказките,а такива с музикално образование не се тачат в БГ като Радко,Симона Загорова и компания . Нямаш ли я харизмата и излъчването, бем ти и образованието.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, fengergana каза:

просто печели конкурса в приказките,а такива с музикално образование не се тачат в БГ като Радко,Симона Загорова и компания . Нямаш ли я харизмата и излъчването, бем ти и образованието.

Факт. Все пак за да е толкова време на пазара ги има. Но няма как да кажем, че е добра като певица, защото не е . И Гергана не беше, но заместваше с чар, харизма, енергия..  АКо беше само до глас, певица като Нелина щеше да е номер 1, но...

Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Факт. Все пак за да е толкова време на пазара ги има. Но няма как да кажем, че е добра като певица, защото не е . И Гергана не беше, но заместваше с чар, харизма, енергия..  АКо беше само до глас, певица като Нелина щеше да е номер 1, но...

о не,първо мами,сега Гергана

ти очевидно ме дразниш и сваляш.за да се влюбя в теб!!!!

• Like 2
  • Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

о не,първо мами,сега Гергана

ти очевидно ме дразниш и сваляш.за да се влюбя в теб!!!!

Ами аз обожавам Гергана, но на черното бяло, не мога да кажа, харесвам гласа и, но не е Деси Слава или Емилия. 

Влюби се, те повечето се влюбват когато съм най-груб. :Д 

• Haha 1
  • Kiss 3
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey писе,коментирай че Емануела била опукала Виктор на Беба когато й бил охрана

Съмнява ме, Емануела си ги харесва кльощави и болнави. Досега не е била с батки.

А и ако се познаваха с Виктор, нямаше да го захапе така на лайва в Биг Брадър когато беше коментаторка.

• Like 2
Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Фолк звездата Мария се разведе с последния си съпруг Мирослав Соколов, след като 15 пъти се събираха и разделяха по време на 4-годишния им брак.

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Съмнява ме, Емануела си ги харесва кльощави и болнави. Досега не е била с батки.

А и ако се познаваха с Виктор, нямаше да го захапе така на лайва в Биг Брадър когато беше коментаторка.

Не знам,днес съм се отдала на клюкарстване и такава клюка от негов познат дочух!

Не изключвам възможността и Виктор да лъже

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Не знам,днес съм се отдала на клюкарстване и такава клюка от негов познат дочух!

Не изключвам възможността и Виктор да лъже

Лъже със сигурност. Виктор се е пердашил с Галин!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

дано има повече такива подкасти, а не с 10-ма 40 годишни мъже на кръгла маса

Преслава обаче как взе на жената мястото и си говори каквото тя иска, кралица! За пореден път разказва за "Ако утре ме губиш", че е трябвало да е дует с Анелия.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Just_Me каза:

Андреа явно се пазари за песен от Деян Костич. Последно Гъбин качваше снимки с него 😬

20250314_165914.jpg

Не вярвам и на нея да и се получи, трябва да е сериозна, а много я мързи. И Джия уж си беше гъста с него, пък до никъде не стигна.

Анда в момента е обещала дует с Антонио (за който той постоянно мрънка, че тя се бавила), клип на дуета с Деса и тн. Много лесно ги обявява такива неща и така си остават.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , xroflx9 каза:

Аз съм ето тази Андреа!

B6795666-7679-416-C-9-A51-36-E4-F5-FAC3-

Андреа има много силни и айконик коментари. Това е едно от тях. Едно от останалите е "Ti doide ot Smiadovo, no te priehme".

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, borisslav1 каза:

Тая от Веселина говори за тези награди, все едно са направили нещо голямо. Пуснаха някаква анкета в интернет и раздадоха наградите в офиса им.

И наградите на Айви имаха по-голям вид на някакво събитие.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Не вярвам и на нея да и се получи, трябва да е сериозна, а много я мързи. И Джия уж си беше гъста с него, пък до никъде не стигна.

Анда в момента е обещала дует с Антонио (за който той постоянно мрънка, че тя се бавила), клип на дуета с Деса и тн. Много лесно ги обявява такива неща и така си остават.

Песента с Деса сигурно и самата Десислава е забравила за нея. Абсолютно грешка ще е да го клипират или дует с Антонио. По-добре да подготви някой комерс за лятото

• Like 3
Сподели в други сайтове

Андреа едно време беше топ име, защото предлагаше характерна за нея продукция. Сега предлага бози. По-добре да забие дует с Фики или Азис, отколкото с Антонио.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...