Jump to content

Райна - Прости ми, мило

Препоръчани коментари

Това не го очаквах от Райна! 😮 

По принцип не харесвам много тази песен, но може би защото е Райна ще й дам шанс. В нейно изпълнение ми харесва повече. Дано работи по-често със Сомлев, на него е една от любимите ми нейни балада "Двама". Дано пусне поне още една песен до края на септември и ако има нов албум ще е яко! ❤️ 
Тази година е активна. Трета песен и клип. Само така! Поне по 4 да пуска на годината и да си върне интерцията! 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sunlight каза:

Какъв е тоя текст? Да не се е разделила с Вергил? 

Напомня на " Ако бях ти казала". 

Песента е от 2006 година. "Порив на страстта" на Боряна.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Песента е от 2006 година. "Порив на страстта" на Боряна.

Да, ама текста има много въпросителни. 

Песента е кавър. Омръзнаха ми кавъри.

Сподели в други сайтове

Дано наистина не се е разделила с Вергил... Че този текст ме озадачава. Искам да я виждам щастлива. Жалко, че е направила нова версия на песента на Боряна. Мисля, че нямаше нужда от това, но щом тя го е решила, така да бъде. Звучи добре, иначе и ми допада в нейно изпълнение, много повече от на Боряна. И както винаги е безумно красива.

Сподели в други сайтове

Защо задължително трябва да ѝ се е случил текста на песента, за да я пее?

Преслава и Галена да не би да си посвещават всички песни на Павел и Галин?

Сподели в други сайтове

Разбира се, че не е задължително текстът да е свързан с личния живот на Райна...Но тя обича да възпява моментните си състояния и го е доказвала неведнъж през годините. Дано не дърпа дявола за опашката с това послание, ако всичко и е наред в личен план.

Сподели в други сайтове

Харесват ми песните на Райна но от 12 или 13 години не е има топ песен - Хитачка.
Само слаби песни пуска и миришат на евтино и на дъното...

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Marin каза:

Харесват ми песните на Райна но от 12 или 13 години не е има топ песен - Хитачка.
Само слаби песни пуска и миришат на евтино и на дъното...

Е, "Зле те чувам", "Бразилка" и "Принцеса" се получиха. Аз харесвам и "Виновен", "Тук и сега", "Ако е, да е", "А бях ти казала". Имаше хубави и успешни песни. Какви 12-13 г.... То и през 2013 г. имаше много успешни песни в жанра, ама вече никой не ги помни... Важното е да се правят песни в духа на времето и да не губиш образа си. Мисля, че Райна успява - разпознаваема е. Харесва ми тази песен, но продължавам да мисля, че ѝ трябва кючек - от тия нейните си, и тогава може да говорим за турбо хит. 

Не е избрала лоша песен за кавър, но можеше и на някоя своя да направи римейк.

Клипът е приятен, но на моменти мяза малко на "А бях ти казала", не знам търсен ефект ли е.

Сподели в други сайтове

Това някакъв кавър на Есена моно ли е?

Самльо тук звучи по прилично от песните на Пашката които мастерира.

Първия кавър си остава топ

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

поне този път не са Мартин Биолчев и Георги Нинов

ХИТ РАЙНА!

image.png.b5fc557e5d50eb4199940c8987470f9c.png

Сподели в други сайтове

И този път не ми хареса. Съвсем никаква я няма Райнолета. Бургията биваше, ама бързо отмина. В канала на ПланетЯ е така.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...