fengergana Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 24 минути, Karma93 каза: Защо наричате Райна Мами? само аз я наричам така, @GSA я нарича кака 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 3 минути, Jake каза: Страхотно изпълнение за домашно караоке и любител, но не и за певица. Райна нито има музикално образование, нито знам да я пяла някъде преди Пайнер. просто печели конкурса в приказките,а такива с музикално образование не се тачат в БГ като Радко,Симона Загорова и компания . Нямаш ли я харизмата и излъчването, бем ти и образованието. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 21 минути, fengergana каза: просто печели конкурса в приказките,а такива с музикално образование не се тачат в БГ като Радко,Симона Загорова и компания . Нямаш ли я харизмата и излъчването, бем ти и образованието. Факт. Все пак за да е толкова време на пазара ги има. Но няма как да кажем, че е добра като певица, защото не е . И Гергана не беше, но заместваше с чар, харизма, енергия.. АКо беше само до глас, певица като Нелина щеше да е номер 1, но... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Току що, Jake каза: Факт. Все пак за да е толкова време на пазара ги има. Но няма как да кажем, че е добра като певица, защото не е . И Гергана не беше, но заместваше с чар, харизма, енергия.. АКо беше само до глас, певица като Нелина щеше да е номер 1, но... о не,първо мами,сега Гергана ти очевидно ме дразниш и сваляш.за да се влюбя в теб!!!! 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 55 минути, Karma93 каза: Защо наричате Райна Мами? Чувам, че най-много се дразни на лелче. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 2 минути, fengergana каза: о не,първо мами,сега Гергана ти очевидно ме дразниш и сваляш.за да се влюбя в теб!!!! Ами аз обожавам Гергана, но на черното бяло, не мога да кажа, харесвам гласа и, но не е Деси Слава или Емилия. Влюби се, те повечето се влюбват когато съм най-груб. :Д 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 @Emanuela.Carey писе,коментирай че Емануела била опукала Виктор на Беба когато й бил охрана 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 В края на краищата, някой знае ли, Райна сгодила ли се е или не?! Много бих се радвала за нея ако е истина... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 5 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey писе,коментирай че Емануела била опукала Виктор на Беба когато й бил охрана Съмнява ме, Емануела си ги харесва кльощави и болнави. Досега не е била с батки. А и ако се познаваха с Виктор, нямаше да го захапе така на лайва в Биг Брадър когато беше коментаторка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Мария след развода с третия си съпруг: С очите си ги видях със Светлана, а се кълнеше в децата си в църква, че не ми изневерява | Signal.bg SIGNAL.BG Фолк звездата Мария се разведе с последния си съпруг Мирослав Соколов, след като 15 пъти се събираха и разделяха по време на 4-годишния им брак. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Съмнява ме, Емануела си ги харесва кльощави и болнави. Досега не е била с батки. А и ако се познаваха с Виктор, нямаше да го захапе така на лайва в Биг Брадър когато беше коментаторка. Не знам,днес съм се отдала на клюкарстване и такава клюка от негов познат дочух! Не изключвам възможността и Виктор да лъже 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 3 минути, xroflx9 каза: Не знам,днес съм се отдала на клюкарстване и такава клюка от негов познат дочух! Не изключвам възможността и Виктор да лъже Лъже със сигурност. Виктор се е пердашил с Галин! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Лъже със сигурност. Виктор се е пердашил с Галин! И с @fengergana !! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Андреа явно се пазари за песен от Деян Костич. Последно Гъбин качваше снимки с него 😬 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 52 минути, borisslav1 каза: дано има повече такива подкасти, а не с 10-ма 40 годишни девствени мъже на кръгла маса 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 минута, fengergana каза: дано има повече такива подкасти, а не с 10-ма 40 годишни мъже на кръгла маса Преслава обаче как взе на жената мястото и си говори каквото тя иска, кралица! За пореден път разказва за "Ако утре ме губиш", че е трябвало да е дует с Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 2 часа , Just_Me каза: Андреа явно се пазари за песен от Деян Костич. Последно Гъбин качваше снимки с него 😬 Не вярвам и на нея да и се получи, трябва да е сериозна, а много я мързи. И Джия уж си беше гъста с него, пък до никъде не стигна. Анда в момента е обещала дует с Антонио (за който той постоянно мрънка, че тя се бавила), клип на дуета с Деса и тн. Много лесно ги обявява такива неща и така си остават. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 17 часа , xroflx9 каза: Аз съм ето тази Андреа! Андреа има много силни и айконик коментари. Това е едно от тях. Едно от останалите е "Ti doide ot Smiadovo, no te priehme". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 1 час, borisslav1 каза: Тая от Веселина говори за тези награди, все едно са направили нещо голямо. Пуснаха някаква анкета в интернет и раздадоха наградите в офиса им. И наградите на Айви имаха по-голям вид на някакво събитие. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 това беше голям хит през лятото на 2007-ма. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Не вярвам и на нея да и се получи, трябва да е сериозна, а много я мързи. И Джия уж си беше гъста с него, пък до никъде не стигна. Анда в момента е обещала дует с Антонио (за който той постоянно мрънка, че тя се бавила), клип на дуета с Деса и тн. Много лесно ги обявява такива неща и така си остават. Песента с Деса сигурно и самата Десислава е забравила за нея. Абсолютно грешка ще е да го клипират или дует с Антонио. По-добре да подготви някой комерс за лятото 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Преслава е снимала нов клип, вероятно ще пусне нещо през Април Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Андреа едно време беше топ име, защото предлагаше характерна за нея продукция. Сега предлага бози. По-добре да забие дует с Фики или Азис, отколкото с Антонио. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: това беше голям хит през лятото на 2007-ма. тази нощ ела у нас!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари