DevilWish Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: слушах 1 час от този подкаст и установих, че Даниела е изключително уравновесена, заземена и мислеща трезво. Да не отварям дума колко е ерудирана. Водещите са доста ниска топка откъм изказ, мислене и като цяло. Много ме кефи! Харесва ми, защото е права за много неща, защото мисли адекватно и ЗАЩОТО ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ! Точно така е! Това важи и за жени и за мъже - без значение! По-интелигентна е от повечето пуйки, събрали се там като в детската градина и училище за да я нападат!! Ей, комплексарки! Що? Щото загубихте ли? Щото Ви разкараха? А едната я ползваха само да снася, знаеше, че Мартин не я харесва, но си беше супер на почивката, нали? Бей гиби, ъм? Емануела много ме изкефи как го подреди! Плюйте я, но всеки сам решава какво да прави с живота си! Събрали се другарския съд да казват кой ще работи и кой не! Който може да си го позволи, не е длъжен да е като всички вас! Пръдли! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 ахахахахахахаххахахаха 1:1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 Тая Мартина е ебаси грозилището. Даниела е класи над тея селячки, неслучайно е спечелила. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 Интересно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.